Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 62

• 28 906
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
  • при най-добрия мъж...
Благодаря за пиенцето,музичката и съчувствието.
Точно за това си споделих мъката с вас,защото знам,че ще ми съчувствате Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 46
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
 wavey wavey wavey wavey

# 47
  • СТАНДАРТНО.

Обичам та, луда главооооооо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

# 48
Оооооо, Лакун - Лукан... как си??? За втора смяна ли???  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 49
късмет...ша тЪ изям Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

да,бланче идвам за втора  смяна
гледам на благовещение всичко друго,само благи вести няма Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

и аз бях у приключение,тоест систъра.....откраднаха и телефона в автобуса Sick Sick Sick Sick #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
смешничко,та знае ли се и благичкооооооо Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 50
Явно днес е бил кофти ден за много хора. Sick

# 51

а това е спешъл за индирчето Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

емкаааа,виждам че и ти си каталясала.....скачай в гьола да релаксираш!

# 52
охххх Лакуно,не ме изкушавай,че как съм почнала 11-та ще я зарежа
 Joy Joy Joy Joy

# 53
Даааааааааа, поне за нас, в нашата темичка, така излиза - лош ден. И за мен не беше приятен, защото много надежди ми пропаднаха, но не се оплаквам, защото вие сте били по-зле от мен. Не знам как е при вас, ама при мен точно с празниците много-много не ми върви - може да рева, може да се скарам с някого, а може просто да ми е тъпо... Най-хубавите ми празници са неочакваните...
Уф!

Ааааа, Емка! Сакън, деме... молим ви ти сееееее...  Joy Joy Joy Joy

А, забравих да ви се похваля - ще работя на Цветница, а след това за компенсация - и на Великден!

# 54
Бланче,за твое успокение да кажа,че и на мен през последните 2-3 години не ми върви по празниците. Crazy
Песничката е много нежна Heart Eyes

# 55
Да явно е кофти ден днес,лягам си и аз ве4е,едва гледам и скъсах и една бенка и ме наболява.
Бебето на една приятелка си изкъл4и ръката и ни изкара акъла... Rolling Eyes
За вси4ки уморени,да се наспят и релаксират ето тук:

# 56
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ко туй чудо бре Маричке Hug Hug Hug Hug Hug Hug

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!леле мацки,докато нагледам зарзавата на детето още ужасии са излезли  Sick Sick Sick Sick
бланчееее,да кажеш че на цветница не можеш да отидеш,щото ще празнуваш заедно с лакуна Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy,а тя е пиянде страшно и опасно,което значи че празника ще продължи до Великден Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

не знам за вас,но аз принципно се потрисам от празници.....най-вече коледа и великден
винаги по закона на всеобщата гадост,точно тогава нямам никакви пари
яде се нон стоп,което значи че някой готви непрекъснато(обикновено това  е моя милост Mr. Green)
къщата е мръсна до безобразие,защото всички домашни животни(разбирай семейството)серат по двора Joy
провеждат се нескончаеми семейни сбирки(пак у нас,щото било най-широко)
софия опустява и заприличва  на призрачен град(в последно време това взе да ми харесва)
всеки е хванал гората и няма с кого една свястна дума да обелиш...абе мога да изреждам до утре.....егати ужаса,егати Sick Sick Sick Sick
да не ЧУЯ!

# 57
Случайно предложих тази анкета.В началото на 11-ти епизод има
сцена,която е пряко свързана с нея.
Лакунче,аз ще съм дежурна по комп на празниците.Ще си лафим Laughing

# 58
 Peace Peace Peace Peace Peace
ще си лафим.....субки ще правим...освен да боядисвам яйцата на компа Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
но козунака няма да мога да умеся на него hahaha hahaha hahaha

ох аман,заман #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 59
Лакун, ти и козунак ли ще месиш?!!!! Питай съседките, все някоя ще ти каже къде е магазина.. Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт