Незабравима(Unutulmaz)-тема 24

• 27 926
  • 718
  •   1
Отговори
# 435
когато всички разберат какви ги върши и колко лъжи изрече , ми се струва ,че с Гюляй двете цял живот ще си останат сами , а пък знае ли човек , може и да се заобичат.......... smile3532
А като стана въпрос за въпросната Гадняй  Crazy - тая снощи се държеше като победител на сватбата, тя знае че тя е основния виновник за сватбата и беше много доволна и мазна! Тая смятам да я ритаме наравно с Мънда! Да добавим и бокс за разкош!!!  Crazy Crazy Crazy

# 436
когато всички разберат какви ги върши и колко лъжи изрече , ми се струва ,че с Гюляй двете цял живот ще си останат сами , а пък знае ли човек , може и да се заобичат.......... smile3532
А като стана въпрос за въпросната Гадняй  Crazy - тая снощи се държеше като победител на сватбата, тя знае че тя е основния виновник за сватбата и беше много доволна и мазна! Тая смятам да я ритаме наравно с Мънда! Да добавим и бокс за разкош!!!  Crazy Crazy Crazy

добре че спомена, нали се умилкваше заедно с Бурак, да не стане накрая да делят обща килия в затвора , много би им подхождало и приказката им върви и така годините ще им минат по бързо.... newsm78 #Crazy newsm78

# 437
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...
Здравейте, дами и ти, Петко!
Вчерашната серия беше добра и се надявам да е първата от поредицата, с които сценаристите ще ни се реваншират.
А за Мелда какво да напиша - на мен ми направи впечатление следното - сутринта, когато влизаше в имението на Арсланлъ - голямата студено бяла къща със затворените прозорци. Ситуация, пълна със символика - Мелда е чужденец там, дори и да носи същата фамилия.

# 438
Гери , нея трябва повече  да я бием , тя и даваше тези съвети , и дори като разбра , че Мелдището не е бременн , тя я насърчаваше да продължава да лъже

# 439
  • София
Здравейте компанията!   bouquet

Днес не съм в особено добро настроение след снощи и причини бол - виното, недоспиването, емоцията!

Естествено и работата не ми върви и ако не изникне нещо спешно или неочаквано този ден мога да го впиша в графа "дъждовен" - нали се сещате за този стар лаф за почивката на море!

Но да не ви занимавам със себе си - тази тирада беше, за да кажа - добре, че ви има, защото май само това ми се прави днес - да си обсъждам с вас сериалчето и да почерпя добро настроение!

love001 newsm51 newsm51

# 440
Гери , нея трябва повече  да я бием , тя и даваше тези съвети , и дори като разбра , че Мелдището не е бременн , тя я насърчаваше да продължава да лъже

е тя действа на принципа - приятел в нужда се познава, ако можеше и да я забремени меца съм сигурна че, щеше да го направи Mr. Green Mr. Green Mr. Green тези хора са ми най противни - "загрижените ,добри приятели" които искат непрекъснато да ти се бъркат в живота и да ти дават съвети, а и накрая взимат инициативата в свой ръце

# 441
  • София
Здравейте, дами и ти, Петко!
Вчерашната серия беше добра и се надявам да е първата от поредицата, с които сценаристите ще ни се реваншират.
А за Мелда какво да напиша - на мен ми направи впечатление следното - сутринта, когато влизаше в имението на Арсланлъ - голямата студено бяла къща със затворените прозорци. Ситуация, пълна със символика - Мелда е чужденец там, дори и да носи същата фамилия.

Да бе, много си права. Мелда и по-сив и по-марков анцуг от сестра си да сложи, пак ще е като случайно впил се там кърлеж, а Еда и с дрипи да е седи като неизменна част от интериора на палата. Сигурно съм много субективен, ама на мен точно така ми изглежда. А за сватбата Еда добре се беше изпипала, макар аз на дрехите й да не обръщам особено внимание. Има си жената много други потресаващи достойнства.

# 442
Гери , нея трябва повече  да я бием , тя и даваше тези съвети , и дори като разбра , че Мелдището не е бременн , тя я насърчаваше да продължава да лъже

е тя действа на принципа - приятел в нужда се познава, ако можеше и да я забремени меца съм сигурна че, щеше да го направи Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ами да се пробват , може да им хареса и да остави Мелдището Харун на спокойствие

# 443
  • София
Мдаа, тази серия, колкото и инфарктна да беше си струваше!
Още преди нея смятах, че сватбата ще бъде катарзиса, чрез който ще се сменят ролите на жертвите - и понеже аз повече усилия влагам да вляза в кожите на сценаристите си мисля, че това беше начина да се измъкнат "сухи" от предупреждението на техния СЕМ! Сега Еда и Харун са жертви, малко като изкривена съвременна турска версия на "Ромео и Жулиета", което цели да умилостиви стожерите на морала!

И затова може би сгъстяват краските около образа на ТАЯ ТЪПА КРАВА, та да не й остане нито един поддържник!

Продължавам да вярвам, че това е началото на развръзката към добър финал!

# 444
  • София
Здравейте компанията!   bouquet

Днес не съм в особено добро настроение след снощи и причини бол - виното, недоспиването, емоцията!

Естествено и работата не ми върви и ако не изникне нещо спешно или неочаквано този ден мога да го впиша в графа "дъждовен" - нали се сещате за този стар лаф за почивката на море!

Но да не ви занимавам със себе си - тази тирада беше, за да кажа - добре, че ви има, защото май само това ми се прави днес - да си обсъждам с вас сериалчето и да почерпя добро настроение!

love001 newsm51 newsm51

Естествено, работата може да почака. Освен ако не си шеф на работната група за всенародна мобилизация за борба с дупките. Тогава но може да почака...

# 445
А сега да питам - някой забеляза ли плочките на Харунчо мамин под душа! Мале котьо - тоя не е за изпускане!!!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
smile3521 smile3521 smile3521 smile3521
ВСИЧКИ newsm03
Нещо откакто се ожени Душата си възвърна мъжестеността!!! пак ще ми стане фаворит май, май!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
вчера като каза та Мелда, че този брак и фиктивен ми идваше да вляза в компа да го разцелувам, така енергия излъчваше!  Grinning Grinning Grinning Crazy Crazy Crazy

и аз така се почувствах, много ми хареса харун вчера, явно е трябвало да преживее това, да изпълни "дългът" си (според феяз) за да се отърси от вцепенението-от сега нататък ще е решителен, надявам се

# 446
  • София
Не, за съжаление не съм, а би ми се искало! Но взимам повод от думите ти да те поздравя / пак / за супер стихчето за дупките и да ти кажа, че предвид сегашното ми емоционално състояние изключително много харесах втория вариант на преработеното ти сериало-футболно стихче, което беше толкова мил и внимателен да преработиш заради мен! Оценявам джентълменския ти жест!   bowuu bowuu bowuu

# 447
да чакаме най рано фрагмент утре привечер как мислите?
Според мен в неделя някъде ще излезе.

# 448
  • София
Ох, извинете! Предишния пост беше за bganio! Забравих да вмъкна цитата! Ама нали вече обясних, не съм в кондиция!

# 449
  • Sofia, Bulgaria
Момичета понеже съм пропуснала май някои неща...Кажете ми какъв е проблема с бебето на Еда?? ooooh!Нещо с белите дробове така ли?
Това,което и аз знам за проблема е от преведените резюмета на момичетата с турски-а то е, че има липса на протеини и Еда прави висок албумин,което е опасно и за нея и за бебето.Някой ,ако знае повече да каже

Общи условия

Активация на акаунт