За пролетни одежди купуваме прежди

• 76 150
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
  • Севлиево
А аз все се питам какво стана с онази рокля, която плетеше за посрещане на Новата година в домашен кръг.

Вече почти не плета на шишове. Насочвам усилията си към модели на една кука, защото те не могат да бъдат направени на машина. Но тази рокля точно много ми харесва и ще помоля да ми я изплетат машинно. Ще отнеме ден-два.
Аз също имам такова мнение  Peace

# 646
Ето какво ми се получи на първо плетене. Ще пробвам и със Соломоновия възел.

Joy

# 647
  • Пловдив

P.S A Шарлот с кой номер куки се плете? Трябва ми нещо, което да става в диапазона 3.5-4.5.

На етикета пише 3,5-4.Аз съм плела на 5,на 4.5 , а в момента на 4-ти номер.

# 648
Марципанката - много е сладко синьото рокле  Hug

додо - хубаво става, но защо реши да промениш плетката не разбрах  newsm78, ако търсиш друг вариант за черната рокля, дето плете Летящата, трябва да има и цветчета в средата на мрежестите квадрати или те ще се зашиват после............

Поздрав и от мен с малко закъснение  bdbaloni

# 649
Предлагам описание на БГ на този топ:

Не съм го започнала още, но за него се сдобих с Шарлот, дано да ми се получи.

# 650
zoo, пробвах мотива на черната рокля. Летящата беше заплела със синджирчета, а не със соломонов възел и за това така. Цветенцата на снимката не са съвсем центрирани и ориентирани, което ме наведе на мислаТА, че са зашити впоследствие.

Snejana, благодаря за превода:) Ще си го копна на компа.

Joy

# 651
не е по моите възможности, но много ми грабна окото.
http://picasaweb.google.de/absolute.blondie/ExclusiveCardigans20 … 24683816253575362

# 652
И на мен страшно ми хареса

# 653
dodofit, много се променя мотива така. Въпреки, че това което си показала, като си го представя съставено с още няколко елемента, ще се получи доста елегантно платно.

# 654
Аз нещо изтървах дискусията в последните дни - какво е Соломонов възел?

# 655
Аз нещо изтървах дискусията в последните дни - какво е Соломонов възел?

http://letiachtata.web.data.bg/gallery/displayimage.php?pid=2029&fullsize=1

# 656
Ооооо, аз това го знам....или поне адски прилича на нещо,което го знам - баба ми само това можеше да плете на една кука, викаше му "паяци". Целия й гардероб беше в блузи "паяци" Laughing

# 657
# 658
Рассматривая новые "Веренка" и все, мне понравилось! Спасибо big pufana!  newsm44

# 659
Летяща, нЕам нерви за толкова много плетене, за една малка черна рокля Mr. Green
Твоят начин ми се струва твърде НЕмързелив, не е за мен.

Любопитно ми е на колко оценяваш труда си, може да ми пошушнеш на ушенце.

big pufana
, мерси!  Heart Eyes Ще си го купя на хартия, страшни модели има.

Момичета, заповядайте в страницата във Фейсбук!     Световен ден на плетенето на открито 2010        Joy

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 11:30 от dodofit

Общи условия

Активация на акаунт