За пролетни одежди купуваме прежди

• 76 179
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
  • ул. "Мечтание"
Не мога да се измъкна от периода на шапките. Ето последната, следващата е вече в главата ми.

Много е красива! Останаха ми очите. Crazy

# 346
КАБЗИ , би ли споделила моля те как наплита Шарлотата?

Пепита,спори според мен.На етикета не пише с кой номер куки да се плете.На мен ми хареса най-много с 4,5мм,но и с 4 мм би било отлично.А за плетене с една кука,най ми хареса с кука 3мм.Леко се плъзга нишката мужду пръстите,отличен опип,плетивото става леко еластично.

# 347
Здравейте момичета Simple Smile
Най-накрая се престраших и аз да се запиша при вас  Hug Не мога да се нарадвам на красотите които правите .
Да ви кажа честно мен ме бива май само в плетенето на 1 кука и шиенето на гоблени, но покрай малкия не ми остава много време .

Искам да ви помоля тези които се занимават с плетене на 1 кука да ми дадат някаква схема на някоя хубва пола , че много искам да си изплета такаова чудо Simple Smile

# 348
Кати, къде се изгуби? Миналата седмица се бях сетила за теб, че те няма. Много ми хареса наметката. Каква е преждата?
yaya86, ти си избери пола, пък схема ще се намери.

# 349
Искам да ви помоля тези които се занимават с плетене на 1 кука да ми дадат някаква схема на някоя хубва пола , че много искам да си изплета такаова чудо Simple Smile

Заповядай!Поли колкото искаш заедно със схеми.Добре дошла!

http://club.osinka.ru/topic-31447

# 350
Кати оздравя ли? Хайде наваксвай с фотосите ако не с претките! Наметката е чудесна.

# 351
Аз не мога да си избера между тези двата модела.  Blush Помогнете ми да избера,  Praynig заплитах и двата мотива и пак не мога да се реша.  Blush

Кати, страхотна жилетка. Ти не спомена ли че имаш да показваш дрешка ентерлак?  Thinking

П.П. И на мен сякаш ми харесва повече сивия модел, но ми се иска нещо с ръкавче за студените летни вечери на плажа  Heart Eyes А и кройката му е по-лесна, няма ги извивките за ръкава, но пък размерите които са дадени са за един по-малък от моя и нещо не мога да си изчисля как да преправя.  Embarassed Синия модел е от това списание, модел 7

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 15:40 от pepito21

# 352
  • ул. "Мечтание"
Сивия модел ми харесва повече сякаш. Thinking

# 353
Плетката ни синия много не си личи каква е и аз също бих предпочела от двата сивия! Peace

# 354
Синята снимка дори след увеличаване не виждам ясно(плетката), но все пак, изглежда ми доста демоде, а сивия модел много ми харесва Peace

# 355
И на мен сивия ми харесва повече, но като модел, защото по принцип не обичам сиво. И понеже имам сива прежда, комбинирам с още два цвята...

# 356
  • ул. "Мечтание"
Синия модел е от това списание, модел 7

А има ли някъде инструкции за тия модели от списанието? Харесах си 16ти модел.

# 357
  • Пловдив
И аз харесвам сивата  Peace

# 358
Схемата на мотива на синята е този, заплетено седи по плътно от мотива на сивата.  Rolling Eyes
temenuga2, и аз като цвят сивото не го харесвам. Преждата ми е в бежово, като я поръчах си мислех че е бяло, но ...
Нощни очи, може да си свалиш списанието от тук, ако има проблем пиши, защото сега се сетих че при мен май не се отвори и го свалих от др място, но не помня, ще потърся пак. Най-добре си го свали от depositfiles

yaya86, много хубава пола. И аз започнах с 1 кука, но сега вече плета и на две, горе долу. Може да си припомниш как става от клипчетата от youtube, на мен много ми помогнаха тези

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 15:54 от pepito21

# 359
Blagодаря за дадените модели :Simple Smile това ми хареса много http://keep4u.ru/full/070804/d748ce6074d0c2e081/jpg  ама пусто като съм забравила как се плете на 2 и повече игли и откачам защото много искам да започна нещо такова ама мога само на 1 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт