МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 4

• 53 185
  • 882
  •   1
Отговори
# 90
desirk какви са тия червени букви,избоде ми очите,хайде по-спокойно я карай..

# 91
desirik, ако обичаш не говори от името на други хора! Peace Гери е достатъчно зряла да каже , ако има забележки към някой и много те моля нека запазим добрия тон и си пишем с нормални букви Peace

# 92
  • Бургас
Моля ви момичета, не се сърдете на Деси, тя беше ядосана заради моето напускане от болницата. Не беше насочено към вас! Моля ви още веднъж да я извините!!!

# 93
Геринце, как си мила  Hug
Д-р Ризова само дневни смени ли ще е през април или графика ме подвежда?  newsm78

# 94
  • Бургас
Збравих да ви напиша днес, че имаме нови две форумски бебета. На Пламка и на Ирка 1983

На Ирка 1983 в събота се роди момченце - Мартин 3,170кг. и 49см., а на Пламето е Валентин и тежи 3,530кг. и е 52см. newsm59  party023 Tada

# 95
  • Бургас
Геринце, как си мила  Hug
Д-р Ризова само дневни смени ли ще е през април или графика ме подвежда?  newsm78

Д-р Ризова, като завеждащ трябва да бъде всеки ден и може би затова са и такива смените.

Иначе не питай как съм. Tired

# 96
Охх мила извинявай, можеше и сама са се досетя  Weary

# 97
Здравейте момичета!Отдавна следя форума и реших и аз да се включа.Моят термин е на 13юли и живот и зраве сам решила да раждам в Девата,но моят АГ не работи там та въпросът ми е как се процедира след като си подам заявлението там?Трябвали да ходя на прегледи там до раждането и дали се заплащат?
Гери съжалявам,че няма да имам възможността да се запозная със теб,честно да си призная ти беше една от основните причините,които повлияха на решението ми за раждане в Девата.В един такъв момент е много важно да имаш някого до себе си още повече професионалист. Simple Smile

# 98
miadia,не си длъжна да ходиш при никой в девата!аз съшо ходя при лекар от транспортна болница , който даже вообще не изражда, а аз ще раждам в девата -при който се случи!така че няма проблем, заявлението може да го попълниш когато решиш , макар че искат поне месец преди термина!:)

# 99
Рени и Цвети , не мисля че съм ви засегнала по някакъв начин!Тъпо ми е за Гери и просто коментирам!Пиша с червени букви и големи за да блъска на очи , защото не всеки чети всичко написано!Гери е достатъчно тактична за да продължава да е съпричастна с нашите проблеми, а въпроса е ние какво правим по въпроса!Тези които родиха и тя беше до тях им беше ок, а мен ми е тъпо че при мен няма да бъде както и при други майки!Затова се опитвам да ви насърча да се застъпим за нея , а не да я цедим докрай !Никой не искам да обидя-разбра ли сте ме погрешно!По-емоционална съм явно!

# 100
desirk аз съм една от тези, които имаха големия късмет да е Гери до мен докато бях в болницата, безкрайно  много ми помогна и успокои.На мен също ми  е болно че не е оценена, но не си го изкрвам на Форумските майчета бъдещи и настоящи, та мисълта ми беше , че негативите ти не са обърнати към когото трябва  всички знаем от кой е взето решението така че трябва да потърсим сметка от него,а не от момичетата те също са притеснени и си спомням и ти в началото като се записа имаше много въпроси и се радваше, че има кой да ти обесни подробно  Hug

# 101
 да цвети така беше!И както виждаш сега  и аз отговарям когато мога на въпросите!Герката просто премълча че вече не е на работа от днес!И нямам негативи към майките , напротив! Hug
но явно който трябва няма да прочете написаното!лек ден на всички!

# 102
  • Бургас
Как така от днес, нали щеше да е до края на април? Confused
Все се надявах, че ще се размине това и Гери ще си остане на работа. Crossing Arms

# 103
 Thinking
Психолога е важен. Инфо наистина може да се вземе винаги от рецепция, а не да се пита тук. Убедена съм, че ако наистина Гери вече не е на работа, болните и раждащите ще са ощетени!
А още по-убедена съм, че ще си намери за нула време по-добри предложения.
 Hug

# 104
Ама как така не е на работа вече??? О, Боже мой! Това е много не коректно уж беше до края на април а сега стана до началото на май?
Деси е права до някъде в това, че не се организирахме да драснем по едно писъмце на Семир ние и родилите вече мами и да споделим с него колко ние нужна Гери и този толкова важен момент, а и след него. Аз изнамерих профила на болницата във фейсбук и мисля е редно да драснем по един ред. Все пак Семир е от хората, които се интересува от това какво мислят хората за болницата и работещите там.
Хайде момичета давайте да дерзаем ...

Общи условия

Активация на акаунт