Unutulmaz (Незабравима) - тема 25

• 33 045
  • 718
  •   1
Отговори
# 240
Имаше едно интервю на Серхан пуснато понапред.

Това което ме учуди е че той има много детски глас изобщо не отговарящ на този който има във филма. Като го слушах все едно слушам дете на 13 години. Много ми стана странно сигорно защото от филма съм свикнала с друг глас който очевидно го дублира.

и на мен това ми направи впечатление още в интервюто за нова. явно обработват гласовете след заснемането

# 241
Здравейте незабравими съфорумци. Искам да Ви поздравя с предстоящите празници и да ви пожелая един хубав и усмихнат ден  newsm51

Поздрав с една песен
http://vbox7.com/play:6a3d4f0f

# 242
Имаше едно интервю на Серхан пуснато понапред.

Това което ме учуди е че той има много детски глас изобщо не отговарящ на този който има във филма. Като го слушах все едно слушам дете на 13 години. Много ми стана странно сигорно защото от филма съм свикнала с друг глас който очевидно го дублира.

и на мен това ми направи впечатление още в интервюто за нова. явно обработват гласовете след заснемането
Гледах филма" След дъжда "с негово участие и там гласът му е като в интервюто.

# 243
  • Бургас
Добро утро и от мен! Честит ви Лазаров ден и рожден ден на Серхан Яваш!Лек и ползотворен.

# 244
И Еда е дублирана във филма.
Във фрагмента, реалният й глас е по-дрезгав.
На мен във филма много ми харесва как звучат и двамата.
Големи професионалисти творците на този филм , да променят дори гласовете им,
за да има филмът по-голямо въздействие.
Но с тези тягостни, убийствено тъжни серии, вече наистина не се издържа.
Вярно, че всички големи филми за любовта са с тъжен край, но тъжен край и толкова.
А тук месеци наред да поддържат тягостно чувство в зрителите си,
не знам, може би за тяхната психика да е нормално, но за нас е прекалено.

Хубав празничен ден на всички !   bouquet

# 245
Привет на всички. Аз си мисля, че Еда няма да умре при раждането на Яамур иначе защо ще вкарват този нов герой, който ще й помага като дизайнер. Мелда няма да даде възможност на Харун да й обясти за Еда. Май, че вече взе да я гложди съвестта за това което направи. Хаят пък мисля, че ще помогне и подкрепя Еда каквото й да е решението й относно товоа сама да продължи напред без Толга и Харун. И не мисля, че Харун ще признае, че бебето е негово, т. к. няма тогава смисъл вкарването на новия герой, който още не се е появил де. А като гледам не е наближил й момента в който Бату ще разбере, коя е сестра му. И всички все още се питаме той обича ли Ниса или само я използва. Така, че според мен ще има още доста серии да гледаме, доста сълзи да изплачил, много чашки да обърнем докато дойде финала да се надяваме щастлив за Еда и Харун.

# 246
Къде може да се намери филма "след дъжда"

# 247
  • София /Абсурдистан
Записче от мен  Peace

# 248
само това до този момент, фрагмента май няма да го пуснат тази вечер гадовете
ФРАГМЕНТ 38 серия
http://nezabravima-serial.blogspot.com/2010/03/38.html
Мерси на преводачките за резюмето.

# 249
добро утро Незабравки и Петко Simple Smile

честит рожден ден на Серхан Simple Smile

Да е весел празникът и на всички, носещи име на цветя!!!

# 250
  • София
Привет на всички. Аз си мисля, че Еда няма да умре при раждането на Яамур иначе защо ще вкарват този нов герой, който ще й помага като дизайнер.

Много умно изказване. Вчера исках да попитам дали няма някой нов герой... Така щях да съм сигурна, че сагата ще продължи. Но тази сутрин изгледах 37 /аз ги гледам през 10 епизода, през останалото време прочитам по някой ред в темата Laughing/ Това, че Толга ще вземе името на баща си и вкарването на нов герой означава, че Еда няма да умре и сериалът няма да свърши скоро /защото не мисля, че без Еда би продължил/. Пък и има много моменти, които са неясни и незавършени.

# 251
  • София
Ако музата е с теб,можеш да му спретнеш едно поздравче в стихотворна форма!Стига да искаш разбира се!

Половината вече ми го съчини, но за другата половина иска да я водя нещо да й купя за двойния празник. Малко по-късно ще ви го пусна.

Да ти е жива и здрава половинката, бганьо !  bouquet

Аз имах предвид половината стих, а не моята половинка, но благодаря за пожеланието. Ето накрая какво измислихме с музата:

Празник

Днес е светъл ден за всички -
Цветница пристига с пойни птички
Нека всеки да се радва на живота
Исус ни го изстрада с своята Голгота

В форума днеска празнуваме дваж
Рожен ден има актьорът Яваш
На Лазаров ден родил се е баш
Любовта за него да не е мираж

Желаем му го ние от цяло сърце
Нека на някоя се Серхан предаде
Не може мъж като него неземен
да играе Харун с гребен наведен

Може дори да се вземат с Йозлем
напук на певеца и турския СЕМ
ще бъдем тогава всички щастливи
а те двамата заедно и толкоз красиви

# 252

бганьо, а дано.

Серхан Яваш - овен.
А Йозлем, кога е родена, да им спретнем бързо едно хороскопче за съвместимост. Heart Eyes

# 253
  • София

бганьо, а дано.

Серхан Яваш - овен.
А Йозлем, кога е родена, да им спретнем бързо едно хороскопче за съвместимост. Heart Eyes

Юли беше някъде, но трябва да видя за датата. Може и лъв да се окаже. Овните с лъвовете много си пасват - моята първа любов в училище беше лъвица.

# 254
  • София
За малко не е лъв - на 17 юли 86 г. е родена Йозлем

Общи условия

Активация на акаунт