ЖЕНА БЛИЗНАЦИ!? - 2

• 25 895
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
  • Някъде в търсене ............
 Embarassed зодия близнаци  Wink

# 691
нИсИрьозна рабУта.... Embarassed Joy Joy Joy Joy

# 692
  • Пловдив
Аз нямах монитор много време и за това ме нямаше  Mr. Green
Ма вече съм тука  Hug Hug

# 693
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Не сме несериозни, а раздвоени и многопосочно ориентирани, та затова не ни стига времето да пишем тук. Но четем!!!  Peace

Наканила съм се да ходя на Вселенската бг-мама среща и ще се радвам, ако видя и други близначки там. На 16-ти октомври в Славяни, ако някой не е разбрал. Хайде, бъдете малко по-отговорни към форумския живот и идвайте.  Laughing

Зиче, гложди ме любопитство какво означава този термометър в подписа ти???  newsm78
ПП. Зиче, вдянах  Blush. Сега пък ме гложди как ги измери градусите?  Laughing

# 694
  • Пловдив

Зиче, гложди ме любопитство какво означава този термометър в подписа ти???  newsm78
Ами термометъра сам измерва  Mr. Green Mr. Green Mr. Green незнам как но ми харесва любовната температура  Sick hahaha hahaha hahaha hahaha
Голям смях пада т ези термометри все се шегуваме кой как е прекарал ноща Mr. Green Mr. Green

# 695

Градусите да не са годините съвместен живот... Thinking

И аз се каня да ходя на срещата...евентуално  Simple Smile Като уважаващ себе си близнак ще си меня мнението по въпроса доста пъти до събитието, тъй че не мога да съм категорична  Laughing

# 696
  • Пловдив
Аз няма да ходя на среща възпрепятствана съм ,иначе ми се иска да се запозная със пишещите тука нали сме близнаци любопитни  Mr. Green Mr. Green

# 697
  • Някъде в търсене ............
Зиче, гложди ме любопитство какво означава този термометър в подписа ти???  newsm78
ПП. Зиче, вдянах  Blush. Сега пък ме гложди как ги измери градусите?  Laughing
Аз не вдянах изобщо , Зиче някакви разяснения  Praynig Embarassed

# 698
  • Пловдив
ами какви разяснения  newsm78 натисни върху термометъра и си попълни един ще видите какво се получава  smile3534
Аз също не разбирам как се изменя температурата но горедолу е вярна  Sick Thinking

# 699
Аз пък няма да ходя на форумската среща,щото няма да съм в София..... Whistling Whistling Whistling Whistling

# 700
Мастърче, пак те е хванала скитнята май  Laughing. Все ходиш нанякъде баш когато се заформя среща. Тази, вселенската, е най-лесна: събота вечер е и се иска само едно шалче да си вържете артистично.
Я как се оживи тук днес, напук на скофтеното време навън.  Hug

# 701
Мастърче, пак те е хванала скитнята май  Laughing. Все ходиш нанякъде баш когато се заформя среща. Тази, вселенската, е най-лесна: събота вечер е и се иска само едно шалче да си вържете артистично.
Я как се оживи тук днес, напук на скофтеното време навън.  Hug

Аз понеже прелитам през темите, та не съм наясно за дрескода - това ли е изискването - да сме заметнати с шалче?

# 702
Да, срещата си има официален дрескод - шалче. Без претенции къде, какво, колко голямо, шалче да е. Може фишу, може ... само по шал  Joy кой колкото е луд, толкова. Някои го бяха разбрали буквално като максенбал и питаха с костюми ли ще е срещата. Не знам откъде тръгна идеята, но звучи весело и създава поводи за коментари и недоразумения.  Laughing

# 703
Да, срещата си има официален дрескод - шалче. Без претенции къде, какво, колко голямо, шалче да е. Може фишу, може ... само по шал  Joy кой колкото е луд, толкова. Някои го бяха разбрали буквално като максенбал и питаха с костюми ли ще е срещата. Не знам откъде тръгна идеята, но звучи весело и създава поводи за коментари и недоразумения.  Laughing

Ок, мерси  Simple Smile Щом трябва, с шалче ще съм  Simple Smile
Надявам се да има лепки с никовете, че да се срещнем и разпознаем в пространството  Wink

# 704
  • Пловдив
Чак започнах чалко да ви завиждам  Rolling Eyes Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт