МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 4

• 53 191
  • 882
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Ееееее това е ужасно.Наистина идеята за психолога е много добра идея , а и още повече че наистина Гери  е много отзивчив и приятен човек (не я познавам лично но такива са ми впечатленията от написаното тук).
Все се надявах че ще имам късмета да се запозная с нея ама явно няма да стане  Tired даже казвах на бебка да не излиза събота и неделя,че нали тогава почива. Crazy
Не знам какви са причините за напускането на Гери , но каквото и  да е всяко зло за добро ако в Девата не се чувства оценена по-добре да си потърси другаде "своето място"  Hug Hug Heart Eyes

# 106
добър ден, нещо не ми се отваря днес сайта на болницата, някой има ли телефона, на който да  се запиша,че ще присъствам на лекцията в 15 часа.

# 107
Аз от кога ви казвам, че самия Семир трябва да разбере колко ни е нужна Гери! А не Деси да си пишем по форумите! Аз разбрах че Гери е до края на април и мисля в началото на април да  разговарям със Семир и да му обесня колко ценен кадър губи и не само затова пишете писма колкото повече хора се съберем толкова по добре! И най-вече целта ми от срещата със Семир няма да е за да остане Гери ако тя не иска, а да разберат какво са имали и ако имат поне малко човечност да го оценят, да се извинят и да го задържат и компенсират

# 108
Аз от кога ви казвам, че самия Семир трябва да разбере колко ни е нужна Гери! А не Деси да си пишем по форумите! Аз разбрах че Гери е до края на април и мисля в началото на април да  разговарям със Семир и да му обесня колко ценен кадър губи и не само затова пишете писма колкото повече хора се съберем толкова по добре! И най-вече целта ми от срещата със Семир няма да е за да остане Гери ако тя не иска, а да разберат какво са имали и ако имат поне малко човечност да го оценят, да се извинят и да го задържат и компенсират

Цвети, аз ще съм една от първите писала на Семир. Надявам се и други да ме споследват!
Дано само не и направим мечешка услуга  ooooh!

# 109
papeshonka, тел. е 89 62 62. и аз мисля днес да отида, но с кой автобус се ходи до там някой знае ли?

# 110
papeshonka, тел. е 89 62 62. и аз мисля днес да отида, но с кой автобус се ходи до там някой знае ли?

Автобус №30  Peace

# 111
Неделина аз не мисля че самия Семир чете фейсбука и че оплакванията ви стигат до него , затова мисля че най-правилно е да се говори с него

# 112
Неделина аз не мисля че самия Семир чете фейсбука и че оплакванията ви стигат до него , затова мисля че най-правилно е да се говори с него

Цвети сигурно си права, но каката ми е болна и нямам възможност да отида до Дева Мария. Но смятам, че мога поне с това да помогна, а ако ми се отдаде възможност да говоря с него, ще го направя. Също така старшата акушерка и д-р Ризова са ми много близки и с тях също, ще споделя моето и вашето възмущение от несправедливостта към Гери и ползата ни от нея, дано и те споделят със Семир  Praynig

# 113

Автобус №30  Peace
мерси за телефона, ето линк за разписанието на автобус 30, пише през кои спирки минава и в колко часа
http://burgasbus.piczo.com/?g=51607810&cr=5

# 114
днес няма да има лекция така казаха от болницата

# 115
хм, аз един ден ще имам възможност.... Sad, но благодаря за инфото.

# 116
Здравейте, Мами! Пиша Ви от болницата. Аз съм колежка на Гери - днес няма да има лекция в училище "Биберон". Ще направим малка почивка и след  празниците ще продължим. За всичко ще Ви уведомя в сайта ни или в този форум.

# 117
А дали не можем да пишем на този е.мейл във връзка с напускането на Гери?-hospital@saintsofia.com

# 118
Момичета, Гери е болничка и затова не е на работа. Прочетох коментарите ви на тази страница. Много е хубаво, че се обединявате под една идея и на мен също ще ми липсва Гери! Но се надявам често да се виждаме и чуваме.

# 119
Да, може да използвате този имейл. Аз го проверявам всеки ден и разпределям пощата. Бъдете сигурни, че ще го предам лично на Семир.

Общи условия

Активация на акаунт