За пролетни одежди купуваме прежди

• 77 317
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
thunderbird, даже много добре направи, като нахлу, и аз мислех нещо подобно. И тази красота много ми харесва... - за нея какво ще кажете!?

# 511
теменуга, много е хубаво даже първото нещо. И не е сложно за изплитане. Даже ще си го копна за идеите, въпреки че май не ми ходи такъв модел. Вече нямам талия и само туники нося  Joy

зуу, сега като показа жилетката без бродерията, още повече ми хареса, браво още веднъж за идеите и реализацията!

# 512
Изплиташ един по- дебеличък ластик и го съшиваш в кръг (може и в кръг да си го оплетеш, както ти е по-лесно) , мяташ си го през раменете, все едно слагаш раница и отдолу се пришиват квадрати на една кука........
И с гол гръб ли е в такъв случай това нещо?

Теменуга, това снимка от нета ли е или ти си я направила ти от някоя ямболска витрина? Можеш ли да надникнеш в магазина и да разкажеш как е отзад?

# 513
Steisi, от нета е  Sad, някакъв сайт за продажби - цената е 35 лв.

# 514
обаче под мишниците е много високо.

# 515
# 516
  • София
Изплиташ един по- дебеличък ластик и го съшиваш в кръг (може и в кръг да си го оплетеш, както ти е по-лесно) , мяташ си го през раменете, все едно слагаш раница и отдолу се пришиват квадрати на една кука........

Струва ми се че ако "ластика" е с подходяща широчина/може би не по-малко от 30 см/ на гърба могат да се съберат двете части като останат дупки за ръцете и ще си бъде цял гръб, а после надолу варианти според вкусовете.

# 517
Зуу,невероятна е жилетката ти.Много ми харесва с тези цветя.
Нуши,според мен това е изработено както ти описа Тъндърбърд.
Тъндърбърд,приятно ми е да те срещна тук!Наминавай по-често.
Доци,хареса ми детското комплектче.Със здраве да си го носи бебето.

# 518
  • в баира
Ето ми болерцето от "Дует" на Статекс:
по този модел:

Игли 4.5 мм, разход около 350 гр.

# 519
фИФ, прекрасно е, просто невероятно! А аз още си блъскам русата главица с този модел  Embarassed, а толкова ми харесва...

# 520
Суперско е, Фиф.  smile3501 Интересна прежда, признавам. Би ли снимала отблизо, за да се види ефектът?

# 521
  • Точно където трябва
temenuga2, виж нещо подобно http://club.osinka.ru/topic-74675?start=0

# 522
elliee, благодаря ти мила, но като си зная момичето, модела на Фиф е по-подходящ.

# 523
Фиф,твоето много повече ми харесва от оригинала  Heart Eyes

# 524
  • Севлиево
Фиф,твоето много повече ми харесва от оригинала  Heart Eyes
И аз тъй  Peace Подбора на преждата много ми допадна   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт