Estee Lauder

• 124 815
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
да се похваля-вчера се сдобих с тестери на идеалист и даиуеар+ на ести и 3-те стъпки на клиник.
мисля че повечето в тази тема сте ги ползвали така че моля за отзиви.със комбинирана към мазна кожа съм.

# 61
Аз през през март си купих този
Моята коже комбинирана, доста се омазнява в Т-зоната и ми дадоха крем за комбинирана кожа. Първоначално бях много доволна, но като стана по-топло времето, кремът стана много тежък за моята кожа и съм го пъхнала сега в хладилника, ще го ползвам чак на есен. Това което ми казаха в магазина на Есте за него е, че е подходящ за около 25 г. преди да се появят първите признаци на стареене на кожата.

# 62
а на този пробвах мостра, той ми се стори по-лек и по-подходящ за комбинирана кожа, за него ми казаха, че е подходящ за над 25 г, при първи признаци за стареене на кожата (мимически бръчки, пигментни петна и т.н.)

# 63
Купих си околоочен http://www.esteelauder.com/templates/products/sp_nonshaded.tmpl? … DUCT_ID=PROD11290
Взех си и този http://www.esteelauder.com/product/spp.tmpl?CATEGORY_ID=CAT688&a … p;PRODUCT_ID=4195
Дадоха ми тестер на http://www.esteelauder.com/product/spp.tmpl?CATEGORY_ID=CAT689&a … p;PRODUCT_ID=4528
Само околоочния пробвах-не е лош ,но все пак трябва да го ползвам за да споделя повече.Взех него защото имам тъмни кръгове,а Future perfect eye creme бил и за тъмни кръгове.

# 64
Здравейте на всички, искам да споделя възхищението си от продуктите на ЕSTEE LAUDER и CLINIQUE - комбинация от невероятен лукс и високи технологии. Важното е да се ползват в правилната комбинация. Веднъж намерите ли формулата си за красива кожа не я сменяйте, бъдете верни на марката!:)

# 65
Започнах да ползвам Time zone кремчето,но изобщо не ми хареса...идва ми мазен.Направо цялата лъсвам,а пък не слагам много.Може би ще го оставя за по хладно време.Ядосвам се че не си взех пак future perfect  Crossing Arms

# 66
Ползвам доста от продуктите на марката и съм доволна много.
Последно си взех този.
Смятам,че от новите им продукти пуснати скоро в на пазара. В заблуда ли съм?
 http://www.esteelauder.com/product/spp.tmpl?CATEGORY_ID=CAT688&a … p;PRODUCT_ID=7211

За сега мнения няма да давам. Ползвала съм го 2-3-4 пъти.

# 67
Да от новите е, мисля, че март месец го пуснаха на пазара.
Ще чакам отзиви  Laughing

# 68
Аз през през март си купих този
Моята коже комбинирана, доста се омазнява в Т-зоната и ми дадоха крем за комбинирана кожа. Първоначално бях много доволна, но като стана по-топло времето, кремът стана много тежък за моята кожа и съм го пъхнала сега в хладилника, ще го ползвам чак на есен. Това което ми казаха в магазина на Есте за него е, че е подходящ за около 25 г. преди да се появят първите признаци на стареене на кожата.

Този крем използвам вече 2-ри месец.Нямам такива проблеми,за разлика от хидратиращия,който ми стои по-тежък и мазен.Него съм го оставила за есента.
Имам и трети,за изравняване на тен,на който не знам кога ще му дойде времето.
Складирала съм за една година напред продукти на Есте Rolling Eyes Всички ли държите резервите си в хладилник?

# 69
ммм да, моят хладилник има две чекмежета с резерви, не само на есте де  Laughing
но ако не ползвам нещо винаги го слагам в хладилника, особено лятото

# 70
Дотук имам основно декоративна козметика, но мисля да пробвам и бяла козметика, като ми свършат кремчетата на Ла Прери.

# 71
Ползвала съм само околоочния Rе-Nutriv. Хубав е, но чак очарована не останах, от други кремчета и марки съм по-доволна.

# 72
  • Варна
Момичета ,а от сайта на Ести няма ли доставака до Бг,или до кои държави има?Цените просто са наистина много по  евтини-направа на половина бих казала.

# 73
Само до Канада иСАЩ доставят,ако не се лъжа.

# 74
Ползвала съм само околоочния Rе-Nutriv. Хубав е, но чак очарована не останах, от други кремчета и марки съм по-доволна.
Сподели ни кои! Все пак тук черпим опит една от друга и ще е полезно според мен;

Общи условия

Активация на акаунт