Estee Lauder

• 126 754
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
Значи моето е друго, пак е Тiger eye 86. Може ли снимка на вашите

# 181
Ето кое червило си взех:

Demure Rose Heart Eyes - цвета е страхотен, начина, по който стой  Crazy, устните изглеждат сочни, много е комфортно и определено привлича погледи! Трайността също е добра и мирише на череша/ вишна  Party.

Последна редакция: вт, 12 юли 2011, 22:23 от lanibarbi

# 182
# 183
  • София
Сигурна ли си че твоето е 86,да не си се объркала нещо?Странно две номера,пък един цвят
Това е моето,но реалния цвят е по-кафяв:

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 13:06 от *Bubble*

# 184
Сигурна ли си че твоето е 86,да не си се объркала нещо?Странно две номера,пък един цвят

Да, абсолютно същия цвят, но друга опаковка, тъмно синя е, купих си го от Продавалника  Peace

# 185
Кой продукт по-точно те интересува от тази серия?

# 186

Да, абсолютно същия цвят, но друга опаковка, тъмно синя е, купих си го от Продавалника  Peace
Моето е такова:

и е 186 номер, а не 86. Но аз предполагам, че след като са с еднакво име са едни и същи. Същия номер го имам и в една бяла гилза, но червилото си е същото! А относно загара - спор няма, седи страхотно на бронзова кожа.

# 187
violet@, абсолютно същото е и  моето  Simple Smile

# 188
  • София
Вашите май са тестерчета,затова са им различни опаковките,важното е че цвета е хубав Simple Smile

# 189
Вашите май са тестерчета,затова са им различни опаковките,важното е че цвета е хубав Simple Smile
В никакъв случай не са тестери! Пълен размер са си! Предполагам просто, че се предлагат в различни гилзи. Както вече казах, имам го същото и в друга опаковка. Но, да - това не е особено важно. Просто червилото е страхотно!  Sunglasses

# 190
Ето кое червило си взех:

Demure Rose Heart Eyes - цвета е страхотен, начина, по който стой  Crazy, устните изглеждат сочни, много е комфортно и определено привлича погледи! Трайността също е добра и мирише на череша/ вишна  Party.

От тази серия имам две червила,които издържат дълго на устните.Ще имам впредвид този цвят,страхотен е.

# 191

Извинявай, мислех е че се вижда.
Ето този
Idealist
Even Skintone Illuminator

# 192
  • София

Ето този
Idealist
Even Skintone Illuminator

Ползвала съм го,страхотен е!Наистина свива поричките,които на мен са ми доста голям проблем.
Комбинирах го с антиоксидантния крем

# 193
Това не е пор мининайзера. Това е Illuminator за изравняване на тена. Наскоро са го пуснали. Изрично питах дали свива порите, но ми отговориха от магазина, че няма нищо общо с

Illuminator предава на кожата леко златист отенък. Моите опасения са, че ще ми лъщи кожата още повече че е мазна. Затова питах, дали някой има впечатления за продукта.

# 194
  • София
Това не е пор мининайзера. Това е Illuminator за изравняване на тена. Наскоро са го пуснали.

Illuminator предава на кожата леко златист отенък. Моите опасения са, че ще ми лъщи кожата още повече че е мазна. Затова питах, дали някой има впечатления за продукта.
Оууу,да вярно че е друго не съм догледала,реших че просто снимката е по-бледа.
И според мен ще лъщи,но все пак най-добре да го пробваш на своята кожа

Общи условия

Активация на акаунт