Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 62

• 28 912
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
  • КиТ
Марица ти си избухнала в размишления,браво само така smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501...Попа няма вече да ни критикува Mr. Green

Как сте? Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Отивам да ви чета! Hug Hug Hug

А Сид ти се завърна,ти ли ще пуснеш темата Hug Hug Hug Hug Rolling Eyes
Като изчетеш,да разкажеш,как е минало Flutter Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug

Леле Виви,дано майка ти се оправи Praynig Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
 hug hug hug hug hug hug hug spoko spoko spoko spoko spoko spoko
Много хубави снимки като винаги Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses

# 721
Ийит бил с крехко телосложение...  Joy Joy Joy Joy Тези хора откриха Америка. Ми тя, Ламийка, ако искаше, можеше да го бие до синьо, каквато си беше ячка.  Joy Joy Joy Какво да се очаква от човек, който тежи 60 килограма. Че той е почти колкото мен и като се има предвид, че е леко по-висок, и аз ще мога да го бия.  Joy Joy Joy Joy Ще ми е като клечка за зъби в ръцете. Ама е готин на тази снимка...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 722
Али от бързане си забрави и чантата с парите  Laughing как ще плаща сметките на Рамиз сега  hahaha

# 723

Впрочем, сигурно знаете, че Бахар означава "пролет". Та по този повод си мислех колко нежна, спокойна, примирена, едва ли не безпомощна са я изградили във филма, обаче само отгоре - отвътре се усеща такава сила, настойчивост, упоритост... Струва ми се, че това ще излезе най-силната жена във филма. И даже си мисля дали няма там да има някакво голямо развитие... Един ден когато Бахар разбере какичката й какви ги е дробила, някак не ми се вярва, че само ще й каже 5 думи напреки.  Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking

Blanka, и аз мисля в тази посока относно Бахар, не ми излиза от ума онази фраза"Всичко започва и завършва с Бахар".  Аз още не съм гласувала в анкетата, макар, че мое беше предложението за четвъртата опция - предложих го като вариант, пък то излее.... Ще ми се да гласувам за комбинация 3/Бахар ще се бори....и 1опц. Езел ще се влюбив Бахар Ама нали не може с две,ще гласувам за 1

# 724
Плами и по-4есто бих го правила,ако си имам компания.  Wink Сам да си приказваш в темата не е на хубаво... Mr. Green

Тефо го накараха да гръмне сестра си според мен,защото са я "обез4естили" някъде. Close
И тая сцена м/у другото беше перфектно вплетена с настоящата.Аджеба той не се поколеба сестра си да гръмне,на Али ли ще прости...Т.е. драгият зрител да си направи извода,4е действа по заповед,а не по съвест.

А ина4е беше готино 4увството на волност и свобода което пресъздадоха Али и Тефо...Варна,бате,Варна...ей къде е на картата,там има жени с крака колкото нас... Joy Joy Joy
Въпреки,4е ясно няма да завърши тая авантюра тъй прекрасно на тия години на които са и с тези ангажименти,които имат.

Ийит бил с крехко телосложение...  Joy Joy Joy Joy Тези хора откриха Америка. Ми тя, Ламийка, ако искаше, можеше да го бие до синьо, каквато си беше ячка.  Joy Joy Joy
Еее,ти пък сега да го бие,недей така.Тя беше надарена,дай да мислим така-може да си полягва мом4ето на едната й цица,а тя да си го завива с другата.
Нали,по-нежно някак си зву4и? Laughing

# 725
# 726
  • КиТ
Да така е,сам да си говориш,не е добър признак Peace Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing Hug Hug Hug Hug Hug

Ийит бил с крехко телосложение...  Joy Joy Joy Joy Тези хора откриха Америка. Ми тя, Ламийка, ако искаше, можеше да го бие до синьо, каквато си беше ячка.  Joy Joy Joy
Еее,ти пък сега да го бие,недей така.Тя беше надарена,дай да мислим така-може да си полягва мом4ето на едната й цица,а тя да си го завива с другата.
Нали,по-нежно някак си зву4и? Laughing

