Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 62

• 28 983
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
след малко отивам да гледам малките жени не мога да смогна на сериали чакам с нетърпение 13 серия на Езел  Simple Smile Hug Hug Hug  bouquet

# 541
  • КиТ
Срамота!Има празник, а селото е празно Crossing Arms

Емили на площада сме  Drunk Drunk Drunk Drunk Drunk

Гледаме фоеверките на Елмира Sunglasses Party Party Party Party Party

Чичек  Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Хайде сега казвай автобиография Sunglasses Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug Hug Hug Hug

# 542
Честит рожден ден на Ийит и на брата на Елмира. Много щастие и купон без край. На Ийтчо му пожелавам една Ламийка и в живота, ама без кравешкия поглед.

Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 543
# 544
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Как я караме на рождения ден?!?!?!?!?!?..........вяличко ми се струва Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Чичек Hug Hug Hug Hugкви малки жени.....стой при големите Joy Joy Joy Joy Joy

# 545
Хич не ми е вяло. Дъня бира за здравето на рожденника и мисля да се преместя в кръчмата на Джемилкьой.  Joy Joy Joy Joy

Имам да изнасям реч.  Joy Joy Joy Joy

# 546
Аре де!!!Цял ден те чакаме Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

кажи му на тоя серсем най-накрая кво ни причини за последната година hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 547

кажи му на тоя серсем най-накрая кво ни причини за последната година hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

То думи нямам да опиша какво ни причини този мискинин. Остави изминалата година, дай да вземем само сегашното - преводи, субове, ъплоуди... доволни, недоволни...  Joy Joy Joy
Ами чукането по анкетите като луди - кой разбрал, кой не разбрал за какво гласува, ама с часове цък-цък-цък...  Joy Joy Joy
В заключение - Ийитчо, ако ми паднеш в ръчичките, кака, ще си платиш за всичките ми безсънни нощи... Ама мнооооооого яко ще си платиш...  Joy Joy Joy Joy Joy

# 548
# 549
  • КиТ

То думи нямам да опиша какво ни причини този мискинин. Остави изминалата година, дай да вземем само сегашното - преводи, субове, ъплоуди... доволни, недоволни...  Joy Joy Joy
Ами чукането по анкетите като луди - кой разбрал, кой не разбрал за какво гласува, ама с часове цък-цък-цък...  Joy Joy Joy
В заключение - Ийитчо, ако ми паднеш в ръчичките, кака, ще си платиш за всичките ми безсънни нощи... Ама мнооооооого яко ще си платиш...  Joy Joy Joy Joy Joy

Това ли е изявлението Flutter Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Недей сакън,ще го изгоним...и пак ще се зарови в тези гоблени Laughing Laughing Laughing Laughing

Но донякъде съм съгласна с теб...толкова мъка ми причини(особенно на Кен ooooh!) и тези преводи и цъкане по анкети...и аз ще искам отмъщение...(ще го лупна едн два пъти Wink Sunglasses...но не много,че да не го утрепя Laughing Laughing Laughing Laughing)

# 550
Ето го виновника    newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

# 551
Плами, не ни го лупай че,ние ще го умориме по-друг начин  Embarassed  Joy Joy Joy

# 552
Пламка, да не мислиш, че ще му дръпна похвална реч?!!! На Ийит, дето заради него си бодем очите, а той се държи с феновете като загадъчната принцеса? Може и да бучка гоблени, няма проблем, ама поне едно интервю да даде - да каже как ги бучка, по колко часа на ден ги бучка и най-важното С КОГО ги бучка тези гоблени, беееееееее. И една снимчица да приложи, че мизерните му изяви вече ги знаем наизуст. Тъй де. Ама пак си го обичам. Ай, наздраве.  Laughing

# 553
Ох на мама идиотчетооооо!!!!
Тя бланка е добре да те пипне,но моя милост ако се добере до теб ще сереш кърфици една година момкооооо!!!! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

имаш да взимаш от мен 10 кг.излишно тегло и около два диоптъра далекогледство Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Разбра ли мЪ????Можеш да ги пишеш в графа  подаръци от фенове Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 554
  • КиТ
Пламка, да не мислиш, че ще му дръпна похвална реч?!!! На Ийит, дето заради него си бодем очите, а той се държи с феновете като загадъчната принцеса? Може и да бучка гоблени, няма проблем, ама поне едно интервю да даде - да каже как ги бучка, по колко часа на ден ги бучка и най-важното С КОГО ги бучка тези гоблени, беееееееее. И една снимчица да приложи, че мизерните му изяви вече ги знаем наизуст. Тъй де. Ама пак си го обичам. Ай, наздраве.  Laughing

Ами,би трябвало първо да му се зарадвате,все пак сте му фенки....не бива така с тази критика...ще го засегнете Rolling Eyes
Един камшик ще му дръпнем и ще решим проблема Sunglasses Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Но това с изявите е вярно..никво инфо нищо,дори сериял снима...пак го няма никъде(като го хванат с момиче,отрича....) ooooh!,аз тука от 3 месеца изкрейзвам Close,като не виждам Буракчо никъде по екрана питаш ли какво ми една реклама снима и се загуби тоя човек Cry Cry Cry Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт