Чувствам се като собственост

• 13 203
  • 103
  •   1
Отговори
# 75
Винаги съм се чудила на такива мазохисти като авторката. Не разбирам защо търпи прищявките на някакъв комплексар, с който има отношения от вчера. Имам позната, която ходеше с един такъв невероятен ревнивец. Даже от родителите й я ревнуваше /иначе самия той преспа с най-добрата й приятелка, но омаловажи този "дребен" факт/. Сега не е с него вече, но продължава да се мъкне само с майка си и баща си по разходки и заведения, защото няма приятелки. Всички си плюха на петите. Явно и авторката иска и с нея да стане така.
Съветвам авторката да поработи малко над самочувствието си, защото така като чета, май няма такова. И да си зададе въпроса дали гаджето не я ревнува, защото той самия й изневерява и не иска и на него да му изневерят. Нещо горе-долу като "Като знам аз какво правя, как да не я следя".

Да имаш право с последното момиче с което е ходил му е изневерила но до тези 4месеца аз съм се доказала,че няма да направя същото когато вс е свършило предпочитам да кажа край от колкото да изневеря ако искате ме наречете задръстена но е така.

# 76
,че няма да стане и с тези хора имам чисто приятелски отношения когато излизаме той се изолира не говори и след това ме обвинява,че не съм му обръщала внимание и започва да се държи гадно винаги недоволства и мрънка за дребни неща, когато съм със приятели навънка примерно започва да се сърди,че не съм искала да излизам с него и гледам винаги да му угодя за да не се караме от 4 месеца сме заедно имаше ги тези неща и от началото но сега вече се засилиха за всяко нещо ме прави виновна казва,че ме обича но сякаш не го показва моля дайте ми съвет на едно объркано момиче:)))

Ама като излизте винаги ли каниш и приятели да ви светят  newsm78
Чесно ако с моя излезнем някъде и се окаже че на срещата има и негови Приятелки  Mr. Green където си се познават от преди нас и си хихикат, общи теми , преживявания  Whistling аз бих се чуствала като таПир и не на място.
Защо не се замислиш дали ти не го изолираш като излизате  'заедно' с Твои приятели  Wink
Той няма какво да си каже с тях кой знае колко , все пак те са твои приятели  Wink
а ще станат негови добри познати с времето и зависи и от теб твойто отношение  Wink

Напротив последния път когато излязохме той седна до мен извади си телефона и запозна да си чати аз му говора а той даже нз за какво си говориме просто пълно безразличие и с тези хора с които бяхме той не ги познава от ден два и след тва се обърна и ми каза еми аз незнам защо изобщо идеах не трябваше да идвам никакво внимание не ми обърна и отново се скарахме.

# 77
Авторке, липсата ти на пунктуация много натоварва. Постарай се повече с точките и запетайките.

Лошото е, че ти се ограничаваш, за да не ти мрънка. Знаеш, че се ядосва, когато излизаш с други и затова не излизаш. Приятелите ти са се отдръпнали, което си е кофти. А явно ревнува и от майка си.

Зодията няма значение, ММ е овен и не ревнува. Имала съм и други овни - ревнували са. До човек е и колкото да вярвам в зодии, не бива да го оправдаваш, защото на овена му се носело слава на ревнивец примерно.

# 78
Аз в началото на връзките си съм била много ревнива, дори обсебваща. Държа да знам всичко, къде е, с кой е, ако имам възможност разбира се държа и аз да присъствам, проверявала съм телефони, мейли и т.н.

Все едно за мен говориш!  Rolling Eyes
И аз съм много ревнива. Ревността си е направо болест и трябва да се подхожда много внимателно.

От това, което е написала авторката, нещата наистина не изглеждат добре.
Аз бих те посъветвала да опиташ да разговаряш с него и да му обясниш, че не може да я карате така, та вие сте само в началото. Може би прекалено много държи на теб и го е страх, че може да се случи същото, както и с другото момиче (писала си, че са му изневерявали), но пък и начина, по който се държи, е неприемлив.

# 79
  • Бургас
Девойко, за мен си абсолютна мазохистка. За какво го търпиш този? Честно казано от цялата ситуация за мен ти си виновната. Нали знаеш приказката "Кой каквото сам си направи, никой друг не може".

# 80
Авторке, липсата ти на пунктуация много натоварва. Постарай се повече с точките и запетайките.

Лошото е, че ти се ограничаваш, за да не ти мрънка. Знаеш, че се ядосва, когато излизаш с други и затова не излизаш. Приятелите ти са се отдръпнали, което си е кофти. А явно ревнува и от майка си.

