Чувствам се като собственост

• 13 186
  • 103
  •   1
Отговори
# 45
И аз залагам на Скорпион Confused
била съм с подобен мъж
вадеще ми разпечатки на телефонните разговори, изскачаще ненадейно отнякъде уж случайно, обаждаще ми се с преправен глас ,за да види как ще реагирам, ровеще ми в телефона нонстоп ooooh! дотолкова го приемах за нормално,  че по едно време сама му давах телефона си да го провери Rolling Eyes психически тормоз си беще и с времето се задълбочаваще
ревнуваще и от времето прекарано с близките ми,ужасно беще
няма спасение това Peace
Според мен няма значение зодията на човек или си ревнив до лудост или си нормално ревнив,така мисля аз.Май не правиш разлика между ш и щ

# 46
  • Tам през Атлантическия океан
Здравейте на всички искам да споделя един проблем който ми тежи и не знам какво да правя приятеля ми е ужасно ревнив постоянно ми проверява телефона чете с кой си пиша кара се с мои приятели(момчета) и си мисли,че ще му изневеря което съм му ................................................................

Представих си обратната ситуация  Mr. Green

Ревнувам приятеля ми и  му проверявам често  телефонЯ   Embarassed , постоянно си пише с момичета приятелки , страх ме е да не ми изневери  Whistling

# 47
Как пък никой не се осъмни дали тя не му дава поводи, все пак.
Честно казано, напълно разбирам, ако има против "приятелчета" от противоположния пол. Познати - да, но такива разнополови приятелства и общуваници... и аз не бих приела и още в началото ясно бих го показала.
Ако пък на някого са му толкова мили такива приятелства - прав му път, по-добре в началото да се уточнят и изяснят и ако на някого не му изнася, навреме да прекъсва отношенията.

За проверяването на телефона, обаче, мисля, че не е нормално, но и смятам, че такива неща без повод не се правят.

# 48
,че няма да стане и с тези хора имам чисто приятелски отношения когато излизаме той се изолира не говори и след това ме обвинява,че не съм му обръщала внимание и започва да се държи гадно винаги недоволства и мрънка за дребни неща, когато съм със приятели навънка примерно започва да се сърди,че не съм искала да излизам с него и гледам винаги да му угодя за да не се караме от 4 месеца сме заедно имаше ги тези неща и от началото но сега вече се засилиха за всяко нещо ме прави виновна казва,че ме обича но сякаш не го показва моля дайте ми съвет на едно объркано момиче:)))

Ама като излизте винаги ли каниш и приятели да ви светят  newsm78

Чесно ако с моя излезнем някъде и се окаже че на срещата има и негови Приятелки  Mr. Green където си се познават от преди нас и си хихикат, общи теми , преживявания  Whistling аз бих се чуствала като таПир и не на място.
Защо не се замислиш дали ти не го изолираш като излизате  'заедно' с Твои приятели  Wink
Той няма какво да си каже с тях кой знае колко , все пак те са твои приятели  Wink
а ще станат негови добри познати с времето и зависи и от теб твойто отношение  Wink

Последна редакция: ср, 06 май 2015, 19:43 от Desss

# 49
Ами той вместо да се чувства като тапир да вземе малко да се опита да се приспособи.
Или понеже той е тапир и тя да стане такава, да си седят двамата вкъщи и да си тъпиреят Crazy

# 50
И аз залагам на Скорпион Confused
била съм с подобен мъж
вадеще ми разпечатки на телефонните разговори, изскачаще ненадейно отнякъде уж случайно, обаждаще ми се с преправен глас ,за да види как ще реагирам, ровеще ми в телефона нонстоп ooooh! дотолкова го приемах за нормално,  че по едно време сама му давах телефона си да го провери Rolling Eyes психически тормоз си беще и с времето се задълбочаваще
ревнуваще и от времето прекарано с близките ми,ужасно беще
няма спасение това Peace
Според мен няма значение зодията на човек или си ревнив до лудост или си нормално ревнив,така мисля аз.Май не правиш разлика между ш и щ
липсва ми буква от клавиатурата
като ти пречи-не чети Peace

# 51

Ама като излизте винаги ли каниш и приятели да ви светят  newsm78

Чесно ако с моя излезнем някъде и се окаже че на срещата има и негови Приятелки  Mr. Green където си се познават от преди нас и си хихикат, общи теми , преживявания  Whistling аз бих се чуствала като таПир и не на място.
Защо не се замислиш дали ти не го изолираш като излизате  'заедно' с Твои приятели  Wink
Той няма какво да си каже с тях кой знае колко , все пак те са твои приятели  Wink
а ще станат негови добри познати с времето и зависи и от теб твойто отношение  Wink
Desss, дори да си права, проблемът е не толкова в повода, колкото в реакциите му. Той не е избрал да поговори нормално за притесненията си, а се опитва да й наложи подходящото, според него, поведение с абсолютно недопустими средства.
Представа си нямам как това я кара да се чувства защитена и тих ужас ме обзема, като знам, че имам дъщеря на нейните години.

# 52
Цитат
от 4 месеца сме заедно имаше ги тези неща и от началото но сега вече се засилиха за всяко нещо ме прави виновна казва,че ме обича но сякаш не го показва моля дайте ми съвет на едно объркано момиче:)))

В началото на една връзка , влюбените са си самодостатъчни и копнеят да прекарват/споделят  повече време заедно  Wink Явно при аврорката не е така или поне не от нейна страна  Grinning
Среща се с него и още приятели  Wink

Тъй че и от мен 1 глас за раздяла  Peace

И да тук виждаме само едната страна , аз просто се поставям и от другата страна без мого крайности  Wink
Може човека да не е толкова ревнив и отрвратителен  Mr. Green  за някои неща си има причина  Simple Smile

Не са един за друг двамката и това е  Peace

# 53

Представа си нямам как това я кара да се чувства защитена
Авторката също си няма представа, по-точно  има изкривена представа на защитена жена.

Де да знам? newsm78
Може пък това следене по всякакви възможни начини, да го приема като вид защита? Shocked

# 54
В началото на една връзка , влюбените са си самодостатъчни и копнеят да прекарват/споделят  повече време заедно  Wink Явно при аврорката не е така или поне не от нейна страна  Grinning

Това е характерно за пубертета.  Shocked Хора, които са осъзнали мястото си в обществото и поддържат съзнателно приятелства не допускат тази детинщина. След 18 - 20 години се приема, че вече си схванал някой фундаментални правила.  
Доста еснафско е да се очаква след като някой изгрее като звезда в живота на любимия, то той ще загърби де що жена е познавал и му е била добър и доказал се приятел. Не съм вярвала, че в днешни времена някой мисли и очаква това  ooooh!

# 55

Тъй че и от мен 1 глас за раздяла  Peace

И да тук виждаме само едната страна , аз просто се поставям и от другата страна без мого крайности  Wink
Може човека да не е толкова ревнив и отрвратителен  Mr. Green  за някои неща си има причина  Simple Smile

Не са един за друг двамката и това е  Peace

Напълно съвпада с моето мнение.

На нея и се живее, приятели, компании, излизаници....
Освен това действително, ако той е домошар, а тя обратното - ясно, че няма да се получат нещата.

# 56

Да желаят да са заедно е едно, да се рови в телефона на момичето от 4-тия месец е вече съвсем друго Laughing .

# 57
На нея и се живее, приятели, компании, излизаници....

Ми то на тая възраст ако не и се излиза и живее бая бабешка работа ще е.  Crazy

# 58

Това е характерно за пубертета.  Shocked Хора, които са осъзнали мястото си в обществото и поддържат съзнателно приятелства не допускат тази детинщина. След 18 - 20 години се приема, че вече си схванал някой фундаментални правила.  
Доста еснафско е да се очаква след като някой изгрее като звезда в живота на любимия, то той ще загърби де що жена е познавал и му е била добър и доказал се приятел. Не съм вярвала, че в днешни времена някой мисли и очаква това  ooooh!

Каква ирония в една друга тема други мнения се вихрят  Laughing

Ако милото предпочита приятелите си пред мен , смейството .... свободен е  Mr. Green Ако съм еснафКа  Laughing
Трябва да има баланс , явно при авторката го няма.

# 59
Ако милото предпочита приятелите си пред мен , смейството .... свободен е  Mr. Green Ако съм еснафКа  Laughing
Трябва да има баланс , явно при авторката го няма.

Не те разбирам, честно! С очите си съм виждала как пребито и изнасилено момиче непознати жени нападат, че сама си го е заслужила. Сега виждам същата реакция. Защо е толкова важно да нападнеш авторката? Защо?

Какво е това мерене и защо някой трябва да избира милото или приятелите? Нима ти така виждаш нещата - ако иска да е с приятелите си /дори не говорим сам да се вижда с тях/ то пренебрегва теб? Та нали всеки си има своята роля в живота ни и не са взаимозаместими?

Единственото хубаво е, че явно за момъка, от който авторката трябва моментално да избяга, все пак може да си намери женица със сходни разбирания и заедно да се убеждават колко се обичат ревнувайки се и изолирайки се един друг. 

Общи условия

Активация на акаунт