МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 4

• 53 168
  • 882
  •   1
Отговори
# 780
  • Бургас

НИКОЙ НЕ МИ Е ИСКАЛ И СТОТИНКА ПОД МАСАТА ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗА КАКВОТО И ДА БИЛО.
Стига вече с това,кой какво чул,другия си го доизмислил.

psychology  Hug

Таничка аз също! Hug Heart Eyes

# 781
tiramisy аз избрах спинална упойка, защото също като Тани` исках да видя бебо веднага след като се роди. И накрая също като нея изчаках да си видя детенцето и поисках от анестезиолога да ме приспиват. Не ме е боляло , но просто усещането от дърпането, опъването беше  доста некомфортно и изтормозващо. Сама трябва да си прецениш ще можеш ли малко да  потърпиш този дискомфорт.За присъствието на бащата не знам, ние не сме се възползвали от тази екстра, попитай най-добре на рецепцията.

А по другия въпрос : Драга ми veli4ka_de аз родих там точно преди 3 месеца - никой не ми е искал никакви пари за нищо, на изписването мъжа ми плати точно толкова колкото трябваше, а същевременно толкова обгрижвана не съм се чувствала дори у дома. 
А за лекарите какво да кажа - при проблем с малкия не го водя при неговата педиатърка или при някой друг лекар, а именно в Девата, смятам че  е ясно моето мнение по въпроса.

# 782
Здравейте момичета,учудена съм на хората които се включват и пишат неща които дали са верни или не и те не знаят.Нямат право да наслагват съмнения в бъдещите мами.Мамите които са родили в Дева Мария са доволни и споделят с нас бъдещите за което ние сме им благодарни.Аз съм посещавала лекциите и впечатлението с което съм останала е,че тези хора са там за да се грижат за нас и всичко да е нормално.Мисля,че изискванията към тях са високи от страна на ръководството и те се придържат към тях..
При мен вълнението е с висока степен,остава ми месец и нещо до срещата с първата ми рожба. baby.Лек и усмихнат ден на всички babydust7

# 783

Но лично мен болницата не ме спечели за раждане там ,няма специалисти неонатолози ,а не винаги всичко върви по вода!

Стига вече слухове! Кой ти каза, че няма специалисти Неонатолози?! Има и то доста добри! Ако се поразровиш назад в новините свързани с болницата ще видиш, че същите тези Неонатолози за които ти казваш, че не са добри, са спасили много бебета в отделението си! Те не бързат да си тръгнат, като им изтече смяната, не ти претупват детето! За тях няма празник или делник! Ти ходила ли си да видиш как тези хора се грижат за децата?! Моля ви, спрете да робувате на слухове! Човек трябва сам да си изгражда мнение за всичко!
По -добре спри с правораздавателния си тон!
Някъде да споменах ,че  е слух,че някой ми е казал!
Изказах си собственото мнение и виждания.Взели са от ОРБ най-некадърните педиатри(а има къде -къде по-добри).Е,същите тези Колева и Згурова  в ОРБ не усяха да се погрижат за моето бебе качествено, защото болницата  е държавна ли,а тук да очаквам повече усилия от тяхна страна?Не трябва ли преди всичко да са хора! При тези хора вече загубих бебето си ,втори път не очаквай да им се доверя!
А, че Колева изписа съседката ми с бебето живи и здрави ,без да забележи вроден сърдечен проблем,да си гледа милата 30 дни бебето у дома и после да не го види никога повече!Страшни професионалисти  няма що!

Не виждаш ли ,че всички са доволни ,защото всичко е минало по учебник ,а като стане нещо непредвидено дай да мрем ,защото няма един специалист!Болницата има още мн "хляб да изяде" ,засега заради базата за мен е един хотел ,но с тези лекари си е ОРБ!

# 784
Здравейте, момичета! Много сте писали, докато ме нямаше.  newsm09

veli4ka_de , очакваме малко повече информация за слуховете, които се носят около теб. Превърни ги в реални факти, които касаят реални хора и събития.
Ако разполагаш с проверена информация от сигурен източник и можеш да застанеш зад думите си, сподели я с нас. Посочи името на лекаря, който си е поискал пари  и от кого. Ако целта на изявлението ти в този форум е да "предпазиш" някой да не ражда по тази причина в МБАЛ "Дева Мария" най-сериозното нещо, което можеш да направиш е да споделиш истинките факти. Те се проверяват и това  никога на никой не се случва, АКО ИЗОБЩО СЕ Е СЛУЧИЛО. 

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 18:11 от merry_ng

# 785
  • Бургас
pashic Hug преживяла си много! Искрено съжалявам за загубата ти. Лошото е, че има ккто бяло, така и черно.
На мен обаче думи не ми стигат да се отблагодаря на Снежа Згурова и на Светлина Николова. По-старите мами знаят защо. Но много държа да кажа отново, че Светлина Николова идваше в най-големите студове през Февруари, след смените си в болницата, за да слага инжекции на детенцето ми и да го наблюдава. И това НАПЪЛНО безкористно и безплатно. Когато й предложихме да й платим, тя се обиди. Държа да го напиша. И ще го пиша и казвам толкова пъти, колкото е нужно.
Искам да добавя още, че продължавам и ще продължавам да водя детето си при тях. Защото нашата педиатърка често забравя да си  вдигне телефона, но д-р Згурова и Светлето никога не са пренебрегнали обаждане, независимо дали става дума за работен или почивен ден.
Изборът си е твой. :  Но недей с лошо. Това се отразява на теб и малкото слънчице в теб PeaceИскрено ти пожелавам здраво и щастливо бебе на финала, където и да решиш да раждаш.  Hug

# 786
pashic Hug преживяла си много! Искрено съжалявам за загубата ти. Лошото е, че има ккто бяло, така и черно.
На мен обаче думи не ми стигат да се отблагодаря на Снежа Згурова и на Светлина Николова. По-старите мами знаят защо. Но много държа да кажа отново, че Светлина Николова идваше в най-големите студове през Февруари, след смените си в болницата, за да слага инжекции на детенцето ми и да го наблюдава. И това НАПЪЛНО безкористно и безплатно. Когато й предложихме да й платим, тя се обиди. Държа да го напиша. И ще го пиша и казвам толкова пъти, колкото е нужно.
Изборът си е твой. :  Но недей с лошо. Това се отразява на теб и малкото слънчице в теб PeaceИскрено ти пожелавам здраво и щастливо бебе на финала, където и да решиш да раждаш.  Hug
Подкрепям това ,че при всички лекари има и доволни и недоволни !
А относно"недей така с лошо"-ще кажа ,че  към мен имаше открита нападка ,защото не съм се изказала ласкаво за всичко от ... до в болницата!Това е форум ,всеки може да си изкаже мнението и не е задължително да се споделят само положителни мнения! Peace
Бъдете живи и здрави!

# 787
  • Бургас
pashic , мила никога няма да те разберат....Единствено искам да отбележа, че лукса не е критерий за професионализъм. Нима лекарите в София работят при луксозни условия, но за огромно наше съжаление те са на светлинни години от своите "колеги"  в Бургас.

Последна редакция: сб, 22 май 2010, 00:29 от nani-banani

# 788
Ами да ти кажа в чужбина са още по-добри лекарите сигурно,що не ходиш там да раждаш Joy

# 789
  • Бургас
pashic , мила никога няма да те разберат....Единствено искам да отбележа, че лукса не е критерий за професионализъм. Нима лекарите в София работят при луксозни условия, но за огромно наше съжаление те са на светлинни години от своите "колеги"  в Бургас.
Hug Hug Hug Така е - това е форум и всеки може да си изкаже мнението.
Успех, момичета! И искрено се моля за всички ни, никога да не стават подобни неща.  Praynig Heart Eyes

# 790
  • Бургас
Ами да ти кажа в чужбина са още по-добри лекарите сигурно,що не ходиш там да раждаш Joy

Това беше много, много грозно. Да кажеш на една майка, изгубила детето си, нещо подобно, е цинизъм. Дай Боже никога да не ти се случва да пишеш постове, на които сега се смееш! Има много начини да защитиш лекарите, това не е най-достойният!

# 791
  • Бургас

Мила, никога не бих написала такъв пост особено , когато знам , че ме очаква раждане.... Дано Господ е стеб, пожелавам ти да не ти се случи това , което преживях аз.

# 792

Я ,кажи ти защо се помисли за Богопомазана и си застрахована от такива неща,че на теб никога няма да ти се случи?Не бива да се смееш на чуждата мъка!
С какво сме заслужили наглото ти поведение?Дано Господ ти помогне и съвесттта ти е чиста!  

# 793
Аз не се опитвам да защитя никой лекар,просто смятам,че раждането е един напълно естествен процес,в по- развитите държави е нормално жена да ражда в собствения си дом само с една акушерка,понякога просто няма знчение при кой лекар си или в коя болница и държава ако господ е отредил ще става каквото трябва да става.Съжелявам ако съм оскърбила някоя майка тук,поднасям най-искрените си извинения.Просто си мисля,че при една нормално протичаща бременност,едно момиче,което чака първото си дете не трябва да се плаши и едва ли не да си мисли,че ако не отиде да роди в София може да и се случи нещо лошо в бургаските болници пък било то държавни или частни. HugНека господ пази всички ни

# 794
Аз не се опитвам да защитя никой лекар,просто смятам,че раждането е един напълно естествен процес,в по- развитите държави е нормално жена да ражда в собствения си дом само с една акушерка,понякога просто няма знчение при кой лекар си или в коя болница и държава ако господ е отредил ще става каквото трябва да става.Съжелявам ако съм оскърбила някоя майка тук,поднасям най-искрените си извинения.Просто си мисля,че при една нормално протичаща бременност,едно момиче,което чака първото си дете не трябва да се плаши и едва ли не да си мисли,че ако не отиде да роди в София може да и се случи нещо лошо в бургаските болници пък било то държавни или частни. HugНека господ пази всички ни

Общи условия

Активация на акаунт