® E-bay - тема 50

• 36 581
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
Някой получаавал ли е мейл от Гъбко? Как са им курсовете, съвсем им загубих дирите в последно време.

На 13 април тръгвал  Peace

Kölsches Mädel, лека и безпроблемна  и от мен  Hug

Хайде почерпка за мое здраве, днес помъдрях с още 1 година  Flutter

# 601
  • Smallville

- ДВД -сет на Бейби Айнщайн. http://i.ebayimg.com/05/!BpbNqU!CGk~$(KGrHqUH-EEEuZ,FpcsOBLrT3Fc3YQ~~_12.JPG Бяха обявени чисто нови с целофан, но нямаха целофан. Освен това бяха обявени за Region 0 (all regions), а се оказаха регион 1 САЩ и не вървят гладко, прекъсват, някои дискове воъбще не тръгват. Не знам какво да направя? Ще преспя и ще помисля. Не ми се връщат като че ли, все пак някои дискове стават за гледане. Дали да искам частичен рефънд и колко - половината сума ли, колко? Дайте съвет?
 Hug
Прочети тази тема,все нещо ще ти помогне Peace

# 602
  • Балчик
Похвал, отдавна се каних да си купя такава кутия за ръкоделие:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=4001099 … ame=STRK:MEWNX:IT

# 603
Аз започнах вече с летните дрешки, получих от Марина 1сетче на Монсън поличка и блузка страхотни. Едни панталонки на Некст, също много сладурести.
Сега спечелих пак едни панталонки, синички с коланче. )

цък ето ги

Само не знам кога ще облече всички дрехи, които взех за пролетта. ) Силно се надявам и есента да и стават, че иначе ще умра от яд.
Всеки сезон се заричам да не купувам толкова....и всеки път....) познато ви е. )

# 604
  • Плевен
Честит рожден ден на Гери Колева! Много щастие ти пожелавам!

Джемма, страхотна е кутията! И аз шия гоблени и ми се струва супер идея! Честита да ти е!

Мира, ти нали щеше да спираш с дрехите за Калина, хихихи  hahaha

# 605
Мирама, имам същия проблем. Тук в Бургас явно пролет няма да има, а имаме 17 закачалки с пролетни тоалети...Нямат обличане Rolling Eyes
Започнах и аз да се оглеждам за летни дрешки вече.... Crazy

Гери Колева, честит рожден ден! Много здраве и пълни карти с парички Laughing

На прясната ни бременлинка-лека бременност и прекрасно, здраво бебче на финала....

# 606
Ани, е така де, аз от 1година спирам с пазаруването. ))))

yzida, тук за сега се държи положението, ако до края на месеца е хладно....все ще облечем дрехите по 1път. ))))

# 607
Мирама, Ако мислиш че няма да успеете да облечете нещо в размер 12-18м. свиркай  Mr. Green

# 608
Мирама, Ако мислиш че няма да успеете да облечете нещо в размер 12-18м. свиркай  Mr. Green

Ако е останало нещо с етикет...) Че аз още като пристигнат махам етикетите на всичко и хвърлям в пералнята. )

# 609
Привет,

Първо на Гери Колева, ЧРД, да ти се случват само хубави и красиви неща поне до другия рожден ден Simple Smile
Честита бременност на Kölsches Mädel, дано да е лека и неусетно да минат дните до гушкането на сладкото бебче!

Аз от 3 месеца за пръв път не чакам нищо - нито бус от посредник, нито бележка от пощата Simple Smile чак ми е неестествено Simple Smile
Това ще се промени скоро, че сега си търся някаква прахосмукачка за колата, ма нещо се разглезих и не ми се дават много пари, а те хубавите са си над 35 паунда Sad
И другото, което си търся, днес мерих в мола едни сандали на хъш пъпис, но странното е, че никъде в нета не мога да ги намеря, не само в Ибей, а никъде... това, какво значи според вас, че са от някоя безумно стара колекция ли? Струваха 150 лева, ако това може изобщо да е ориентир Simple Smile

Честити ви придобивки на всички! Дано да няма повече оплаквания от проблеми.

# 610

И другото, което си търся, днес мерих в мола едни сандали на хъш пъпис, но странното е, че никъде в нета не мога да ги намеря, не само в Ибей, а никъде... това, какво значи според вас, че са от някоя безумно стара колекция ли? Струваха 150 лева, ако това може изобщо да е ориентир Simple Smile

Че по-скоро тези в мола са Хъш Пъпис, колкото аз съм коминочистач.

# 611
ТришаР, за да не ги намираш или са от преди 5години, или просто не са Хъш Пъпис. )
Така че, не се набутвай с 150лв, ами си взимай едни от ибей, поне да знаеш че са оригинални. )

# 612
Не съм съгласна, че или не са марката, или са от поне 5 години.
Давам пример. Миналото лято харесах сандали на Риплей. Нямаше моя номер в магазина. Докато чаках да получат, защото не ми се занимаваше със сайтове, макар че ги имаше, в магазина смъкнаха и цената. И аз продължавам да си чакам, докато накрая ми казаха че няма да получават повече. Реших аз, да поръчвам. Да ама вече никъде го нямаше цветът който искам, понеже от този модел имаше няколко.И така до ден днешен продължавам да търся въпросният модел по сайтовете и да го няма. Само зимата се появи веднъж в и-бей, моя цвят и моя номер, и стана един гаф и не успях да си ги взема.

# 613
Ето тази http://prikachi.com/images.php?files/1501777O.jpg  "е бейска"госпожица става на 5г да почепя:

Последна редакция: нд, 11 апр 2010, 08:44 от mmagyca

# 614
newsm59Да ти е жива и здрава и мнооого да ви радва.Щастливо детство   !!! newsm59

Общи условия

Активация на акаунт