® E-bay - тема 50

• 36 581
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Аз чакам пратка от Китай, платена на 11/02, но изпратена някъде около 22/02 заради китайската нова година. Понеже наближава 45 дневния срок се чудя как е по-правилно - да отворя кейс в ибей или диспут в Пейпал....не ми се е случвало досега. По принцип питах изпращача преди седмица и ми отговори, че няма тракинг номер... изобщо каква е разликата между кейс в ибей и диспут в пейпал.... newsm78
И двете - т.е едното следва другото. Отиваш в Resolution center на е-бей и отваряш кейс, след това в Пейпал същото с диспут, като пишеш съобщение на продавача. Повярвай ми действа успешно. Моята пратка я изпратиха веднага с DHL за тяхна сметка (продавача беше също от Китай)

# 616
  • София
Здравейте,

извинявайте много предполагам,че вече е писано по темата, но не немарих отговор на въпроса,чрез търсачката Sad.
Спечелих  2-3 търга в британския и-бей, обаче без да искам  платих стоките 2 пъти.. Blush Sad. Нова съм в този вид пазаруване (това ми е първото ) и не знам как се процедира в случая..
Пиша на продавача, предполагам и после какво ?  Помогнете ми моля! Praynig

Благодаря!

# 617
Момичета, мерси много за милите пожелания ! Hug Вече обявих на Миуто, че от магазин няма да се пазарува, а само от Ибей или от нета. Дори си спомям, че Чоколина пазаруваше пюрета от някакъв англ.сайт. Като дойде време за пюрета и тях оттам ще ги пазарувам  Mr. Green Само да се разбере пола на ибейчето и почва пазаруването  smile3508

ЧРД на рожденниците!   bouquet

# 618
  • Варна
Kölsches Mädel , честито! Лека бременност и много пакетчета ти желая!  bouquet

mmagyca , честит празник на момиченцете ти!  bouquet

Аз не знам да се радвам ли или не... ама ще трябва да не купувам летни дрехи на моята дъщеря, Миналата година се олях, гардероба и е пълен/знаете как е/ и всичко и става и сега. Пораснала е с няколко сантиметра нависоко обаче ГО, талия и ханш са си същите, всичко и става и не иска да се разделя с дрехите си. Само краката и растат като побъркани...2 номера по-големи от миналата година съм купила.

Ох, ще трябва да пускам диспут за меполучени мъжки боти. Наскоро приключих един диспут с ларедут, успешно Simple Smile, с ибей продавачи не бях имала проблеми повече от година. Crossing Arms

# 619
Courage, сигурна ли си, че си платила два пъти, по принцип системата не го позволява. Ако въпреки това се е получило, значи имаш два номера на транзакции към един и същ продавач. Така че пишеш на продавача с молба да откаже едното плащане (посочваш му номерата на транзакциите) и ако той не прояви разбиране, отваряш кейс в ПП, пишеш че за една и съща покупка си платила два пъти и те ще ти върнат парите.

Kölsches Mädel , Честито! Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам!

mmagyca, да ти е жива и здрава ибейката, много да те радва и ти да я радваш с много хубави и изгодни ибейски покупки  newsm59

# 620
Courage, сигурна ли си, че си платила два пъти, по принцип системата не го позволява. Ако въпреки това се е получило, значи имаш два номера на транзакции към един и същ продавач. Така че пишеш на продавача с молба да откаже едното плащане (посочваш му номерата на транзакциите) и ако той не прояви разбиране, отваряш кейс в ПП, пишеш че за една и съща покупка си платила два пъти и те ще ти върнат парите.
на мен ми се е случвало  Grinning писах на продавача ,уж не виждаше такова нещо ама взе ,че го видя и върна едната сума.

# 621
Kölsches Mädel , лека бременност и много покупки за бебчето ти желая  Hug

mmagyca , честита рожденничка !!! nbirthday

Гери Колева , честит рожден ден !!!   bouquet

Аз вчера получих много сладки тениски и клинчета на Джордж , пристигнаха за 4 дни  , похвал http://mamaavi.snimka.bg/hobby/e-bay.478910.18180283

За дрехите за децата какво да кажа , мене ми е мания да купувам  Crazy Толкова много дрехи имат не могат да ги износят в никакъв случай , а пък и аз съм с двечки и като купя на едното купувам и на другото , за да няма сърдити  Mr. Green Аз за лятото съм накупила вече , освен да започвам за есента  ooooh! Whistling

# 622
Здравейте, имам проблем. Наддавах за едни четки за рисуване в ибей за свъсем минимална сума и тотално съм изключила за тях. Сега влизам и гледам,че цената се е вдигнала, а моят максимален бид е 31 долара, което не ми е ясно как е станало.Мога ли да направя нещо да го премахна?Има още 9 часа до края на търга

# 623
Момичета , имах отворени в Пейпол два диспута за неполучени стоки . Едната стока я получих преди дни и писах на продавача , съответно затворих и диспута .
Другият продавач не ми отговаря , пиша му вече няколко пъти , и днес ескалирах диспута . Сега какво следва ? За пръв път ми се случва  Crazy

# 624
Здравейте, имам проблем. Наддавах за едни четки за рисуване в ибей за свъсем минимална сума и тотално съм изключила за тях. Сега влизам и гледам,че цената се е вдигнала, а моят максимален бид е 31 долара, което не ми е ясно как е станало.Мога ли да направя нещо да го премахна?Има още 9 часа до края на търга
Дано някой да може да ти отговори, ако не, влез в страницата, горе в дясно има помощ, там май има отговор за твоя случай.

# 625
  • Плевен
http://cgi.ebay.co.uk/Body-Firming-Cream-200ml_W0QQitemZ25061108 … 5f0#ht_500wt_1182

Някой ако си търси родно кремче, хихихи!

# 626
  • София

Laughing

хаха
и са го писали ДЕБА  Laughing

# 627
здравейте!
може ли да ми кажете,понеже за пръв път нандавах и спечелих един продукт,и сега незнам до къкъв срок да го купя ,може ли след една седмица например, да не си помисли продавача че съм некоректна,кака да процедирам,е се забавя ли след една седмица ако го купя,или трябва по-рано?

# 628
Здравейте чакам едни удължители от Хонк Конг но много се бавят и писах на продавача а той ми отвърна че е нормално да се забавят и че тр да дойдат скоро и да проверя във пощата .Проверила съм но още няма.Как мога да си ги проследя и въобще мога ли.

# 629
  • В сърцето на ММ
здравейте!
може ли да ми кажете,понеже за пръв път нандавах и спечелих един продукт,и сега незнам до къкъв ........
Щом си го спечелила,значи вече си го купила и трябва да го платиш.Аз лично съм бавила макс. два дни плащането,но първо уведомявам продавача,че ще закъснея.Иначе ми е навик веднага след търга да си плащам. Peace

Общи условия

Активация на акаунт