ЖЕНА БЛИЗНАЦИ!? - 2

• 25 903
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, мили дружки близначки! Съвсем ще се забравим вече!!!! То не бяха отпуски- морета, балкани  Grinning. Аз още 2 седмици съм в отпуска и кой знае накъде ще отпраша, но мислено съм с вас  Hug

Целувки на всички ви и скоро да си разправяме кой къде е бил и какво е правил.

# 646
Здравейте wavey,приемате ли нови попълнения
и аз съм едно близначе,че и мъж ми и той
та казвам се Теди и съм родена  на 31.05.годината засега ще я спестя
имам две чавета,но те не са от тази зодийка

# 647
Ами ,ако е тайнааааа?  newsm03 smile3505...... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Здрасти Теди,Добре Дошла!   bouquet Hug

# 648
  • Пловдив
ПАЗААА голяма отпуска му удари и ти  Hug Hug като се върнеш ще чакаме да разправяш и снимков материал искаме даже .. Mr. Green Joy Joy Hug

МАСТЕРЧЕ  няма тайни тука еййй Sick Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 649
ПАЗААА голяма отпуска му удари и ти  Hug Hug като се върнеш ще чакаме да разправяш и снимков материал искаме даже .. Mr. Green Joy Joy Hug

МАСТЕРЧЕ  няма тайни тука еййй Sick Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

МОмичета, какво говорите? Какви тайни можем да крием ние близначките??? Ами ние винаги си казваме половината неща, за другата половина според ситуацията. Поне каквото нас ни касае, виж ако е  тайна за пазене на чужди хора, тогава сме дискретни .

Аз обикалям вилите - морето това лято ще пропусна, заради операцията коятопреживях през зимата. Трябваше да ходя 25 дена да работя на един оперен фестивал на Аладжа манастир, но мероприятието пропадна и сега си прекроих отпуската по планинските курорти.

КОйто има регистрация във фейсбук, може да види снимките ми.

http://www.facebook.com/spaskab#!/photo.php?pid=31129216&id=1607874648&ref=fbx_album
http://www.facebook.com/spaskab#!/photo.php?pid=31129220&id=1607874648&ref=fbx_album&fbid=1453937080912
http://www.facebook.com/spaskab#!/photo.php?pid=31129219&id=1607874648&ref=fbx_album&fbid=1453937040911
http://www.facebook.com/spaskab#!/photo.php?pid=31129463&id=1607874648&ref=fbx_album&fbid=1453988882207

Hug
Добре дошли на новите попълнения!   bouquet

# 650
  • Пловдив
Аз не мога да ги видя пратих ти покана за приятелство тогава ще ги видя сигурно  newsm78

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 10:26 от ЗИЧЕ

# 651
Аз не мога да ги видя пратих ти покана за приятелство тогава ще ги внидя сигурно  newsm78
Аха! Тъкмо се чудех, коя е тази с непознатото име. Ок

Явно съм блокирала снимките, сори!

# 652
  • Пловдив
ЯЯЯ СЪМ БРЕЕЕЕЕЕЕ  Mr. Green Mr. Green КАК ДА НЕ МЕ ПОЗНАВАШ  Mr. Green hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

# 653
  • Някъде в търсене ............
Аз не мога да ги видя пратих ти покана за приятелство тогава ще ги внидя сигурно  newsm78

И аз така. Simple Smile

моите са качени там, но само от концертите в Каварна.  Цялата ми почивка беще 5 дни в село Топола до Каварна и 2 дни в Слънчев бряг  grinning039 там заспах на плажа и познайте какво ми се случи  Mr. Green.  Следобед ще пиша по-подробно...

# 654
  • Пловдив
Добро утро БЛИЗНАЧЕТА  Hug  bouquet

Разааа видях снимките много сте хубави  Hug Hug Родопа  планина и тя е прекрасна. Peace

ДЕС  аз във фейса съм Здравка Николова  потърси ме  Hugда видя снимките и какво се е случило като си заспала  Mr. Green Mr. Green Изгоря или те зариха в пясъка?

# 655
Зиче , намерих те  Mr. Green. Там ги няма тези снимки, после ще ги кача. Бях като едно тлъстичко раче  Joy

# 656
  • Пловдив
ДЕСИ ТИ И ТЛЪСТА  Flutter Flutter Crazyаз тогава съм  Embarassed Embarassed Embarassedпрасьонка Embarassed Embarassed

СЕГА ДА ВИ ПОЧЕРПЯ ЗА МОЯТ ДЕДКО ИМА РОЖДЕН ДЕН ДНЕСКА  HugДА МИ Е ЖИВ И ЗДРАВ!

# 657
Зиче, да ти е жив и здрав рожденника! Много да те радва!!!   bouquet

Момичета, много се радвам на новите приятелства във фейсбука. Ей, близнаците сме голяма сила и сме навсякъде!  Hug

Аз в понеделник тръгвам на работа. Започваме репетиции за концерта на 1 септември с Найджъл Кенеди на Античния театър. Край на отпуската- това лято не си починах както ми се искаше. Да се надяваме догодина ще наваксам пропуснатото.

# 658
  • Пловдив
ПАЗЗА БЛАГОДАРЯ ПРИЯТЕЛКО ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА.  bouquet
Аз също се радвам за приятелствата във фейса раздвижиха се нещата там.. Hug Hug
Тъй и тъй не намерих време с тези деца да дойда да се видим ама то времето е пред нас Hug Hug

# 659
Зиче , да ти е жив и здрав и мноооого да те слуша  Hug
Аз с този фейсбук не мога да се оправя и това си е Crossing Arms
Само се научих как да си качвам снимки, друго не .

Общи условия

Активация на акаунт