Незабравима(Unutulmaz)-тема 24

• 28 004
  • 718
  •   1
Отговори
# 105
СПОКО !!! ЩЕ ГЛЕДАТЕ ОТ САЙТА - ПОСЛЕ ЕДНО РЕЗЮМЕ ! КАКВО ПО-ХУБАВО ОТ ТОВА ДА НЕ ВИ ПРЕКЪСВА ?!
НЕ Е ТОЛКОВА ИНФАРКТНО ПОЛОЖЕНИЕТО ! ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ КОЙ КАКВО Е КАЗАЛ И ПОСЛЕ ЕДИН ДОБЪР РАЗБОР И ТАКА. УТРЕ ЩЕ СЕ ВЪРШЕЕ ИЗ ТЕМАТА И ТОВА Е !

# 106
преди не се е случвало, нали ?  newsm78

поне досега в сряда НЕ

И аз много се бях настроила, май не само аз и хоп, съдбата май ни цапардоса...
Нищо, добре поне, че веднага ги качват , дори е по-добре, защото ще ги гледаме спокойно, без прекъсване, само утре да не бях на работа.

# 107
  • София
За мен истината е, че след като са прочели какво мислим за сватбата на децата им, Феяз и Гюлер са решили да ни задраскат от списъка с поканените. Жалко за подаръка, който бях приготвил за Мелда специално. Можеше да й свърши работа в първата брачна нощ.

Аааа, да си гледат работата! От нас "умиране има - отърване няма"! С АTV без ATV не само ще ги гледаме, но и седяща стачка ще направим пред ложето на Мелдавището, за да я пазим от нагона на Харун! Да си стои милинката девствена, докато не й дойде акъла да иде в манастир!...като не ще в лудница!

# 108
За мен истината е, че след като са прочели какво мислим за сватбата на децата им, Феяз и Гюлер са решили да ни задраскат от списъка с поканените. Жалко за подаръка, който бях приготвил за Мелда специално. Можеше да й свърши работа в първата брачна нощ.

Аааа, да си гледат работата! От нас "умиране има - отърване няма"! С АTV без ATV не само ще ги гледаме, но и седяща стачка ще направим пред ложето на Мелдавището, за да я пазим от нагона на Харун! Да си стои милинката девствена, докато не й дойде акъла да иде в манастир!...като не ще в лудница!

Да бе, днес си мислех. Тази е девствена, какво би станало ако Харун се възползва от правото си на първа брачна нощ... Как така девствена и бременна едновременно, освен да е помислила за това предварително.....  newsm78

# 109
Нали в момента атв си върви за Турция , просто ние не можем да я гледаме ?
Защото ако изобщо няма излъчване, няма да могат да качат серията и в другите сайтове  Rolling Eyes

# 110
  • София

Да бе, днес си мислех. Тази е девствена, какво би станало ако Харун се възползва от правото си на първа брачна нощ... Как така девствена и бременна едновременно, освен да е помислила за това предварително.....  newsm78

Какво би станало ли? Аз бях прогнозирала преди какво ще последва - ЕКШЪН  С КЪРВАВИ СЦЕНИ!  

# 111
Защото ако изобщо няма излъчване, няма да могат да качат серията и в другите сайтове  Rolling Eyes

да и ако е така кажат очаквайте серията за днес другата сряда си представям какви стихове ще се редят тук до сряда                 

# 112
  • София

Е, това беше добър въпрос!  Освен ако някой не ги качва директно от ATV, а не през сайта!

Лелееееееееееее, направо не е честно да ни го причинят!  smile3511 smile3511 smile3511

# 113
Цитат
Лелееееееееееее, направо не е честно да ни го причинят!

най ще ме е яд ако утре си има АТВ smile3514 smile3514 smile3514

# 114
Атв-то ни прекъсна,
и любопитството порасна. newsm78
Искаме сватбата да видим,
и от екрана ние да им завидим.
Че взеха се накрая двама ,
и няма никаква измама. #Crazy

# 115
Има ли някой турска телевизия по сателит или кабел, за да ни разказва какво става

# 116
Цитат
Значи сигурно дават нещо,което е забранено за излъчване в интернет(както при нас Биг брадър).
Което значи че после ще вирви канала ))

оф и аз така си помислих но според програмата на АТВ сега дават новини Thinking дано да тръгне Praynig Praynig Praynig

може да е нещо извънредно Praynig Praynig Praynig

Да, примерно да разпространят извънредно съобщение от палата на Феяз, че сватбата на сина му с Мелда се отлага за неопределно време - по технически, физически, физиологически, психически, психиатрически, гинекологически и всякакви други патологически проблеми.

smile3532 smile3532 smile3532

# 117
Не, няма страшно, ако излъчват , а ние само не можем да гледаме, все пак в късните часове на нощта и ранните на деня , ще са качени всичките епизоди.
Ако някой гледа телевизията по сателит, поне да каже дали излъчват.
Егати късмета извадихме ?  Wink

# 118
# 119
Здравейте момичета кокичета!Чета ви и се смея на щурите ви коментари.
Радвам се че сте толкова юрнати.Надявам се да продължите.

Общи условия

Активация на акаунт