Ей разби ме вече Joy Joy Joy Joy Joy Joy
 rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 727
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Е така ми харесвате Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesотново у дома Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

сидова и виви,добре сте ни дошли!
виви,бързо оздравяване на мама! Hug Hug Hug Hug Hug

а за кой сериал се говори в материала на Нова,за Езел ли става въпрос newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

сега обаче разбрах защо Ийит винаги свири втора цигулка в турското кино........ми защото е джуджето Хаяско и се губи сред високите черни мъже Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Greenкак да го вземеш насериозно Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Марица и Денси много ме развълнувахте с коментарите по снощната серия Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

На новите момичета казвам едно голямо благодаря,че се престрашихте да влезете в най-гостоприемното село Heart Eyes
Добре дошли!Чуствайте се като у дома Hug Hug Hug

# 728
Привет на най-готиното село в Интернет пространството

Видях че Лакунчето сложила снимка от филма EJDER KAPANI (2010) та рекох да ви дам линк за филма ако някой иска да му хвърли един поглед...

http://www.youtube.com/watch#!v=BKlV9EH04wI първа част
останалото е там

# 729
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Емка,кутията ти е пълна Cry Cry Cry Cry Cry
15-та е в Ню Йорк,но 16-та те чака Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
когато я поискаш,ми  свирни Peace Peace Peace Peace

а относно анкетата за мъжете във филма,предлагам да ги изпишем само с имената на героите(няма смисъл да издребняваме с личните)

# 730

Тефо го накараха да гръмне сестра си според мен,защото са я "обез4естили" някъде. Close
И тая сцена м/у другото беше перфектно вплетена с настоящата.Аджеба той не се поколеба сестра си да гръмне,на Али ли ще прости...Т.е. драгият зрител да си направи извода,4е действа по заповед,а не по съвест.

В първите серии има един момент, в който Рамиз разказва една притча на Тефо за пратеника, а за самото внушение на притчата- по-нататък думите отправени към Тефо:"Ако Езел ти каже да не стреляш, а аз да стреляш...не си разбърквай главата с книги- достатъчно е само да ме слушаш"

# 731
Току-що от руския сайт /  Лакун,не е първоапррилска  Laughing
Эзель снова возвращается на экраны
12 апреля 2010 года "Эзель" возвращается. В новой, 23 серии, ожидаются следующие события:
Месть Эзеля приближается к концу. Согласно его плану, наступает подходящее время. Он придумывает новые правила игры. Бахар, разговаривающая с Эйшан, удивляет Эзеля...

# 732
Кефи ме Шебнем  Mr. Green колко много говори, забавна е, понякога изглежда лигава и повърхностна, но се разбра колко много държи на Кямил и Езел  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
А този Езел как хубаво метна Ейшан... леле вече на никого да нямаш вяра в този филм, всеки лъже, маже... казва едно, мисли друго, а прави съвсем друго... всеки, дори моите любимци , само Бахар за сега остава чиста  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
А кой е казал, че всичко започва и свършва с Бахар?  newsm78  Simple Smile

# 733
# 734
Виви,ако искаш вярвай но снощи се сетих,че отдавна не съм те виждала в темата.Липсваш ми Hug Hug Hug Hug
Пожелавам бързо възтановяване на майка ти. Hug
Не забравяй"Това,което не ни убива ни прави по-силни"

Сега за Тефо:
Знаете,че в някои части на Турция има странни обичаи.Предполагам че това е така нареченото"kan davasi"  в превод-"кръвно отмъщение"
Много широко разпространено и абсурдно за мен.Вероятно сестра му е пристанала  не на когото трябва.За да опази честта на семейството мъжът,(баща или брат) трябва да убие жената опетнила името им.
Този обичай е в основата на филма,който предстои да гледаме със Седеф Авджъ-"Menekşe ıle Halıl "Като един човек и като една майка не мога да си представя,че мога да позволя синът ми да убие дъщеря ми за семейната чест Sick Sick Sick Абсурдно е!!!

Общи условия

Активация на акаунт