МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 4

• 53 074
  • 882
  •   1
Отговори
# 795
Да се включа и аз...

Бях много резервирана към болницата въпреки хвалебствията на всички. Първото си дете родих във Варна - Майчин дом и клонях да родя и Дани там. В крайна сметка реших да е в Бургас - не съжалявам за което. Има много неща, които трябва да се направят в Дева Мария по отношение на организацията, но не мисля, че чистотата и комфорта в една болница трябва да са лукс. А за лекарите - има и добри и лоши - аз благодаря на д-р Драгнева и д-р Хрусанова, както и на д-р Янев.   bouquet

# 796
  • Бургас
Гали,честито бебоче ! Да ти е живо и здраво !  Hug

Искам да попитам кога бяха свижданията в болницата? И има ли разлика дали е през седмицата или през уикенда?

# 797
Аз не се опитвам да защитя никой лекар,просто смятам,че раждането е един напълно естествен процес,в по- развитите държави е нормално жена да ражда в собствения си дом само с една акушерка,понякога просто няма знчение при кой лекар си или в коя болница и държава ако господ е отредил ще става каквото трябва да става.Съжелявам ако съм оскърбила някоя майка тук,поднасям най-искрените си извинения.Просто си мисля,че при една нормално протичаща бременност,едно момиче,което чака първото си дете не трябва да се плаши и едва ли не да си мисли,че ако не отиде да роди в София може да и се случи нещо лошо в бургаските болници пък било то държавни или частни. HugНека господ пази всички ни

Съгласна съм!
Наистина дори не мога да си представя какво е да изгубиш детето си, пази боже! Но определено малко се прекалява, не мисля, че трябва да се обвиняват лекари наред, колкото и да е голяма мъката ви... същите тези лекари са спасили много други деца. Наистина вярвам, че ако нещо ти  е писано то ще се случи, независимо при кой лекар си. Никой не е безгрешен и недосегаем!  Hug

# 798
Здравейте мили мами smile3503 Искам да попитам нещо smile3503 На мен ми предстои да родя ноември месец,и понеже д-р Ризова ме наблюдава,забравих да я питам,кога
се ходи на 4 D?4D има при Калчева,а искам да отида при Ризова в новата болница.Моля Ви кажете ми,как е в новата болница и наистина ли обръщат достатъчно внимание?Изобщо доволни ли сте от новата болница,защото от сега ми е много притеснено!Аз съм в началото на 4 тия месец,и още ми става лошо ,а д-р Ризова казва ,че е нормално.За сега съм доволна от докторката,дано да е така и за в бъдеще newsm10

# 799
Преди 13 г до последно д-р Ризова твърдеше ,че ще родя момиче но родих момче.

# 800
 didi_k, да не би да имаш предвид Фетална морфология? Защото то на 4Д можеш да си ходиш когато си решиш. Ако е за това и аз ти препоръвам Ризова.

# 801
Да  Winkточно това WinkРизова ми каза,че ще е момче,но не била много сигурна,преди да ме види на 4 Dто или към края на другия месец.  WinkПо скоро искам да разбера,за здравето на бебчето,как се развива и т.н. newsm32

# 802
Феталната се прави на 2Д, в 11-13 г.с. и после в 20-22 г.с , трета аз не съм правила, лекарката прецени че не е необходимо. Но за 4д по-добре изчакай малко защото то сега е много малко и почти нищо не се вижда, ще дадеш стотина лева и няма да останеш доволна. А пола няма никаква гаранция че точно в онзи момент ще може да го види. На втората фетална вече се виждат повече неща и е по-интересно, ще ти дадат снимки, видео и т.н.
 ПО принцип прегледите при Ризова са достатъчно подробни, така че не се притеснявай , щеше да каже ако има нещо което да я преитеснява. Лека бременност pregnant

# 803
Здравейте!
Merry_ng, аз докато се моткам стана време да раждам, а още не съм се записала. Смятам да дойда до края на седмицата и искам да попитам какво капаро е необходимо да се остави? Ще раждам секцио най-вероятно.

# 804
Гали,честито бебоче ! Да ти е живо и здраво !  Hug

Искам да попитам кога бяха свижданията в болницата? И има ли разлика дали е през седмицата или през уикенда?

Благодаря!

Свижданията са от 13 до 14 часа и от 18.30 до 19.30 - ако няма промяна от последната седмица  Peace

# 805
Здравейте , момичета!
На 23.05. ни изписаха ат МБАЛ Дева Мария и мога да се похваля с прекрасния ни син Йоан, който се роди в тази невероятна болница под непрекъснатите грижи на д- р Ризова и акушерката Стоянова.
Огромно Благодаря на всички работещи там и на създателя и!
Не се поддавайте на никакви слухове относно болницата, всичко е на нужното ниво!
На очакващите бебчета , мами, ако сте решили да се доверите на тази болница и работещите там професионалисти, направили сте верния избор!
УСПЕХ!

# 806
Здравейте, аз вече се записах в Дева Мария. Не знам все още със сигурност как ще раждам, много искам нормално, предното беше секцио по спешност преди 5 години, но каквото кажат лекарите накрая...това ще е. Платих 500лв. капаро по свое желание, но  може и без капаро да се запише човек.

# 807
Здравейте!
Merry_ng, аз докато се моткам стана време да раждам, а още не съм се записала. Смятам да дойда до края на седмицата и искам да попитам какво капаро е необходимо да се остави? Ще раждам секцио най-вероятно.

Здравей, няма нужда да оставяш капаро, когато се записваш. Ще платиш, когато те изписват. Заповядай!   bouquet

# 808
Добър ден , имам въпрос към Merry_ng - смятам да раждам нормално и съм подала заявление в Дева Мария още през март месец , в което написах очакван термин 09.06.2010.  Сега може да родя всеки момент може да не е на датата , но трябва ли да се обадя в болницата преди да тръгна от вкъщи, когато евентуално започна да раждам . т.е трябва ли да звъня за да ме очакват примерно час или два преди да тръгна от нас или пристигам с багажа и документите направо ?

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 17:27 от papeshonka

# 809
Здравейте имам въпрос към merry_ng,кога ще излезе новия график за лекциите.Лек и усмихнат ден на всички newsm51.

Общи условия

Активация на акаунт