МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 4

• 53 131
  • 882
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Здравейте.
Включвам се с едно питане.
Моя приятелка е лежала в Дева Мария,не за раждане,но е питала  какво се заплаща,ако иска да роди там.
Аз знаех че за нормално раждане се заплаща 460лв,тя ми казва ,че е питала и и казали,че се плащат само по 35лв за леглото н ден.
Някой може ли да ми каже от къде идва разминаването.
Благодаря  bouquet

# 76
аз платих 460, явно има разминаване някакво, доколкото знам ако се наложи да останеш повече от включения в пакета престой се заплаща по 35 лв на ден

# 77
Здравейте.
Включвам се с едно питане.
Моя приятелка е лежала в Дева Мария,не за раждане,но е питала  какво се заплаща,ако иска да роди там.
Аз знаех че за нормално раждане се заплаща 460лв,тя ми казва ,че е питала и и казали,че се плащат само по 35лв за леглото н ден.
Някой може ли да ми каже от къде идва разминаването.
Благодаря  bouquet

Ехааа,бременна с четвърто дете?Браво,майка-героиня! smile3501 newsm10

# 78
  • Бургас
Благодаря  bouquet

# 79
Малее,мале аз съм се завайкала как ще я карам с 2  Whistling Мира  Peace
35лв е болничният престой на ден не при раждане,а ако си за задържане например.Такава ми е информацията.А иначе 460лв.

# 80
Предполагам, че 35 лв., е ако лежиш в патология или те задържат след раждането повече от предвиденото, което в 460  Wink

# 81
  • Бургас
Здравей Мира, момичетата са прави, че тези 35лв. са ако те задържат след предвидените дни на раждане. Иначе за нормално раждане е 460лв.

# 82
  • Бургас
Благодаря на всички.Бях наясно,че нещо не е разбрала девойката,затова реших да попитам и тук.  bouquet

# 83
Гери, може ли графика на Д-р Дорийска до края на седмицата.. за родилно отделение..
Мерси

# 84
  • Бургас
Гери, може ли графика на Д-р Дорийска до края на седмицата.. за родилно отделение..
Мерси

д.р Дорийска 29 - нощна, 3 - нощна, 2 - дневна

# 85
Гери като те няма теб кой ще питаме за графиците на лекарите,има ли ги на сайта?
Или може да се обаждаме на рецепция да питаме?
А ти докога си на работа иначе?

Май много въпроси станаха..

# 86
  • Бургас
Гери като те няма теб кой ще питаме за графиците на лекарите,има ли ги на сайта?
Или може да се обаждаме на рецепция да питаме?
А ти докога си на работа иначе?

Май много въпроси станаха..

Hug Графиците може да ги взимате от рецепция. Аз съм на работа до края на април.

# 87
Ооо,това е чудесно,значи ще можем да се запознаем все пак.. Wink

# 88
СТИГА СЕ ПИТАЛИ ГЕРИ!ТЯ НЕ Е БЮРО СПРАВКИ , А ПСИХОЛОГ!ИМА СИ РЕЦЕПЦИЯ ИМА СИ ШЕФ!
ТЯ ДА НЕ Е МОМИЧЕ ЗА ВСИЧКО?!

# 89
СЕДЯ И СИ МИСЛЯ...АКО РАЖДАНЕТО Е 460 ЛВ. С ПОСЕЩЕНИЕ НА ПСИХОЛОГ , А НЕ МИ СЕ ПРЕДОСТАВИ ТАЗИ УСЛУГА , ЩЕ СЕ НАМАЛИ ЛИ СУМАТА???ТАКА КАКТО СЕ ОЧЕРТАВА ,ЯВНО ГЕРИ НЯМА ДА ПРАВИ ПОСЕЩЕНИЕ -ЗНАЧИ ЦЕНАТА ТРЯБВА ДА ПАДНЕ!!

Общи условия

Активация на акаунт