МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 4

• 53 123
  • 882
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте!Не знам дали тук да попитам за д-р Хубчев ,добър ли е за ФМ ,разбира ли от това изследване?Благодаря предварително.

Аз лично бих ти препоръчала д-р Ризова, моя преглед траеше около 20-25 мин. огледа всичко и ми обясни подробно. За д-р Хубчев нямам мнение, но от това което писаха момичетата остана с впечатление, че не са много доволни. Все пак избора си е твой.  Peace

Гогуна, мила, тайничко ти завиждам.. охххх искам и аз така Praynig Кака Мими я родих за два часа и сега ме уверяват, че ще трае по кратко от предния път, ха дано да е така. А това с музиката е супер звучи много разсейващо  Laughing

# 346
Малее,Неде какви 2ч.Аз раждах 10  Crazy

При Др Хубчев прегледът ми траеше 10 мин,като за 6 от тях имам запис на диск.Работата беше много на тагадък,но може да е разгледал човека каквото трябва,знам ли Rolling Eyes Сега ако трябва да ходя бих избрала Ризова.

# 347
Мис Мими ,Неделина и Ренито,благодаря ви за мнението.По принцип съм наясно с липсата на такива специалисти в града ни,но за първата ФМ не ми се пътува и реших да е тук.При Хубчев имам час,малко знам за него,но за останалите от списъка имам повече инфо и не бих отишла.
Дано д-р Хубчев се справи добре,а на втората ще е в друг град.Ако пък хич не остана доволна ще отида другата седмица другаде.
А знаете ли дали ранния БХС може да ми бъде направен едновременно с ФМ ? newsm78

# 348
БХС трябва да се направи на същият ден или най-късно на следващият след ФМ или УЗ,но дали е сега моментът,питай най-добре докторът.

# 349
БХС трябва да се направи на същият ден или най-късно на следващият след ФМ или УЗ,но дали е сега моментът,питай най-добре докторът.
Да да,първия се прави 11-13г.с. и няколко дни ,аз на преглед съм 12 и 6 дни.Ще питам на място.

# 350
Малее,Неде какви 2ч.Аз раждах 10  Crazy

OOo аз бях цял ден от 4 сутринта до 10 вечерта в предродилна зала, постъпих с кръвоизлив и после се установи, че плацентата е взела да се отлепя Tired Цял ден с леки контракции и зора започна в 8 вечерта след поставяне на окситоцина ooooh! Може би за притесненията, които имах за това раждането беше толкова бързо. Дано сега всичко да е наред и да сме добре с бебуна  Praynig

# 351
 Ох и аз първия път много време, с мн зор че чак не вярвам сега да е по бързо, ама дано Praynig

# 352
Здравейте!Не знам дали тук да попитам за д-р Хубчев ,добър ли е за ФМ ,разбира ли от това изследване?Благодаря предварително.
За Хубчев не съм чувала добри отзиви.Аз си правих ФМ при Ризова и съм много доволна, прегледа беше 40 мин., като беше много изчерпателна и внимателна.

# 353

И аз бях при Хубчев за ФМ.Прегледа мина за 20 минути,като той обясняваше всичко.Изживяването за мен беше страхотно,а и ти дават диск който си остава спомен. preggo

# 354
  • Бургас
Здравейте бъдещи мамчета,
на 30.03.2010 в 10:10 се роди дъщеря ни Венелина!
Специални благодарности на д-р Гамишев и акушерка Андонова!Водите ми изрекоха в 2:30 през ноща,взех си душ,достеганх багажа и в 4:20 ме приеха в родилното в Дева мария с 2-3см разкритие и без никакви болки.Лежах в предродилна зала и си изчаках контракциите,които започнаха към 7:30-8:00.Не пожелах система,биха ми само болкоуспокояващо!Ефект няма,болките си бяха силни,първо на 7 минути,после на 4 и накрая минута контракция минута пауза!И така докато не започнаха напънита,урааа виждаше му се края!!!
Когато напъните взеха превес пред контракциите дойде д-р Гамишев и заедно с акушерка Андонова започнаха направо да напъват с мен!И двамата бяха много всеотдайни и ме насърчаваха да напъвам качествено!Включиха ми и една банка окситоцин накрая!
Наложи се лека епизотомия и след нея с 2-3 напъна се роди Венелина!Жива и здрава на мама съкровището!
На д-р Гамишев му казах да ме зашие както съм си била преди,а той ми вика,"така ще те зашия,че ако мъжа ти не те хареса вкус няма" Joy
Нямам думи да опиша отношението и обслужването на акушерките от неонатология и родилно!За съжаление не помня имената им,но съм им безкрайно благодарна за грижите за Венелина и мен!Да са живи и здрави и още дълги години да помагат на бъдещите майчета !
Специални благодарности на старшата акушерка Светла Николова за съветите,които ми даде за отглеждането на бебка!Изключително мила и лъчезарна жена!
Нямам думи да опиша с какъв хъс работят тези хора!Ако някой все още се съмнява или колебае къде да ражда с двете ръце препоръчвам МБАЛ Дева Мария!
Всеки лев си заслужава!
Ако някои от бъдещите мами има въпроси нека пита смело!
Пожелавам Ви да сте силни,да чакате болките при раждане,те са знак,че сте на финала,и не на последно място слушайте какво Ви казват лекъря и акушерката,така става по-лесно!
Поздрави,
леко раждане!!!

# 355
Честито бебче, tedy_sp!!!
Да ти е жива и здрава дъщеричката, мнооого послушна и само радостни моменти с нея!!!

# 356
Теди, да ти е жива и здрава малката госпожица.Разказа ти звучи толкова обнадеждаващо, че няма как да не ни накара да се усмихнем и да си отдъхнем всички на които ни предстои това чудо.

# 357
Честита ти дъщеричка tedy_sp, здраве и щастие на малката госпожица!  Hug

# 358
  • Бургас
Момичета, имаме две нови мами родили, които не се обаждат. Сесил е родила в неделя - момченце - Янко 3,000кг. и е висок 50см. и Плами НП - момиченце - Симона 3,050кг. и също 50см., тя е родила вчера.  nbirthday Tada

# 359
  • Бургас
Морген, бъдещи мами!
Честито на обебилите се!  bouquet
Сайки Heart Eyes, можеш ли да ми кажеш как е графика за Снежа за тази седмица, че ни е време за консултация? Heart Eyes Данке предварително!

п.п. Неделино ма, още ли не си родила! Имам усещането, че си бременна вече от една година Joy Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт