Точковата Диета на "УУ" ям каквото си искам и отслабвам трайно!

• 78 250
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, прочетете първа страница! Всички риби са с фактор ситост 3т!!! Аз така си ги смятам винаги. Рибата е полезна! Фактор ситост обхваща всички полезни и силно засищащи храни.

За спортните точки пак казвам. На 5та страница са  описани грубо. Иначе в моя подпис си сваляте документа Сдмичен Базис+Калкулатор и там четете упътването. В този документ има калкулатор за спортните точки според теглото на всеки.

# 586
Айде и аз да се отчета. Днес ми беше ден за теглене и мерене. След като тази седмица изядох всички дневни точки и бях с около 4,5-5т. даже отгоре и си изядох и всички спортни точки (+12т от спорт). Днес се качих на кънтара със голям страх и за мое щастие той ме зарадва макар и в граници: -200гр. Но аз се радвам на всеки свален грам, защото вече съм в нормално тегло и свалянето е мноооого трудно, както с право пише анни. А и правя спорт от 3 седмици, заради който имам натрупване на вода и заради спорта (аз тренирам 1 час само с тежести правя само уорк аут 20-30 мин кардио) се уголемява кръвния обем и така кантара показва повече. Та днес съм много щастлива.
Реших да си сравня мерките от началото до днес...а да днес имам по 1 см. разлика на бедрата и ханша (дуп**о) newsm44 Което за мен е най-важно. Треньора ми каза също в този 1 месец да гледам само обиколките, но немога пък да не се тегля, виж ти как ме изненада кантарчо, макар и грозен!
Ето ги мерките:
           начало 65кг     днес 56,6     разлика
ханш      105,                  95              -10
талия      78                    68             -10
корем      97,5                 84              -13,5
бедро      59                    54              -5

От размер 40 сега съм 36 или от М-Л  сега С.... Макар че в БГ сигурно още съм си М. Там като си дойда все се депресирам, че ме изкарват по-дебела отколкото съм. За мен разликата е огромна! Най вече си личи по дрехите. Днес ще си купя легинс преди фитнеса. Най накрая след 5 месеца нещо ново. та те са еластични, така че и като сваля заветните 4 кг. пак ще ми стават! Много съм доволна и щастлива че ще имам нещо ново. От мъжо също ще имам подарък. нова туника за новите легинс!!!!

# 587
Браво, Уейти, ей това е стимул, да четем и да се радваме, браво на теб!

Mr. Green Май трябва да си спретнем по една снимка преди и след, че аз все избягвам снимането или е на части, че като се видя изцяло ми става зле  Laughing

# 588
За вчера:
3 филии хляб "Вита" + 3 ч.л лека майонеза = 6т
100 гр 1,5% кис. мляко = 1т
капучино на нескафе = 1,5т
2xкорни = 3т
поция манджа фасул = 5 т(има и картофи)
зелена салата и моркови = 1т (заради олиото)
3 печени картофа = 3т (средни, мисля Simple Smile
----------------------------------------------------------
общо: 20,5 т - 4т (за спорт (40(20сутрин мин+20 мин вечер) степер+60 мин вътртене на обръч))=16,5 т.
Дневните ми са 18 т. Минус 16,5, значи 1,5 спестени.
Моля, кажете правилно ли съм ги сметнала или съм прекалила с хапването  Rolling Eyes

# 589
За вчера:
3 филии хляб "Вита" + 3 ч.л лека майонеза = 6т
100 гр 1,5% кис. мляко = 1т
капучино на нескафе = 1,5т
2xкорни = 3т
поция манджа фасул = 5 т(има и картофи)
зелена салата и моркови = 1т (заради олиото)
3 печени картофа = 3т (средни, мисля Simple Smile
----------------------------------------------------------
общо: 20,5 т - 4т (за спорт (40(20сутрин мин+20 мин вечер) степер+60 мин вътртене на обръч))=16,5 т.
Дневните ми са 18 т. Минус 16,5, значи 1,5 спестени.
Моля, кажете правилно ли съм ги сметнала или съм прекалила с хапването  Rolling Eyes

semmy незнам да ти кажа майонезата колко т. има на една лъжица, това само ти можеш да си го сметнеш. 1 корни обаче има до колкото знам 2т. И мисля че точките ти за спорт са мн повече. Ако правиш повече от 20т. на седмица спорт трябва поне най малко половината да ядеш. Хич не си прекалила с похапването. Смисълът на УУ е да не си гладна а да си сита!

# 590
Това намерих в нета за нахута: Нахут (100 гр): калории89; мазнини:0.4. По формулата означава, че за 100 грама са ~ 1,5т. Нещо малко ми се вижда  newsm78

# 591
Браво, Уейти, ей това е стимул, да четем и да се радваме, браво на теб!

Mr. Green Май трябва да си спретнем по една снимка преди и след, че аз все избягвам снимането или е на части, че като се видя изцяло ми става зле  Laughing

Ами да по принцип то това е истиснкия стимул. На мен най-много ми личи по бански. Имам около 5-6 снимки от онова време ама искам това лято да направя нови и ще ги кача. Сега намерих две едната от началото на диетата т.е. 1,5месеца преди да я почна а другата от март месец. Само дето не са много сравними, защото едната е през септември на почивка при 40градуса а другата в студено време с много дрехи ама смятам че и по лицето мноооого си личи при мен. Как не съм се сетила и него да си меря Laughing Да подчертая, че едно време все глеах да заемам такива пози в които да изглеждам максимално добре и да не мисе виждат мн краката, корема и т.н. и за къси поли и дума да не става. най късото беше до под колената както се вижда. А втората снимка ми е примиера на за първи път с нещо късо. По-нататък ще пусна и снимки по бански, сега ме е още срам от старите  "паласчици", като нямам с каква настояща снимка да сравня .
Преди http://lh6.ggpht.com/_N23v7ng3SQ0/S81akiKivKI/AAAAAAAAADg/06mbZi … %20mit%2066_4.jpg
и още една от любимите ми преди, на която до скоро мн. се харесвах, защото не си личи чак толкоз (да бе да): http://lh6.ggpht.com/_N23v7ng3SQ0/S81cotwur2I/AAAAAAAAAD8/KPcDL0VMiXY/s512/65.jpg

След или по време с 57,5кг. без спорт http://lh4.ggpht.com/_N23v7ng3SQ0/S81akwfrl3I/AAAAAAAAADk/A9bofO … s640/IMG_1646.JPG

П.П. Айде престраших се. Веднъж като съм ги качила. Ето ме и по бански. Изглеждах ужасссссно. Но това си е голата истина.
http://lh4.ggpht.com/_N23v7ng3SQ0/S81gLg1w0JI/AAAAAAAAAEU/P2OCOe … 12/65%20o%2Be.jpg
и още една http://lh4.ggpht.com/_N23v7ng3SQ0/S81g3BBS6dI/AAAAAAAAAEc/hTdXHC … /s512/65%20uu.jpg
Изрязала съм ги, заради мъжо и приятели които са на снимките. Той не иска да го публикувам в нета....Хмммм
Скоро ще кача и други слаби снимки  Laughing

Последна редакция: вт, 20 апр 2010, 11:08 от weightie

# 592
Привет момичета.  Hug
Ще се опитам днес да броя точки, да видим до къде ще го докарам. До момента съм на едно кисело мляко - 5т. Идвам да попитам каква е тази картофена манджа, която дава 4.5 т., докато се наядеш?

# 593
Привет момичета.  Hug
Ще се опитам днес да броя точки, да видим до къде ще го докарам. До момента съм на едно кисело мляко - 5т. Идвам да попитам каква е тази картофена манджа, която дава 4.5 т., докато се наядеш?

киселото мляко е също с фактор ситост ако е до 1,5% т.е. докато се наядеш 3т.
Прочети пак първия пост за фактор ситост. Картофената манджа е с картофи до ситост 4т. и сигурно 0,5т. идват от мазнината.

# 594
Благодаря Уейти.  Hug
Моето КМ беше 2 %, но ще го имам предвид за на пред.  Wink

# 595
  • София
Привет момичета,

Тази седмица ще гледам да не блея и да си броя коректно точките, че миналата седмица съм си надвишила точките заради бадемите ooooh! /голям заплес съм значи/.
Браво на всички за минусчетата, аз още съм си на 50.8 Crossing Arms. Моя кантар е красив ама искам вече да со счупя, а няма да му е тудно понеже е стъкло , много съм му ядосана  Crossing Arms
Менюто ми за днес:
3: 2 кафета 3в1 - 3т
О: Мариновани пилешки пържолки с 2 филийки хляб 6т
В: леща - 3.5т
И още нещо ще измисля до 18т, ама ще видим какво.
Снимки вечерта мога да дам, да видите какво гуци съм  Blush

# 596
Mомичета страхотни сте, честито за минусите!
weightie разликата наистина е голяма поздравления!
Аз днес започвам с 2 кивита досега.
Исках да питам някой има ли представа колко точки носят малко капучино/лате например от Costa/Coffee heaven? Защото там има май повече мляко и порцията не е като за еспресо?  newsm78

# 597
weightie това с мерките много ми хареса. На мен най-много ми трябва в корема.  А за снимката-нищо страшно не видях. Дори ми иска и аз така да съм-като теб на тази снимка. Сега съм 74кг. УЖАС!!!
Момичета дайте още някоя рецепта за лазаня. Като в ичета и ми се дояде!

# 598
Уейти, поздравления.    Чак сега се зачетох в резултатите ти.   bouquet

# 599
weightie сега четах рецептата за грис магия, но няма точки за гриса!!!!Не би ли трябвало да е 3т. за цялото количество.
Е ама съм и аз. само кусури намирам.. ама щото да не се обърка някой.

Общи условия

Активация на акаунт