За пролетни одежди купуваме прежди

• 76 149
  • 729
  •   1
Отговори
# 660

Скачка файла при помощи менеджера закачек или другово браузера доступна только для Premium пользователей !
 Sad Cry Close

# 661
Номадка, има безплатен до него. Или ми прати скайп, да ти го пратя. Ама нещо архивата ми дава грешка на 61 стр. Twisted Evil

# 662
хора, що си говорите на руски? Нищо не ви разбирам!

# 663
  • София
хора, що си говорите на руски? Нищо не ви разбирам!

Номадка  цитира грешката, която се появява при свалянето...  Simple Smile

# 664
Номадка  цитира грешката, която се появява при свалянето...  Simple Smile

Не, не е цъкнала на правилния безплатен бутон за сваляне.
Грешката е в архива, след сваляне. След стр. 61 нищо не се вижда.  Thinking

# 665
  • София
Не, не е цъкнала на правилния безплатен бутон за сваляне.

какво точно не се вижда.... извинете ме за глупав въпрос  newsm78

# 666
Странно, при мен няма проблем, след като го разархивирах ми се появиха две папки и всички снимки ми се отварят и са ясни.  Blush
Аз в последно време не съм много по плетенето, но си търся схеми/идеи за чанти за през рамо, някои да има нещо под ръка, дори не знам с каква дума да потърся в гъгал  Praynig

mar4elita имаш ли схема на тези потничета?

# 667
  • София

Странно, при мен няма проблем, след като го разархивирах ми се появиха две папки и всички снимки ми се отварят и са ясни.  Blush
Аз в последно време не съм много по плетенето, но си търся схеми/идеи за чанти за през рамо, някои да има нещо под ръка, дори не знам с каква дума да потърся в гъгал  Praynig

при мен също няма проблем, затова питам  Simple Smile

# 668
  • Варна
На мен много ми харесва заплетеното от dodofit, но аз нищо не разбирам от плетки на една кука /мечтая да се науча/, мисля че ще се получи красиво.
Успешно си свалих Верената,за нея благодаря на big pufana,има доста свежи неща.Може би ще си харесам нещо за една прежда "Еделвайс",която ми отлежава една година.

# 669
 newsm78 Да попитам нещо - днес видях тази прежда
http://stoychevgb.snimka.bg/business/frote.484225
някой плел ли е с нея на една кука? Ако може да ми каже с кой номер игла се плете, става ли за лятото, какви впечатления има от нея?

# 670
  • Севлиево
Преждата е хубава, става за една кука и я плета на 1.5мм. Плетох си блуза с къс ръкав, в момента плета детска рокличка.

# 671
Мерси, още един въпрос - а за тази какво мислиш - за 1 кука става ли?
http://prejdi-edelvais.dir.bg/_files/t5_3950104.jpg

# 672
  • Севлиево
Тази май е дебеличка. Тука има някои момичета, които са по-запознати с нея. Дано се включат.

# 673
  • София
Здравейте, отскоро започнах да чета за плетки и като всяка начинаеща съм много надъхана. Да си призная, нямах възможност да изчета и разгледам всичко публикувано. Затова, моля извинете ме ако питам нещо, което вече е дискутирано.
Някой може ли да ми обясни как е изплетено това и на 2 куки ли е плетено?
http://sinya.snimka.bg/hobby/pletki.494682.18377751

Предварително благодаря!   bouquet

Сигурно отдавна е отговорено, но няма да мога да се връщам назад (ако изобщо успея да попрочета до някъде) - на 2 куки9 е, с изпуснати наметки.

А аз пак съм болна..

Писна ми вече..  Rolling Eyes

# 674
  • Варна

mar4elita имаш ли схема на тези потничета?

Не.Картинката е от един от форумите в осинка.ру,ама не от форумите,в коите плетат съфорумки като дадено плетиво или модел със схема от списания примерно,а е от форум,в който се качват модели от разни каталози,промерно плетена жилетка от сайта на Манго или Тера Нова.Ама ти ако можеш да плетеш на 1 кука,може да си импровизираш и да се получи горе-долу подобно....

Общи условия

Активация на акаунт