Зодията няма значение, ММ е овен и не ревнува. Имала съм и други овни - ревнували са. До човек е и колкото да вярвам в зодии, не бива да го оправдаваш, защото на овена му се носело слава на ревнивец примерно.
Да знам съжалявам за грешките, просто пиша от телефон и ми е малко трудно.

# 81
Може би прекалено много държи на теб и го е страх, че може да се случи същото, както и с другото момиче (писала си, че са му изневерявали), но пък и начина, по който се държи, е неприемлив.

Прекалено много са му комплексите и не се чувства добре в собствената си кожа. Не се чувства уверен, няма самочувствие, че е способен да бъде конкуренция на другите мъже и затова се страхува да не му сложат рога. А може би повече го е страх да не го зарежат заради друг. Ревността може и да е болест, но е породена от вътрешна неувереност и страх, че сравнявайки го с друг партньорът му, сравнението може и да не е в негова полза. И за по-сигурно й ограничава контактите, да остане само той в полезрението й и само на него да разчита. Няма да се промени и след 100 разговора. Щом още на 25 се е сдухал така, представям си като започне да остарява. Whistling

# 82
Може би прекалено много държи на теб и го е страх, че може да се случи същото, както и с другото момиче (писала си, че са му изневерявали), но пък и начина, по който се държи, е неприемлив.

Прекалено много са му комплексите и не се чувства добре в собствената си кожа. Не се чувства уверен, няма самочувствие, че е способен да бъде конкуренция на другите мъже и затова се страхува да не му сложат рога. А може би повече го е страх да не го зарежат заради друг. Ревността може и да е болест, но е породена от вътрешна неувереност и страх, че сравнявайки го с друг партньорът му, сравнението може и да не е в негова полза. И за по-сигурно й ограничава контактите, да остане само той в полезрението й и само на него да разчита. Няма да се промени и след 100 разговора. Щом още на 25 се е сдухал така, представям си като започне да остарява. Whistling

Да, съгласна съм, със сигурност има някакви комплекси момчето и по този начин се опитва да се "защити" и "предпази" и в повечето случаи такова държание е пагубно. Аз го казвам и от личен опит, защото съм проваляла връзка заради ревност.

Изхождайки от моя случай обаче, все си мисля, че ако се вникне по-дълбоко в проблема и се види от къде идва тази несигурност, какво я причинява и най-вече дали човека осъзнава какво се случва, тогава има начин нещата да се оправят. Всеки има някакви демони, с които се бори и затова казах, че трябва да се подходи много внимателно.
Но от друга страна, ако момчето просто си е такова и за него това е нормално държание, съответно не иска да го променя, защото за него си е ок, тогава вече авторката трябва да си прецени дали иска да бъде с такъв човек.

# 83
  • София
Ей, къде отидоха нормалните хора? Много смахнат народ, аууу!  Crazy  Отело ряпа да яде!  Confused  Каква е тая комплексарщина, каква е тая варварщина? Диви балкански субекти!  Thinking  Цивилизацията май е подминала доста народ! Мислех, че такива отношения са характерни най-вече за циганите. Thinking

# 84
И на мен са ми изневерявали. Прекратих връзката веднага след като разбрах. Но не съм подходила към следващите си връзки с недоверие и патологична ревност. Приех, че тогава не съм случила на подходящия човек и това е. Има ли смисъл да натоварвам следващия и да го наказвам за грешките на предишния?
Затова моето мнение (не ангажирам никого с него) е, че подобна патологична ревност е породена от причините, които изредих по-горе.  Peace

# 85
И на мен са ми изневерявали. Прекратих връзката веднага след като разбрах. Но не съм подходила към следващите си връзки с недоверие и патологична ревност. Приех, че тогава не съм случила на подходящия човек и това е. Има ли смисъл да натоварвам следващия и да го наказвам за грешките на предишния?

Много правилно според мен  Peace

# 86
Да не говорим, че и много ревнивите хора след неприятна раздяла сами намират как да се убедят, че са им изневерявали. Някак търсят оправдание за ревността си.

# 87
  • Бургас
Да не говорим, че и много ревнивите хора след неприятна раздяла сами намират как да се убедят, че са им изневерявали. Някак търсят оправдание за ревността си.
А да не говорим колко изневеряват напук заради тормоза, който им упражнява ревнивата им половинка.

# 88

А да не говорим колко изневеряват напук заради тормоза, който им упражнява ревнивата им половинка.
Може и така да се е получило при първата му връзка. newsm78

# 89
  • Бургас

Може и така да се е получило при първата му връзка. newsm78
Може. Хак да му е.

Общи условия

Активация на акаунт