Чувствам се като собственост

• 13 191
  • 103
  •   1
Отговори
# 90
На 25 години вече си завършен характер, не бих си губила времето на мястото на авторката. Никакви разговори няма да помогнат, освен с психолог, но желание няма да има, защото той си е наред, грешката винаги ще е някъде извън него.

Викат Ми Джинкс, правете безопасен секс, защото ако забременееш от този тип, ще ти скъси живота. Praynig

# 91
Много уместен съвет, защото по някаква причина ревнивците много бързо започват да приказват за общи деца.

# 92
Много уместен съвет, защото по някаква причина ревнивците много бързо започват да приказват за общи деца.

Защото са сигурни, че така "жертвата" им е в кърпа вързана.  Peace

# 93
Здравейте на всички искам да споделя един проблем който ми тежи и не знам какво да правя приятеля ми е ужасно ревнив постоянно ми проверява телефона чете с кой си пиша кара се с мои приятели(момчета) и си мисли,че ще му изневеря което съм му казвала и доказвала,че няма да стане и с тези хора имам чисто приятелски отношения когато излизаме той се изолира не говори и след това ме обвинява,че не съм му обръщала внимание и започва да се държи гадно винаги недоволства и мрънка за дребни неща, когато съм със приятели навънка примерно започва да се сърди,че не съм искала да излизам с него и гледам винаги да му угодя за да не се караме от 4 месеца сме заедно имаше ги тези неща и от началото но сега вече се засилиха за всяко нещо ме прави виновна казва,че ме обича но сякаш не го показва моля дайте ми съвет на едно объркано момиче:)))

Скъпа авторке, аз съм мъж, който е правил същите неща ( почти ) и искам да ти споделя мъжката гледна точка или по точно моята гледна точка.

Лично аз правех тези неща, защото в мен витаеше неописуем страх, че ще загубя човека до себе си, който обичах ненормално много. Може би не съм прекалявал до такава степен, не съм гледал телефони и фейсбуци кой знае колко често, но когато бяхме някъде с някой и не ми се обръщаше достатъчно внимание откачах направо... Винаги съм си мислел, че е нормално хората да са близки и да показват някаква нежност дори когато не са сами. Така и не решихме този проблем или по скоро го решихме, когато разбрах, че това я задушава и усетих, че я губя! Тогава се почуствах много гадно, беше ми зле, пак чувствах същото, но не го показвах по никакъв начин и нещата между нас бяха добре няколко месеца, след това по други причини се разделихме. Моя съвет към теб е да му покажеш и докажеш колко много го обичаш, какво значи за теб и в същото време да му обясниш, че това му поведение може да доведе до край на връзката ви, тогава реакцията му ще ти обясня всичко. Успех.

# 94
  • Бургас
Като гледам колко залупени жени има и без бебета си стоят при ревнивите глупаци.

# 95

Мислех,че се базика но сега като прочетох това наистина има такива моменти в които ми говори за деца и така щял да бъде по спокоен...

# 96
Защото са сигурни, че така "жертвата" им е в кърпа вързана.  Peace
Като гледам колко залупени жени има и без бебета си стоят при ревнивите глупаци.

Така е.  Peace Но пък с едно бебе (а с две направо удрят джакпота), може и юмруци да се включат, освен "къде беше?, защо те гледа онзи?, защо ми вдигна чак на второто позвъняване?". Rolling Eyes

# 97

Мислех,че се базика но сега като прочетох това наистина има такива моменти в които ми говори за деца и така щял да бъде по спокоен...

Не го прави!!! Ще си руинираш целия живот! Подкрепям всички антинастроени към твоя приятел! От опит го казвам. Аз родих на един такъв и още съм с него,ама.....не ме питай през какво съм минала и предполагам още има да минавам. С разликата, че и аз съм ревнива (но далеч не колкото него) и общо взето, както беше писал някой напред разбирам гледните му точки, което подобрява нещата с една идея.....и пак съм минала онези неща, за които намекнах и никак не са приятни.

# 98
Бягай,, Джинкс, бягай!
С времто ще става все по-зле.

# 99
Сигурно всяка от нас е попадала на поне един такъв. Не се променят, или по-скоро променят се - към по-лошо. Бягай докато е време.

# 100
Няма нужда да бягаш, иди си спокойно, да не се спънеш нещо при бягането.  Wink

# 101
  • София
Ставаш собственост, ако го допуснеш. Не на всеки се случва.

# 102
  • Стара Загора
Бягай мило момиче , бягай . Ревността е болест , от най - лошите и неизличимите . Така ще те смаже ,така ще те обезличи ,че накрая няма  да можеш да се познаеш . Сега ти се струва ,че го обичаш ,но после ще го намразиш с цялото си сърце . Ти ще си виновна за всичко . Ревнивците са големи манипулатори . Ще ти внуши лека-полека ,че си нищожество и без него си нищо . Бягаййй!!!!

# 103
Все пак , ти си в тази връзка и най-добре знаеш дали това ,което четеш е за твоето момче.Поговори с него и му кажи ,че не желаеш да продължаваш по този начин и ако не му харесва да си ходи.Приготви се , ако се разделите ,без значение по твоя или негова вина ,после ще чуваш лоши думи за себе си.Такива хора трудно преглъщат.

Общи условия

Активация на акаунт