Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 5

• 64 359
  • 714
  •   1
Отговори
# 60
  • планетата Земя и по точно до морето
Не го изпуска маи от поглед момичето,може някои да и го вземе
Мурат хич не ми изглежда безпомощен ! И кой ще го спре,  ако той самия не иска и не отиде на собствен ход там където е решил ! Явно така си му е добре ! А другото май са фантазии на  фенове прекалили със сериалите !

# 61
Бурчин пак дава някакви нареждания и сочи с пръст  а Мурат ехидно се усмихва.
    В повечето случаи са хванати за ръка.Не съм виждала снимка след свадбата им да са прегърнати.

# 62
Ari888, newsm10 newsm51  и аз така мисля!

# 63
Честито ви и от мен Благовещение.Дай боже наистина само добри вести и много парички, да не изпитваме духовни и материални затруднения.
Хм, то много грозна тая Бурчинката,кафява рокля,червенко ли кво коланче,роклята излязла като от сандъка на баба.Лошо,Муратчо,лошо.........Пиша и в друг форум,та там бяха определили прическата й като козунак.Много точно казано.Добре поне,че не съм гледала съвместният им филм,на мене ми се струва,че тука има сделка - кариера срещу булка.Жалко за момчето.

# 64
a ето и целите снимки  Laughing от които "феновете" са резнали благоверната  Mr. Green

дет' се вика, "Пази ме, Боже  Praynig, от тези, дето ме обичат, от другите сам ще се пазя"  Mr. Green

me4ence25  когато има превод, момичетата ще сложат линкове, нека не ги притесняваме  Peace Hug

Много финна жената на Мурат, и има излъчване на интелигентен човек. Явно в Турция не е прието семейните двойки да ходят прегърнати, а се водят за ръка. Има нещо много покровителствено и интимно в начина, по който мъжът държи ръката на съпругата си. За сравнение Халит и Берг винаги се водят за ръка. Много е мило и приятно да ги наблюдава човек отстрани.

Тези снимки съм взела от темата за "1001 нощ", в която са публикувани от Мар Томова и са потвърждение на казаното по-горе.

# 65
Доколкото разбирам няма тема , в която да харесват и Нургюл, но какво от това?
Аз я харесвам. Бурчин не е грозна и доста си подхождат с Мурат, все пак и той не е голям красавец.Чаровен е , играе добре .Държат се за ръце ,ми това е Турция и там все
пак не е толкова освободено държанието ,като у нас. Наскоро дори бяха глобявали един
филм за глупости.Може и те самите да не обичат да се натискат ,където им падне.
Не съжалявам момчето,защото той сам си е избрал живота ,който води.

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 20:03 от pavlinaio

# 66
  • Варна и...духом на Босфора
Не го изпуска маи от поглед момичето,може някои да и го вземе
Мурат хич не ми изглежда безпомощен ! И кой ще го спре,  ако той самия не иска и не отиде на собствен ход там където е решил ! Явно така си му е добре ! А другото май са фантазии на  фенове прекалили със сериалите !
Споделям и аз мнението на Ари,и нашите- имам впредвид Халит и Берг са хванати за ръка и са Мнооого сладки,Джейда и мъжът и също,а и в Истанбул видях много млади двойки така. А Бурчин Мурат си я е харесал,взел я е ,наистина тя го ревнува, Шеф в другия форум беше писала за поведението и в Антакия,ама са си заедно и това си е. И аз на 9 декември2008 като разбрах ,че Халит е женен ми стана много гадно,тогава още не знаехме,че той и Берг преминават през труден и решителен период в живота си,но наистина феновете на Туба и Мурат наистина мечтите и очакванията им не са основателни,поне засега.
На тази снимка и на мен прическата и не ми харесва,малко стил "Джейн Остин"...

Ама хайде да не спорим,да снима там Муратчо и да слуша Кудрета,да правят по 2-3 серийки,какво е туй по една серия,ний българските фенки хер салъ,тоз филм вече го изгледахме.. Mr. Green Laughing Wink Mr. Green Hug

# 67
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Е,и аз много я харесвам Нюргюл,и добре си пасват като двойка. А Мурат не го харесвам в лице ама хич,в тяло да,става! Mr. Green Peace Wink Hug

# 68
Момичета хубави грозни Мура, жена му, Нюргюл  те са хора с кариера с положение с своите филми и фенове. А ние стоиме пред компютара и чакаме поредния епизод от любияни филм.

# 69
Честит празник момичета и честита нова тема.
Още не съм гласувала ,ще изчакам да изгледам серията с превода въпреки че клоня към последната опция

# 70

Хм, то много грозна тая Бурчинката,кафява рокля,червенко ли кво коланче,роклята излязла като от сандъка на баба.Лошо,Муратчо,лошо.........Пиша и в друг форум,та там бяха определили прическата й като козунак.Много точно казано.Добре поне,че не съм гледала съвместният им филм,на мене ми се струва,че тука има сделка - кариера срещу булка.Жалко за момчето.

Ами, аз си ги харесвам, бе моето момиче и мисля, че не съм само аз! Още повече ми се издига в очите Муратчо, че не си я избрал за във живота някоя дългокрака и куха мацка, а се е спрял на най-хубавата за него жена. Не винаги външния вид се покрива с красотата, която носиш вътре в  себе си. А  и какво й е на външния вид??? newsm78 newsm78 Направо се чудя на някои дами в преценките им! Дали те самите са в идеалните норми, и са постигнали това, което е постигнала Бурчин, че отдавна му се точат на Мурат и да ги пита човек с какъв акъл,  или си мислят , че зад даден ник могат да оплюват на воля дори и стойностни хора! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
А освен това, изгледай първо съвместният им филм и тогава изказвай мнение! Naughty Naughty
Колкото за Нюргюл оплювките от други форуми, които прехвърчат и в този, преминават границата на добрия тон и на "добронамереността" на някои дами, с която се гордеят! Да им завиди чак човек!!! #Crazy #Crazy #Crazy
Извинявам се за дългия пост!

# 71
Доколкото разбирам няма тема , в която да харесват и Нюргюл, но какво от това?
Аз я харесвам. Бурчин не е грозна и доста си подхождат с Мурат, все пак и той не е голям красавец.Чаровен е , играе добре .Държат се за ръце ,ми това е Турция и там все
пак не е толкова освободено държанието ,като у нас. Наскоро дори бяха глобявали един
филм за глупости.Може и те самите да не обичат да се натискат ,където им падне.
Не съжалявам момчето,защото той сам си е избрал живота ,който води.

Подкрепям изцяло!

За мен Нургюл е много интересна като изражение и излъчване. Освободена е, обича предизвикателствата, често сменя амплоато си (от забрадката на село до избръснатия скалп).

Освен това уважавам мнението и решението на другите. Щом Мурат не се разделя с жена си, що да търся под вола теле.

Честит празник и от мен момичета!
Казват, че какъвто ви е днешния ден, такава ще ви е годината. Дано сте имали спорен и хубав ден!

# 72
a ето и целите снимки  Laughing от които "феновете" са резнали благоверната  Mr. Green

gospodinova54, извинявам се, но моите очи виждат друго!
В случая не виждам ехиден  поглед, а поглед на задоволство от това, което е казала любимата му, за което със сигурност  има право!!

# 73

Ами, аз си ги харесвам, бе моето момиче и мисля, че не съм само аз! Още повече ми се издига в очите Муратчо, че не си я избрал за във живота някоя дългокрака и куха мацка, а се е спрял на най-хубавата за него жена. Не винаги външния вид се покрива с красотата, която носиш вътре в  себе си. А  и какво й е на външния вид??? newsm78 newsm78 Направо се чудя на някои дами в преценките им! Дали те самите са в идеалните норми, и са постигнали това, което е постигнала Бурчин, че отдавна му се точат на Мурат и да ги пита човек с какъв акъл,  или си мислят , че зад даден ник могат да оплюват на воля дори и стойностни хора! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
А освен това, изгледай първо съвместният им филм и тогава изказвай мнение! Naughty Naughty
Колкото за Нюргюл оплювките от други форуми, които прехвърчат и в този, преминават границата на добрия тон и на "добронамереността" на някои дами, с която се гордеят! Да им завиди чак човек!!! #Crazy #Crazy #Crazy
Извинявам се за дългия пост!
Здравеите на всички!!!Goni напълно съгласна съм с теб... Hug Hug Hug smile3525 smile3525 smile3525

# 74
Гони, скъпа, това е форум.Мойто мнение си е мое мнение,не те задължавам да го споделяш.Няма как да съм на твоето мнение защото си имам мое.Не харесвам Бурчин на снимката- не я харесвам.Това много ли пречи и на кого. С тази разлика,че ако някой я харесва, аз не му правя забележка, разни хора,разни идеали.Писах един път ще го напиша пак - ако в един форум има 100 потребители, ще има и 100 мнения, които не задължават никого. Няма нужда да им гледам филма - не искам да го правя.Това също пречи ли.
За Норгюл - да виждаш някъде по горе да съм писала за нея? А, да не забравя - всъщност благодарение на дамите от другите форуми, гледаш този сериал.Не им нареждай моля те как да пишат в собствения си форум.Смятам,че тона ми не е груб.
Хайде бъди жива и здрава,днес е благовещение и ако си се засегнала толкова,че имам други вкусове много съжалявам, няма как да се променя на 53 години.Благодаря за "мойто момиче", много съм доволна,че съм оставила впечатление за по млада жена. МИР джанъм, подавам ти ръка за мир, дано няма сърдити.Аз по принцип не споря ,доста толерантна съм ,така че приемам твоето мнение напълно,но не го споделям.  
.Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig txtloves txtloves txtloves

Общи условия

Активация на акаунт