Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как трябва да се обърна към продавачите, ако очаквам пратки от Англия, които все още не са пристигнали?
Каква е разликата между спор в eBay и спор в PayPal?
Как да потвърдя акаунта си в PayPal?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как трябва да се обърна към продавачите, ако очаквам пратки от Англия, които все още не са пристигнали?
-
Каква е разликата между спор в eBay и спор в PayPal?
Разликата между спор в eBay и спор в PayPal е, че спорът в eBay се отнася до проблеми с поръчка, като например недоставени артикули, въпроси за връщане или възстановяване на суми, докато спорът в PayPal е процедура за разрешаване на спорове между купувачи и продавачи, когато поръчката не е получена или има други проблеми с плащането.
-
Как да потвърдя акаунта си в PayPal?
-
Как мога да разреша проблема с продавача, който отказва да ми върне парите за неизпълнена поръчка?
-
Как мога да разреша проблема, при който търгът ми е изтрит и покупката в момента се вижда само в PayPal?

Мерси, че те са си една информационна мъгла обикновено
Писах гневно писмо що така, отговориха, защото съм се била обърнала към EBay
Дали да пиша само ,че още не съм получила пакета или да пускам диспути ?