Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 62

• 28 915
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
  • СТАНДАРТНО.
 Мацкиии  Hug Hug Hug Hug миличките те, нещо съм ви заразила с каръщина  ooooh! . Утре като се събудите дано гледате към тавана, не към възглавката  Mr. Green, та да ви тръгне деня на добре. Обичам ви  Hug Hug Hug
 Ааа, и аз ще си меся козунаци. Купешките не струват, поне у наше село  Sick

# 61
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
ще питам Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 62
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
И аз идвам за втора смяна. Hug
До ви се оплача и аз Rolling Eyes,днес трябваше да почивам,но от работа решиха да ме извикат в 7 часа и уж за малко,изкарах си цял работен ден.  smile3534

Ловяяяяяяяя вииииииии!  love001

# 63
Ами, Сид, няма да се цепиш от колектива, я!  Hug Hug Hug

# 64
вече се чудя дали да не обявя 25 март за ден на св.Карък в село  Джемилкьой Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 65
И ние сме хора.Трябва да имаме празници Joy Joy Joy Joy Joy

# 66
мацуранкиииии,аз си лягам
лека нощ на всички! Hug Hug Hug Hug Hug
и утре денят да е  обратен на днешния!

# 67
# 68
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Добро утро! Hug Hug Hug Hug

# 69
  • при най-добрия мъж...
Добро утро! Hug Hug Hug Hug Hug

# 70
  • при най-добрия мъж...
Оф,момичета,каква нежна душа има Али.И дълбоко в себе си въобще не е такъв бияч.Как се моли само на Бахар,ако тя го беше погледнала малко по-нежно,той щеше да свали звездите на земята за нея.Абе,защо са толкова жестоки тия жени,бе?????
Като са рекли и двете Езел,та Езел.Най-накрая сигурно нито една от двете няма да е с него,ама разбиха сърцата на всички наоколо.

# 71
  • КиТ
Здравейте   bouquet  bouquet  bouquet

Днес ви пожелавам един слънчев и прекрасен ден Hug Hug    love001  love001  love001  love001

А, забравих да ви се похваля - ще работя на Цветница, а след това за компенсация - и на Великден!

Бланче,голям Карък се извади ooooh!,е бивали такова нещо......... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Аз имам имен ден между другото на Цветница Sunglasses Sunglasses Sunglasses Laughing Laughing Laughing Sunglasses Sunglasses Sunglasses(нали ви казах че съм пълна с именни дни bowuu bowuu bowuu)

п.п Лакунче и ти май имаш мила Hug Hug Hug Flutter Flutter Hug Hug

Peace Peace Peace Peace Peace
ще си лафим.....субки ще правим...освен да боядисвам яйцата на компа Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
но козунака няма да мога да умеся на него hahaha hahaha hahaha

ох аман,заман #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Ей и аз с вас,ще взема един епизод за превод,тъкмо да не скучая и през ваканцията да го правя Sunglasses Sunglasses Wink
Кой подред е свободен,че от Индира не можеш се вредиш Mr. Green Mr. Green Mr. Green

п.п Снощи сънувах Индирчето Hug Hug Hug Hug Crazy Crazy Crazy Hug Hug
Между другото не знам дали съм ти казвала,но баща ми работи във Варна в Жандармерията
И квартирата му е над пощата(в центара е човека-да е по близо до морската градина не че е има враме де Laughing Laughing Laughing)
А вторите ми братовчеди живеят до комина- и ние ги базикама,че са си купили апартамент там да са по-близо до Разград Laughing Laughing Laughing Joy Joy Joy Joy Laughing Laughing Laughing
Ти къде живеш? Flutter Flutter Flutter(доло горе позновам Варна Sunglasses-миналото лято там изгледах Мелодията Mr. Green)

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 10:11 от plami89

# 72
  • при най-добрия мъж...
Аз работя точно на центъра,под Руското у-ще,но живея извън града.
Пристанах на село Mr. Green

Как ме сънува,бе Плами??? Laughing Laughing Laughing

# 73
Добро утро!  Hug Hug Hug Hug Hug

Брей, колко много хора тук имаме връзка с Варна. Хайде, лятото ще си направим една среща... За комина не се сещам, де, но ще ви чакам пред ФК-то.  Laughing Laughing Laughing Laughing
Индирче, под Руското е общината, нали? Да не си там?

# 74
  • КиТ
Аз работя точно на центъра,под Руското у-ще,но живея извън града.
Пристанах на село Mr. Green

Как ме сънува,бе Плами??? Laughing Laughing Laughing

Я кажи друга по-известна забележителност Rolling Eyes,че това руско училище не го знам newsm78 newsm78 newsm78

Ами сънувах,че ти идвам на гости Laughing Laughing Laughing и после те прегръщам и не мога да се отлепя от теб Hug Hug Hug и после обикаляхме в морската градина Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт