Чувствам се като собственост

• 13 185
  • 103
  •   1
Отговори
Здравейте на всички искам да споделя един проблем който ми тежи и не знам какво да правя приятеля ми е ужасно ревнив постоянно ми проверява телефона чете с кой си пиша кара се с мои приятели(момчета) и си мисли,че ще му изневеря което съм му казвала и доказвала,че няма да стане и с тези хора имам чисто приятелски отношения когато излизаме той се изолира не говори и след това ме обвинява,че не съм му обръщала внимание и започва да се държи гадно винаги недоволства и мрънка за дребни неща, когато съм със приятели навънка примерно започва да се сърди,че не съм искала да излизам с него и гледам винаги да му угодя за да не се караме от 4 месеца сме заедно имаше ги тези неща и от началото но сега вече се засилиха за всяко нещо ме прави виновна казва,че ме обича но сякаш не го показва моля дайте ми съвет на едно объркано момиче:)))

# 1
А какви са положителните му качества? Hug

Ако ми беше щерка, щях да кажа да гледаш какво прави, а не да слушаш какво казва. Действия, не думи. Ако непрекъснато те кара да се чувстваш зле - за каква любов може да става дума.

От какво си объркана точно?  Hug

# 2
  • София
Имаш ли крака? Имаш. Сега - бегай бързо от тоя и не се обръщай назад!

# 3
Положителната черта в него е,че се чувствам защитена! Объркана съм от това защото трябва да избирам свободата си да му дам цялото си внимание и както той обича да командва обича цялото внимание да е в/у него само на него да му се обръща внимание,объркана съм от това как по цял ден му обяснявам,че това не е правилното безразлично държание как до сега и една мила дума не ми е казал и той не го разбира и пак започва да ме обвинява за всичко Sad

# 4
# 5
  • София
О, моля ти се, защитена, не е защита това, обсебване е.
Бягай колкото сила имаш, не се и обръщай назад.

# 6
И от какво си защитена?Звучиш ми като тероризирана.

# 7
от 4 месеца сме заедно имаше ги тези неща и от началото

Та вие сте още в началото...Представи си после какво ще бъде.

# 8
Това, че се опитва да те откъсне от всички, е характеристика на насилник. Изолират те, после те тормозят и няма към кого да се обърнеш.

Има хора, които искат цялата любов и внимание на света. Тази тяхна нужда е незадоволима, като дупка без дъно. Ще иска все повече и повече, докато те изяде цялата. И пак няма да е нахранен.

С какво и от какво си защитена, за някаква дребна мутра ли си говорим? newsm78

# 9
  • София
Това е болест.После в такива филми ще те вкара,че ще се чудиш как да излезеш от тях...Спасявай се мила!

# 10
Не е мутра съвсем обикновено момче Simple Smile

С какво и от какво си защитена, за някаква дребна мутра ли си говорим? newsm78
[/quote]

Благодаря на всички за хубавите думи може би е по добре да го оставя

# 11
Да се присъединя към съвета, даден вече няколко пъти:"Run Forrest run!"

# 12
  • Най-красивата страна
Според мен това е вид тормоз.Може да последват и шамари..
Ревноста е болест и ще става още по-лошо.
Най -добре бягай бързо и никога повече не позволявай на никого да те третира като собственост , да те ограничава и да те командва.
Би трябвало да имаш някакво чувство за самосъхранение.Както и себеуважение.

# 13
Каква зодия е "собственикът"?
Иначе, ако прочетеш в темата за приятелството м/у мъжа и жената, не е възможно според някои, вероятно и той е м/у тях.
Сериозно: знам какво е, нетърпимо е просто. Ревността наистина е болест. Не съм убедена, че се `лекува`, по-скоро - не.

# 14
Ей с такива, които искат да се чувстват "сигурно" после са пълни психиатриите. Свършиха ли мъжете, че се хвърляш на врата на някакво недоносче, което явно не може да обича нито себе си,  нито някой друг. И каква пък такава сигурност ти осигурява, че да не можеш да кажеш "баста". Ако искаш да се самозалъгваш - чудесно, ако искаш да си жива, здрава и щастлива още сега му казваш да забрави за теб.

Общи условия

Активация на акаунт