Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 62

• 28 938
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • КиТ
На мен ми харесва пък 19 -та  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing

Много силни моменти Rolling Eyes Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 646
Знаете ли какво ще стане според мен? Езел ще се влюби в Бахар истински. Просто няма начин, тя е неговият огледален образ от миналото - добра, доверчива.. Той все повече ще се привързва към нея.
Но паралелно с това, той ще се е оплел с Ейшан, заради отмъщението, и ще започне да се чувства объркан от безразличието си към нея. В един момент ще трябва да избере между отмъщението за миналото и бъдещето. Ще избере бъдещето.
Али ще умре. Той е най-трагичния персонаж между всички, защото от една страна няма шанс да се пребори с истинската си същност, но от друга изпитва силни угризения и желание да бъде по-добър. Ще умре пречистен.

Но за сега не мога да измисля как ще се развият Дженгиз и Ейшан. Ейшан ми става все по-антипатична, а образът на Дженгиз е скучен, тъй като не се развива.

Вие какво мислите, я предскажете нещо Simple Smile

# 647
Здравейте момичета.По повод на това,че не се коментира много.Не оставайте с погрешни впечатления - филма се гледа,харесва се и то МНОГО.Само че,ето аз изгледах сега набързо,поради нетърпеливост 13 епизод.И какво мислите - останах без думи.Гледам като втрещена и съм яко разтърсена.По-горе беше казано - това е различният филм.Него го гледаш и пак гледаш,че и преди да почнеш следващата серия пак се връщаш назад да гледаш.Това е филм за алчността и злото,за отмъщението и любовта,за съвестта и разкаянието,за приятелството и разочарованието.Той е като морските вълни при буря,блъскащи се в скалите, като пожарът,който изгаря и помита всичко.Направих малка статистика за 12 епизод.Тегления за три дни и половина от 4-ри тракера ,за които знам общо 721,до момента на засичането.Сега само от моя торент клиент се теглят 4-те последни серии,т.е. тегленето продължава.Да не говорим,че се гледа и в бокса, а и има хора,които ще теглят чак в петък вечер явно двете серии от последната седмица.Но,специално за тракерите - това е турския филм,който се тегли най-много.Това е положението.И това за 12 епизод, по ранните са с още по-голяма гледаемост.И тепърва започва интереса,той ще нараства непрекъснато.Сори за дългия пост. А за вас МНОГО ЦЕЛУВКИ И БЛАГОДАРНОСТИ. Praynig Praynig Praynig newsm51 newsm51 newsm51

Коментарите по образите- утре.Обещавам да ви направя страхотен литературен анализ,стига да ме изтърпите Hug Hug Hug Hug Hug Praynig

# 648
Ако Езел се влюби в Бахар тя ще се осъзнае и ще му бие шута.
Шегувам се.Определено очаквам изненади от Бахар.Интересното е какво ще направи Езел като разбере,че Джан му е син.
Ако Али не направи нещо да облекчи съвестта си и угризенията може би ще се самоубие.Знам ли ooooh!Дженго го виждам в затвора или ще изхитрува и ще избяга с куфарчето и новите си мечти.

# 649
Би било скучно, ако Дженгиз не започне да се осъзнава и не изпита сериозни угризения. Виждам го в последствие на някакво сътресение.

# 650
# 651
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Здравейте момичета.По повод на това,че не се коментира много.Не оставайте с погрешни впечатления - филма се гледа,харесва се и то МНОГО.Само че,ето аз изгледах сега набързо,поради нетърпеливост 13 епизод.И какво мислите - останах без думи.Гледам като втрещена и съм яко разтърсена.По-горе беше казано - това е различният филм.Него го гледаш и пак гледаш,че и преди да почнеш следващата серия пак се връщаш назад да гледаш.Това е филм за алчността и злото,за отмъщението и любовта,за съвестта и разкаянието,за приятелството и разочарованието.Той е като морските вълни при буря,блъскащи се в скалите, като пожарът,който изгаря и помита всичко.Направих малка статистика за 12 епизод.Тегления за три дни и половина от 4-ри тракера ,за които знам общо 721,до момента на засичането.Сега само от моя торент клиент се теглят 4-те последни серии,т.е. тегленето продължава.Да не говорим,че се гледа и в бокса, а и има хора,които ще теглят чак в петък вечер явно двете серии от последната седмица.Но,специално за тракерите - това е турския филм,който се тегли най-много.Това е положението.И това за 12 епизод, по ранните са с още по-голяма гледаемост.И тепърва започва интереса,той ще нараства непрекъснато.Сори за дългия пост. А за вас МНОГО ЦЕЛУВКИ И БЛАГОДАРНОСТИ. Praynig Praynig Praynig newsm51 newsm51 newsm51

Коментарите по образите- утре.Обещавам да ви направя страхотен литературен анализ,стига да ме изтърпите Hug Hug Hug Hug Hug Praynig

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 652
Има ли някой? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 653
# 654
За теб знам Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
бачкаме,а???? Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 655
ЪХЪ Mr. GreenКажете какво мислите за Сердар?Ще ви сподела нещо с което по-малко ще го мразите.Артиста,не героя му.

# 656
Каква серия... не очаквах това!
Ама тук всеки лъже всеки, никога не можеш да си сигурен кой ти е истински приятел, кой ти казва истината... тъжно е, много ми е тъжно за Тефо и Али... не искам да умират  Cry Cry Cry или поне не толкова скоро

# 657
ЪХЪ Mr. GreenКажете какво мислите за Сердар?Ще ви сподела нещо с което по-малко ще го мразите.Артиста,не героя му.
Леле, този е най-жалкият образ... и гласа му е ужасен и гнусния поглед, как само си върти очичките... отвратителен е  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! няма ли да го убият вече...

# 658
Сердар за мен е феноменален артист.....квото и да си говорим е върхЪ.....днес му се възхитих smile3501 smile3501 smile3501

# 659
Сердар за мен е феноменален артист.....квото и да си говорим е върхЪ.....днес му се възхитих smile3501 smile3501 smile3501
Аз пък искам да умре  hahaha най-гадния образ... за мен

Общи условия

Активация на акаунт