® E-bay - тема 50

• 36 581
  • 750
  •   1
Отговори
# 45
# 46
# 47
  • Magrathea
-Да следя темата  Peace

Девойки, някоя от вас да е клиент на Райфайзен? Налага ми се за една поръчка да правя верификация, PayPal ми дръпнаха 1.50 евро, но в онлайн банкирането ми пише само "POS PURCHASE" за основание, когато звъннах в банката, ми казаха, че пълното основание ще мога да го видя в месечната си разпечатка (която излиза на 15 април...). Сблъсквали ли сте се с такова нещо и как да си верифицирам PayPal по-бързо  Cry Close
Аз Mr. Green
Аз първо се обадих в картов отдел, от там ми казаха, че не може да ми помогнат и по телефона не давали такава информация. След това ходих на място в клон. Жената гледа, търси, нищо не намери. Каза, че ще се обади на някакъв отдел. В началото и те не откриха нищо, затова накараха жената да ми пусне детайлна справка, която излизала за няколко дни. Поискаха ми телефона, за да ми се обадят.
Обаче излезнах от клона и след 5 мин ми се обадиха- били намерили за какво става въпрос.

# 48
Поръчах си бижута в няколко пратки, мина повече от месец и няма нищо.   Confused  Прочетох на сайта на БПощи, че не носели отговорност за пратки с пари, бижути и други ценности и съм пред истерия.   Има ли някой изгорял с бижута?

# 49
Поръчах си бижута в няколко пратки, мина повече от месец и няма нищо.   Confused  Прочетох на сайта на БПощи, че не носели отговорност за пратки с пари, бижути и други ценности и съм пред истерия.   Има ли някой изгорял с бижута?

Е защо да питаш в БГ-пощи, питай продавача, къде ти е пакетът!!!

Продавачът носи отговорност да получиш нещата си !

# 50
Алилуя!Моят продавач се появи!И представете си-не разбирал какво точно съм си купила...В крайна сметка се разбрахме,де...Поиска ми 8 Евро доставка за чисто нов часовник Пума,който спечелих за 7 Евро )))) Сега остава и да пристигне Joy

# 51
Продавачите разправят да съм почакала още малко. Изпратили са ги   между 20-23.02.  

# 52
Продавачите разправят да съм почакала още малко. Изпратили са ги   между 20-23.02.  

От Китай ли чакаш нещата? Ако да, тогава имай търпение, доста от нещата пристигат с голямо закъснение, за около  месец, но пък и следи и в Пей Пал да не изпуснеш срока за пускане на диспут ( 45 дена от датата на плащане) !

# 53
Не е ли 60 дни срока?

Имам и от Китай, но и от Щатите, и Англия.

# 54
Не е ли 60 дни срока?

60 дни е срока за оставяне на обратна връзка(фийдбек), а за диспут е 45 дни Peace

# 55
# 56
Предната тема изтървах в тази се записвам с оку що спечелено http://prikachi.com/files/1458914m.jpg

# 57
Не е ли 60 дни срока?

60 дни е срока за оставяне на обратна връзка(фийдбек), а за диспут е 45 дни Peace

Мерси.

# 58
за първи път спечелих нещо с адреса на Импреса някой има ли свободно време за около 1-2 въпроса да задам относно импреса и пейпал  Praynig Praynig да пише на лични, моля  Flutter Ще ви бъда благодарна.

# 59
Хриска аз съм към Райфайзен. Нямам онлайн банкиране, но кода ми излезе на разпечатката, която поисках. Беше първа, така че я пуснаха детайлна от дата до дата (излезе за 2 мин). Аз си бях платила тези 1,5 евро още след регистрацията, но за кода се сетих, че трябва да вкарам, като трябваше да направя по-голямо плащане.

Честито покупки на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт