Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 62

• 28 924
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
Опция за анкетата:
Бахар ще разбере за Езел и Ейшан и ще се оттегли/Аз въобще не съм за такъв вариант, но само като възможност/

Оу, тази опция задължително!!! Браво на теб, как се сети! Аз ще гласувам за нея. Точно така ще стане, сега си мисля. Ами да, девойката като разбере, че са се мляскали, ще се съсипе! Каквато е нежна душа!

# 16
  • СТАНДАРТНО.

# 17
Няма отваряне наносета и това си е. Сигурно има профилактика. Нали не е излизала нова серия, че нещо изпуснах бройката?

# 18
пенда, тук виж за новата анкета.  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=482580.735#bot

А за Дженгиз нещо не разбрах къде го има- ако е за гифчетата, те не са във връзка с анкетата

Виви мила тя има предвид тази анкета----> http://www.gecce.com/anket.aspx?Id=598 (само че е дала линка като текст Wink)

Малееееееееееееей, много съм заспи !!! Embarassed Embarassed Embarassed

# 19
имаше 2 кръгчета за него и аз гласувах във второто има ли някво значение newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Емили Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green[/b][/i]

кръгчетата са 2 едно до друго, щото на ред са по 2-ма  Grinning първото е за Дженгиз  Mr. Green
бошвер, и без това не знаем за какво е, ама да цъкнем  Crazy Laughing

# 20
  • КиТ
Виви мила тя има предвид тази анкета----> http://www.gecce.com/anket.aspx?Id=598 (само че е дала линка като текст Wink)

Малееееееееееееей, много съм заспи !!! Embarassed Embarassed Embarassed

Е,нищо простено ти е(може би мислиш за Ийтчо и Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes) Wink Hug Hug Hug Hug Hug

Пенда сега излиза че съм гласувала за друг така ли newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 ooooh! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 21
Здравейте !
Понякога поглеждам и тук ,въпреки че не следя сериала.

Пенда , анкетата  на гедже.ком  е  : '' Според вас кой герой от сериалите е най-отблъскващ ?''

Първото кръгче е за героя на  Ийит ,второто е за другия герой от сериала ''Долината на вълци''

# 22
jivaka, добре дошла.

Мерси за новата тема.
Има ли някой представа - Луканче,къде си да кажеш - какво става с Наносет.Непрекъснато ми дава,че връзката със сървъра е прекъсната, това е от днес,вчера си беше наред.  

# 23
Леле и ние дадохме по-един глас  Confused

# 24
Здравейте !

Пенда , анкетата  на гедже.ком  е  : '' Според вас кой герой от сериалите е най-отблъскващ ?''

Първото кръгче е за героя на  Ийит ,второто е за другия герой от сериала ''Долината на вълци''

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
вече гласувах

# 25
анкетата  на гедже.ком  е  : '' Според вас кой герой от сериалите е най-отблъскващ ?''
Първото кръгче е за героя на  Ийит
Севи   bouquet добре, че ни светна  Laughing аз затова първо питам

сега излиза че съм гласувала за друг така ли newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 ooooh! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing[/b][/i]

грешката е вярна  Peace Laughing

момичета, извинявайте  Embarassed Embarassed Embarassed newsm43

# 26
Хайде и аз в новата темичка Hug

# 27
Здравейте !

Ура,ура,ура, аз без да искам съм гласувала правилно - второто кръгче щракнах.Мерси Севи.

# 28
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Здравейте! Hug Hug Hug Hug Hug

изчетох ви набързо.....
при мен проблем с наносет няма newsm78 newsm78 newsm78

ще се явя за втора смяна Peace

# 29
Сидче, когато имаш време, ще добавиш ли анкетката?

Как мислите, че ще се развият отношенията между Бахар и Езел?
1. Езел ще се влюби в Бахар.
2. Езел ще проведе докрай плана си за отмъщение и ще използва Бахар за това.
3. Бахар ще се бори за любовта на Езел и така ще го откаже от отмъщението.
4. Бахар ще разбере за Езел и Ейшан и ще се оттегли.
5. Сценаристите ще отдалечат двамата герои и няма да има развитие на отношенията им.

Общи условия

Активация на акаунт