® E-bay - тема 50

• 36 581
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
  • Шумен
Kölsches Mädel , лека бременност и от мен.
И да се оплача, за пръв път ми се случва  Crossing Arms.

hi dear
i am so anxiou to write to you , package was return to me , as package can not arrived to your address . now how can i do for you ?
i look forward for your repl here.

До сега всичко пристигаше без проблем  ooooh!

# 631
# 632
И аз да се похваля, един топ на Некст. )
ето го

mimes, много е сладуресто якето. )

# 633
  • Хасково
Здравейте чакам едни удължители от Хонк Конг но много се бавят и писах на продавача а той ми отвърна че е нормално да се забавят и че тр да дойдат скоро и да проверя във пощата .Проверила съм но още няма.Как мога да си ги проследя и въобще мога ли.

Едва ли ще можеш да ги проследиш
Попринцип пратките от Хонг Конг идват за 30-40 дни ...
Ако са минали над 30 дни по добре пусни диспут Simple Smile , но може и без него да ти върне парите

# 634
  • varna
само да добавя че якето като го гледам е изкуствена кожа-продавачката нещо се е по объркала доста.просто да не се учудиш,като го получиш Peace

# 635
  • В сърцето на ММ
На етикета на якето си пише Genuine leatherPeace
Но защо го е прелистила?Дали има 2 бройки? newsm78

# 636
  • Пловдив
На етикета на якето си пише Genuine leatherPeace
Но защо го е прелистила?Дали има 2 бройки? newsm78

Извинявай, че се намесвам  Embarassed , но забелязах, че ти си купила р-р10, а второто е р-р12  Peace ... Много е хубаво, между другото, честито! Hug

# 637
  • София
Courage, сигурна ли си, че си платила два пъти, по принцип системата не го позволява. Ако въпреки това се е получило, значи имаш два номера на транзакции към един и същ продавач. ..
Петя, благодаря!   bouquet

Писах, парите ми бяха върнати за броени часове.. Simple Smile
Голяма съм заспа-вече няма да плащам нищо рано сутрин без кафе! Blush
Момичета , много сте зарибяващи-ще ме бият!  Wink

# 638
само да добавя че якето като го гледам е изкуствена кожа-продавачката нещо се е по объркала доста.просто да не се учудиш,като го получиш Peace
Аз вчера го купих с мисълта, че е естествена кожа.  Rolling Eyes Като дойде ще видя, но мисля че и в описанието пише, че е естествена, нали?

# 639
  • Варна
Хайде и аз да се похваля. Получих го вече, остана да го разкодирам.
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1105117 … ame=STRK:MEWNX:IT

# 640
Моля за информация-някой плащал ли е през ПП повече от 100 лири наведнъж с дебитна карта Виза електрон?

# 641
Здравейте!
Някой има ли представа защо на втората стъпка от плащането, ми дава следното нещо: This card cannot be used for this transaction. You can complete the checkout with another debit or credit card. Please enter your new card information below.  Няколко пъти съм плащала с тази карта и не е имало проблем, а пари има достатъчно в нея. newsm78

# 642
Здравейте!
Някой има ли представа защо на втората стъпка от плащането, ми дава следното нещо: This card cannot be used for this transaction. You can complete the checkout with another debit or credit card. Please enter your new card information below.  Няколко пъти съм плащала с тази карта и не е имало проблем, а пари има достатъчно в нея. newsm78

И при мен изписа това, мислех че е защото надвишавам 100 лири с дебитна карта.Възможно ли е?

# 643
ketti,аз не надвишавам 100 лири. Мислех си да не би да е, защото не използвам ваучера при покупката.

# 644
  • Варна
И в този ред на мисли, какво правите когато картата, която сте регистрирали в Paypal изтече и ви бъде издадена нова от банката, но тя вече е с друг номер?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт