За пролетни одежди купуваме прежди

• 76 166
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
kupih si siva pre6da   izkam da si izpleta tunika daite mi model Praynig

Били 74, заповядай!
http://club.osinka.ru/forum-78
Модели тук колкото щеш,както и в библиотеката ни на първа страница.И е желателно да пишеш на кирилица  Peace .

Отбор Русе,ще си спретнем ли плетене на открито?

# 616

Хайде да забия байряка!

12 юни /събота/. Борисовата градина - пейките пред лятната естрада. 11 часа. Ще показвам трикове с вилка /или фурке/.
...

Само така!!  С летящ старт! Там сме! Сигурна съм, че се появят още предложения за другите дни.
Имаме достатъчно време да го измислим и разгласим.

Летяща, какво се случва с черната рокля? Не ми излиза от главата... мисля да пробвам да заплета мотива по лесния начин.

п.п. Ще съм без вилка и с бебе

Joy

# 617
Скоростта общо взето е по една лента на ден при  усилено плетене. Това са всичко на всичко 6 ромба.  Mr. Green

Ще я видиш като е готова. Готвя колекция и фотосесия. Дано не ми мине котка път и всичко да се случи така, както съм го планувала. Работя с една дизайнерка, която ме е затрупала с италиански прежди, абсолютно невероятни като качество. Натрупала съм ги в спалнята и като си легна, сякаш съм в рая!

Последна редакция: нд, 25 апр 2010, 18:14 от Летящата крава

# 618
Натрупала съм ги в спалнята и като си легна, сякаш съм в рая!

Благородно ти завиждам! Роклята всички я чакаме с нетърпение, явно.

# 619
А аз все се питам какво стана с онази рокля, която плетеше за посрещане на Новата година в домашен кръг.
До 12 юни ми напомнете пак, че има повече от 1 месец дотогава и ще забравя.

# 620
Аз за всеки случай ще взема да следя варненки къде ще се събират, защото се очертава да съм наблизо и може да отскоча да поплеткам с тях! knit knit knit

# 621
Момичета, много благодаря за отзивите по моето т.н. киви.  Hug Измъчих се много с тънкия конец, но ... си е заслужавало ината ми. Джниса, който бях определила беше 800 гр., но след рекапитулацията - 600 гр. с игли №4. Не се навивам да плета с по-малък номер за нищо на света.

Апропо, днес започнах поредния си сукман, този път червено-оранжев от Меджик Ангора от турския сайт. Половината е готов.  Joy С други думи, трябва да наваксам едномесечения ми престой с кивито.  Joy

Последна редакция: нд, 25 апр 2010, 20:06 от big pufana

# 622
 lovekiss big pufana, ти машинка ли си бе момиче? Мнооооого си продуктивна  smile3501 smile3501

# 623
lovekiss big pufana, ти машинка ли си бе момиче?

Тц, психаротерапия му казвам.  Joy

Миси, Виленце за милите думи.  Heart Eyes

# 624
  • Варна
Здравейте,на всички майсторки на плетивото.Аз съм на 43г. и съм от Варна.От доста време ви чета и естествено ви се радвам.Страхотни сте.Аз плета на две куки  от доста време, повече от двадесет години/научи ме моята баба/, но съм далеч от майсторството на повечето от вас.Благодарение на този форум разбрах , че плетивото и вднешно време има последователи и то достойни.Исках само да ви "похваля пред строя".Ако някога събера смелост, може и да покажа нещо изплетено и от мен,но ще видим.Спорни плетки на всички и весело лято!

# 625
IPG, добре си дошла! Аз тъкмо се кандидатирах да се видя с варненки на по плетка knit

# 626
IPG, добре дошла при нас. Благодарение именно на този форум и аз възвърнах позабравените си плетачески умения. Така че ... не се измъквай, ами пристигай в редиците стройни ...  Hug

# 627
  • Варна
Ха ха , благодаря за гостоприемството мили момичета.BIG PUFANA  , ти си ми любимка заради страхотното ти чувство за хумор,което аз усещам че притежаваш.Ако съм свободна с удоволствие ще се включа в плетенето през юни.

# 628
Много е  хубава жилетката на big pufana ! Аз за сега едва се оправям с една игла. С две мога само лице и опакова. Ако трябва да плета с 2 ще ми трябва половин година - не един месец  Grinning . Искам да се науча тези листенца как се получават, но явно не ми стигат уроците.
Търся съвет. Каква прежда мога да използвам за лятно потниче на 1 кука?
за нещо такова
http://picasaweb.google.de/kkrevistasrj/Top#5115963551705695570

Последна редакция: нд, 25 апр 2010, 21:59 от bovilowa

# 629
big pufana искам да се присъединя към всеобщата положителна оценка за жилетката ти! Просто имайки предвид преждата 600 гр. Джинс е страшно много работа, но пък резултата си е заслужавал.

bovilowa предложението ми за прежда: http://hobiyarn.com/prejdi%20prolet%20lqto/sharlot.html , модел: http://club.osinka.ru/topic-55169?p=2090745#2090745 , ей това червенко нещо е обсебило мечтите ми за лятото. Ако искаш и превода му е почти готов.

IPG добре дошла! Не си измъквай, искаме свежи идеи, намери начин да ни покажеш твоите.

Общи условия

Активация на акаунт