МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 4

• 53 079
  • 882
  •   1
Отговори
# 420
И аз искам да пожелая леко раждане на всички, които са в очакване през следващите дни и седмици!   bouquet Стискам ви палци всичко да мине бързо и безболезнено и скоро да гушкате малките бебоци!  Hug

Сесил, и аз искам да разкажеш за раждането!  Praynig Кой ти прави секциото, с пълна или със спиналана упойка беше?

# 421
Здравейте! Радвам се, че най-накрая намерих точния форум! Има ли сред вас мами, които ще раждат чак през Септември? Бих искала да се запозная, разбира се при желание и от ваша страна! Поздрави!!

# 422
Здравейте момичета! От няколко месеца ви следя редовно и все си мисля, че ми е рано да пиша. Но сега видях новия график на у-ще Биберон и искам да питам merry_ng или psychology дали мога да се запиша за лекциите които са в периода 04.05.2010 - 18.05.2010, а останалите да посетя юли - август  newsm78 Ако може - Трябва ли да попълня някакво заявление или нещо друго? Благодаря предварително   bouquet
adelinas аз съм ти "колежка" от септемврийския форум  Wink

# 423
Здравейте! Радвам се, че най-накрая намерих точния форум! Има ли сред вас мами, които ще раждат чак през Септември? Бих искала да се запозная, разбира се при желание и от ваша страна! Поздрави!!
Добре дошла сред нас!!!Мисля че ще намериш много полезна информация тук.Моят термин е 13 юли и живот и здраве може да се видиждаме с бебешоците Simple Smile
Момичета утре някой ще ходе ли на лекцията в Девата?
Хубав слетобед на всички newsm03

# 424
[b]rosi_m5,  радвам се, че писа, друго си е да има някой на моите седмици. miadia и аз си представям често времето с количките, но то е чак в клая на лятото. Лекцията , за която споменавате на каква тема ще е? Аз тази вечер разбрах, от психологът на МБАЛ, че започват отново йога заниманията, които искам да посещавам. Има ли други сандидатки. И много навреме съм се включила във форума, виждам, че очаквате разказът на Сесил за секциото, който и аз ще прочета с интерес, особено за това с каква упойка е била операцията.

# 425
  • Бургас
Писала съм на лични на всички  Peace

# 426
Здравейте момичета! От няколко месеца ви следя редовно и все си мисля, че ми е рано да пиша. Но сега видях новия график на у-ще Биберон и искам да питам merry_ng или psychology дали мога да се запиша за лекциите които са в периода 04.05.2010 - 18.05.2010, а останалите да посетя юли - август  newsm78 Ако може - Трябва ли да попълня някакво заявление или нещо друго? Благодаря предварително   bouquet
adelinas аз съм ти "колежка" от септемврийския форум  Wink

Здравей, можеш да посещаваш лекциите, когато си пожелаеш и в реда, който ти избереш. Не е необходимо да попълваш нищо, а само да следиш графика в сайта. Хубав, слънчев и усмихнат ден   bouquet

# 427
Здравейте,
Сесил - благодаря за отговора!   bouquet Ще ми пратиш ли подробности за операцията на лични? Много ти мерси   bouquet
Вчера подадох заявлението за раждането ... и се спекох, въпреки, че ми е за 2 път. А първия бях толкова спокойна - майка ми и свекито се убиха от рев,  а аз ги успокоявах. Сега ми е много криво нещо - притеснявам се да не се обърка нещо, как ще мине всичко.

# 428
  • Бургас
Момичета, Шанди е родила в петък. Има момиченце - Стела - 2,850кг. и е висока 50см. newsm59

# 429
[b]rosi_m5,  радвам се, че писа, друго си е да има някой на моите седмици. miadia и аз си представям често времето с количките, но то е чак в клая на лятото. Лекцията , за която споменавате на каква тема ще е? Аз тази вечер разбрах, от психологът на МБАЛ, че започват отново йога заниманията, които искам да посещавам. Има ли други сандидатки. И много навреме съм се включила във форума, виждам, че очаквате разказът на Сесил за секциото, който и аз ще прочета с интерес, особено за това с каква упойка е била операцията.
Здравей, adelinas!Аз също имам желание да посещавам йога или пилатес,но тайкато все още работя можеби ще е малко по късно,но със сигурност ще отида  jumpДнешната лекция е Видове контракции. Кога трябва да се обърнем към лекар или да тръгнем към родилния дом. Видове раждане. Техники на дишане по време на раждане. - Акушер-гинеколог 90 мин

# 430
Здравей adelinas и аз се присъединявам за йогата.Мисля този четвъртък да посетя заниманията.Ще се радвам да се запозная с момичетата,които ще присъстват.Аз съм била на лекцията за видовете раждане,а другите ги оставих за последните месеци.Ще отида на 27.04 на лекцията за упойките.

# 431
miadia Лекциите само с такава насоченост ли са- естествено раждане, тъй като аз ще раждам със секцио няма смисъл да ги посещавам.
Аз снощи повръщах много пъти и сега ще ходя при личния лекар, за да го питам дали е имал подобни оплаквания от други пациенти, защото не го свързвам с бременността. Сега съм много отпаднала и много ми се спи. pronovias   щях днес да питам за точните часове за йога, но ще го оставя за утре. Ако се посещава 2 пъти в седмицата в четвъртък ще се срещнем там. Аз съм сигурно с най-големия корем, по това ще се разпознаем, че не мога тук да слагам снимки..

# 432
miadia Лекциите само с такава насоченост ли са- естествено раждане, тъй като аз ще раждам със секцио няма смисъл да ги посещавам.
Аз снощи повръщах много пъти и сега ще ходя при личния лекар, за да го питам дали е имал подобни оплаквания от други пациенти, защото не го свързвам с бременността. Сега съм много отпаднала и много ми се спи. pronovias   щях днес да питам за точните часове за йога, но ще го оставя за утре. Ако се посещава 2 пъти в седмицата в четвъртък ще се срещнем там. Аз съм сигурно с най-големия корем, по това ще се разпознаем, че не мога тук да слагам снимки..
пущам ти целия график така както Мимето ни го написа
Посещенията в училище "БИБЕРОН"  са безплатни.

Графикът е следния:

19.04. - 15:30 ч. - Видове контракции. Кога трябва да се обърнем към лекар или да тръгнем към родилния дом. Видове раждане. Техники на дишане по време на раждане.  – Акушер-гинеколог – 90 мин

27.04. - 15 ч. Обезболяване по време на раждане. Видове упойки и медикаменти при различните раждания. – Анестезиолог – 90 мин

04.05. - 15 ч. -  Първи грижи за новороденото. Грижа за кожата, хигиена на седалището, обработка на очите, ушите и пъпчето. Къпане, масаж и гимнастика. Практически съвети. – Ст. Акушерка в отделени по Неонатология – 90 мин.

11.04. - 15 ч. - Адаптация на новороденото. Най-чести здравословни проблеми при новородените през първата година. Ваксини. Режим на отглеждане. Неонатолог – 90 мин

18.05. - 15 ч. - Подготовка на гърдите. Безболезнено кърмене. Практически насоки за успешното хранене. Хранене на бебето с заместители на кърмата.

25.05. - 15 ч.- Начини на справяне със стреса по време на бременност. Депресия по време и след бременност. Психология на бременната жена.. Психолог – 90 мин

Всеки четвъртък от 14 ч. Йога и пилатес за бременни
според мен всички лекций са от полза за нас
хайде дано всичко се оправи Simple Smile

# 433
miadia  Много благодаря! Първата лекция, която ще посетя е на 27, дано да се обяснява за спиналната упойка. А преди това в четвъртък на йога, пилатес не знам какво е, а сега не ми се търси в нета. Повръщането било от вирус, да не съм ходела никъде където има събрани хора, което не знам как би се уредило, странно е, че нямам никакви други оплаквания.

# 434
Аз да попитам родилите секцио, защото не ми е ясно много-много от сайта.Ако си избера гинеколог, който да ме оперира трябва ли да заплащам допълнително за него?При все това, че не ме вълнува анестезиолога или акушерката кои ще са.

Общи условия

Активация на акаунт