Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 5

• 64 356
  • 714
  •   1
Отговори
# 45
  • планетата Земя и по точно до морето
 Честито Благовещение ! Да сте живи и здрави и да получавате само хубави вести !

Байрактарова мерси за красивата тема !

Добре, че BZ е отново на линия във вторник, че да не сме гледали само картинки и да изтрещяваме от нетърпение до пълния превод ! Ние сме направо галени и глезени с тези преводи и съм страшно благодарна на момичетата , които го правят.
Какво по-добро от това, да имаш субтитри и да не се губи от красотата на интонацията в оригинал ! Аз в момента понеже съм само на "Любов и наказание" и "Езел' съм много happy !

Шахнур, колкото повече губи власт и позиции, толкова повече ще се опитва да си ги върне и да се меси в живота на всички. Направо тръпки да те побият от желанието и да властва. А е толкова безпомощна пред изтърсака Мустафа. Вярно че и е син, но защо само към него е мила и добра и като че не иска да види в какво чудовище се превръща.
След сцената с басейна , където загатна, че може да бъде и справедлива, дори не се опита да поговори с изтърсака и да му поиска сметка, а остави тази работа само на Саваш . И за това, че намушка момче с нож пак му се размина, дори не се и опита да го скастри, а тръгна да го спасява.
Дано поне след последната случка не го остави ненаказан !

Много ме впечатли и това, че на Мустафа не само не му пука от нея, а си позволи да я пренебрегне и то брутално. Значи си усеща добре силата пред нея и аз очаквам това да стигне до измерение на предателство по нататък към фамилията Балдар.

За всички други Шахнур само  се чуди как да им смени чиповете. Ох искам скоро да видя погледа и след като види избранниците на Саваш.  Mr. Green и Назан  Mr. Green
Като нищо ще рипне до гардероба на Ясемин , да си търси подпалки за камината , а на Бора ще поиска да му оправи фешън шалчето с по-стегнат възел  Mr. Green Joy

Аз пък баш на Благовец, какво се хванах точно с Шахнур и Мустафа !  newsm78

Ей страхотни колажи прави FUNDA !
Тук са направо бонбони и тримата, а малкия е невероятен сладур !

# 46
Бебока обаче определено са го избрали да има прилика с татето си Simple Smile
Гледам гледам и виждам едно малко Муратче-Савашче.
Особено очите и веждите.

На него всичко му отива ми се струва... Simple Smile newsm51 newsm51 newsm51  love001

Права си мила! И аз така мисля, че му и отива на пустия му да опустее  Мурат-Саваш! Joy hahaha Joy hahaha

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 14:36 от me4ence25

# 47
# 48
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug HugЗдравейте ,милички! Честит Благовец на всички дружки,да ви са пълни джобовете и чантите с парички ,че като ви закука кукувичката да получавате само благи и слънчеви вести! Laughing Heart Eyes
Ари Hug Глезанки сме отвсякъде ний,да са живи и здрави верните ни преводачки и БЗ! На всички- Hug Heart Eyes newsm51  love001
Гони HugИ аз съм в чуденка мила ,ако Кудрета изпраска 3 сезона като Геджето

Ааааааа, в момента по Евроспорт танцовата двойка играе по турска музика Оригиналния си танц,туй май на Кърач музиката,ех не са в синхрон,но са готини..

Туй малко лирично отклонение,ша ма прощавате. Искм да споделя че в момента и аз съм на вълна ЛИН и Пленителката.
Аз често се замислям и за "наказанието " вплетено в заглавието на нашия филм,случайни неща при Кудрет бей няма. Обаче малко протяжно ми се движи засега фабулата. Джем и Надя сякаш ги е сложил за спойка на цялото,дали има надежда за тях.. newsm78
Виж,Бора и Назан,ох на майка, Mr. Green Laughingтука очаквам големи страсти.....и мъка и разочарование,но ако Бора ме опровергае ,ще съм щастлива! Желая на всички приятен ден! Hug Hug и благодаря много за снимките и колажите! newsm51 newsm51

# 49
# 50
Момичета, поздравления за този хубав християнски празник Благовещение. Хубаво е, когато на този ден получаваме добри вести.  Темата наистина е станала много хубава, поздравления за Байрактарова. newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

И аз се чудя кога Саваш ще покаже, че се съмнява в обясненията на Ясемин за детето. Защото той наистина се съмнява, особено след като видя реакцията й на плача на Йомер. Не може да не му е направило впечатление, как тя подскочи, не съумявайки да подтисне инстинкта, който само една майка притежава. Ще видим, трябва ни много търпение и здрави нерви.

# 51
  • Стара Загора
Здравейте и от мен.
Честит Ви празник !!! Благодаря за новата тема Simple Smile

# 52
# 53
Привет на всички!!! Знаете ли каде ще излезе серията с бг субтитри и кога? Благодаря предварително и  поздравления за темата и за снимките Simple Smile newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525

# 54
# 55
a ето и целите снимки  Laughing от които "феновете" са резнали благоверната  Mr. Green

дет' се вика, "Пази ме, Боже  Praynig, от тези, дето ме обичат, от другите сам ще се пазя"  Mr. Green

me4ence25  когато има превод, момичетата ще сложат линкове, нека не ги притесняваме  Peace Hug

# 56

Честито Благовещение !Само благи вести да получаваме!

# 57
Савашчо къде ли гледа тука с премрежен поглед ?

# 58
a ето и целите снимки  Laughing от които "феновете" са резнали благоверната  Mr. Green

дет' се вика, "Пази ме, Боже  Praynig, от тези, дето ме обичат, от другите сам ще се пазя"  Mr. Green

me4ence25  когато има превод, момичетата ще сложат линкове, нека не ги притесняваме  Peace Hug
Семейство Йълдъръм да не изпълняват и те мисията на БигБрадър "оковани заедно с вериги" ?
Пустата Бурчинка една снимка няма с Мурат, дето не го е гепила за ръката !
То бива да се вживяваш в ролята на шастливо семейство , но почвам да си мисля кога ли успява да ДИША този мъж Simple Smile
Май тази постоянната показност избожда очите на феновете и те решават проблема чрез КЛЪЦНИ-СРЕЖИ Simple Smile 

# 59
a ето и целите снимки  Laughing от които "феновете" са резнали благоверната  Mr. Green

дет' се вика, "Пази ме, Боже  Praynig, от тези, дето ме обичат, от другите сам ще се пазя"  Mr. Green

me4ence25  когато има превод, момичетата ще сложат линкове, нека не ги притесняваме  Peace Hug
Семейство Йълдъръм да не изпълняват и те мисията на БигБрадър "оковани заедно с вериги" ?
Пустата Бурчинка една снимка няма с Мурат, дето не го е гепила за ръката !
То бива да се вживяваш в ролята на шастливо семейство , но почвам да си мисля кога ли успява да ДИША този мъж Simple Smile
Май тази постоянната показност избожда очите на феновете и те решават проблема чрез КЛЪЦНИ-СРЕЖИ Simple Smile  
Не го изпуска маи от поглед момичето,може някои да и го вземе Simple Smile newsm51 newsm51 newsm51 smile3534

Общи условия

Активация на акаунт