Unutulmaz (Незабравима) - тема 25

• 33 031
  • 718
  •   1
Отговори
# 270
Еееее, много шантав фрагмент са пуснали за следващата серия. Даже и предположения като хората не може да се направят! Thinking
[/quot

ти къде изчезна?!

# 271
Еееее, много шантав фрагмент са пуснали за следващата серия. Даже и предположения като хората не може да се направят! Thinking
[/quot
ти къде изчезна?!

Ами имах много служебни и лични ангажименти, но хвърлях по едно око на форума, да се осведомя за настроенията тук. Радвам се, че поне скандалите стихнаха. Тази вечер съм изцяло ваша! Hug Ще се позабавляваме! Мъжът ми е в командировка и аз съм free!   Hug

# 272
[/quot
ти къде изчезна?!

Ами имах много служебни и лични ангажименти, но хвърлях по едно око на форума, да се осведомя за настроенията тук. Радвам се, че поне скандалите стихнаха. Тази вечер съм изцяло ваша! Hug Ще се позабавляваме! Мъжът ми е в командировка и аз съм free!   Hug

така, така ....
Харун без Кометка  е като .... newsm78 newsm78 newsm78
Кометка без Харун

# 273
[/quot
ти къде изчезна?!
Ами имах много служебни и лични ангажименти, но хвърлях по едно око на форума, да се осведомя за настроенията тук. Радвам се, че поне скандалите стихнаха. Тази вечер съм изцяло ваша! Hug Ще се позабавляваме! Мъжът ми е в командировка и аз съм free!   Hug
така, така ....
Харун без Кометка  е като .... newsm78 newsm78 newsm78
Кометка без Харун

Тази вечер ще се отдам на размисли и страсти, мечти и сънища за негово светейшество Харунски!

# 274
здравейте и от мен .. просто дъщеря ми беше лазарка и цял ден я чакам а и преди около час си тръгнаха децата и не мойах да седна ..  така .. тази серия ще е ужасна направо не искам да я гледам .. не искам да си причинявам повече болка .. да пиля нерви .. но като се замисля пак искам да я гледам .. офф хора чесно полудях по тоя фил ... а сега чЕСТИТ ВИ ЛАЗАРОВ ДЕН И НАЙ- ВАЖНИЯ НИ ДЕН .. чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЕРХАН .. ТОЙ Е НАЙ- ПЕКАНИЯ АКТЬОР КОЙТО СЪМ ГЛЕДАЛА ... извинете за малко дългия пост  Hug Hug Hug гушкам ви и ви пращам от Сливен много целувки ...  Hug Hug Hug Joy

# 275
Тюркян се обявява против Мелда

Тюркян оздравя и се прибра у  дома,
но раните в сърцето й я убиваха,
Харун им донесе само нещастие, 
съсипа живота на нейната Мелда,
а сега ще унищожи и малката й Еда.
Семейството на Джамил знаеше, 
че е развалила годежа Мелда,
една недостойна и нахална жена,
бе отнела годеника  й под носа.
Вече Тюркан знаеше коя е жената,
затова, когато до нея приседана
нейната по голяма дъщеря Мелда
и сподели болката пред  майка си
че обича Харун и че ще се бори
да си го върне отново в живота си,
Тюркян избухна непредвидимо,
започна да я хока и укорява,
че не може една излъгана жена
да загърби достойнството си
и да прости с лекота на мъжа,
който я унижил заради друга..   

# 276
Страхотни хороскопи, а този за овена е напълно точен - това сме ние Серхан, Харун и аз, колкото и нескромно да звучи. Знаеш ли колко жени са ме лъгали..., а и мъже де.

бганьо, много се радвам, че са ти харесали хороскопите , а овните и аз имам причини да ги познавам така добре .  Simple Smile

# 277
Изповедта на Еда пред Тюркян

Еда се чувстваше много виновна
за  състоянието   на   майка  си,
затова,когато отиде да я посети
бе много подтисната и сломена.
Тя влезе с плахи стъпки в стаята й,
а Тюркян бързо затвори очи
и се престори,пред Еда,че спи.
Приклекна на колена до леглото
младото изтерзано момиче,
и тихо започна да й обяснява:
Дълго време се борих мамо,
но не успях да го прогоня,
да го изтръгана от сърцето си,
Искам ти да ми простиш.
Не ме укорявай  и обвинявай.
По силна е от мен любовта ми,
защото чиста е като росата,
и е достойна е за уважение,
Когато аз със него се запознах,
аз и той не знахме кой кой е,
а когато разбрахме бе късно,
сърцата ни бяха вече свързани.

# 278

Biyografisi

Gerçek Adı : Mert Ali Yavuzcan ( Бату)
Doğum Yeri : Almanya
Doğum Tarihi : 04 Nisan 1979 - 04 Април 1979

Не е скорпион.
Ние сме само убави хора.  Grinning  Hug

Вярно, чудесни хора сте скорпионите.
Имах предвид , че като екранен образ Бату е скорпион.
Ще се саморазруши, но ще отмъсти докрай.
Иначе и той бил овне, ами да е жив и здрав.  Wink

А Толга някой знае ли кога е роден ?
Него не мога да го определя.
Много сълзлив, сантиментален.
Като екранен образ може би е риба, но рибите са по-мъдри от него и проницателни.

# 279
Страхотни хороскопи, а този за овена е напълно точен - това сме ние Серхан, Харун и аз, колкото и нескромно да звучи. Знаеш ли колко жени са ме лъгали..., а и мъже де.

бганьо, много се радвам, че са ти харесали хороскопите , а овните и аз имам причини да ги познавам така добре .  Simple Smile
Само не ми хареса това, че сте определили Мелда като дева, аз на аблата ли ви наподобявам, бе хора? Това Мелдище ще ми развали зодията! Naughty

# 280
bghelp, чудесна интерпретация на сцените от филма - наистина си ги предала доста интересно.   bouquet

# 281
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте!Няма ги готините стихотворци и активните писатели във форума и всичко сякаш замря!Не че няма какво  да се обсъжда.От подобни фрагмани преди правехме по 2 теми едва ли не,но.....Размишлявах над "тъмното минало " на Феяз бей-защо ми се струва,че може би той е помощника на капитана,който държеше двете деца.Сигурно са имали уговорката,че ще се оттърват от момченцето,защото е във възраст,която помни какво и кой е направил това с родителите му,а момиченцето уж е  осиновил въпросния капитан.Ето защо Феяз е толкова изненадан ,че има живи от семейството на Осман,освен това ми се струва ,че когато Харун му дава телефона,Бату е този,който му казва нещо и затова е така променена физиономията  му на фрагмана.Вие как мислите?

# 282

Само не ми хареса това, че сте определили Мелда като дева, аз на аблата ли ви наподобявам, бе хора? Това Мелдище ще ми развали зодията! Naughty

Взимам си думите назад.  Hug

# 283
  • София
[/quot
ти къде изчезна?!
Ами имах много служебни и лични ангажименти, но хвърлях по едно око на форума, да се осведомя за настроенията тук. Радвам се, че поне скандалите стихнаха. Тази вечер съм изцяло ваша! Hug Ще се позабавляваме! Мъжът ми е в командировка и аз съм free!   Hug
така, така ....
Харун без Кометка  е като .... newsm78 newsm78 newsm78
Кометка без Харун

Тази вечер ще се отдам на размисли и страсти, мечти и сънища за негово светейшество Харунски!

Щях да питам това за мъжа ти на кого го казваш - на рожденика ли или на някой от форума, но виждам, че вече си пояснила.

# 284
Здравейте!Няма ги готините стихотворци и активните писатели във форума и всичко сякаш замря!Не че няма какво  да се обсъжда.От подобни фрагмани преди правехме по 2 теми едва ли не,но.....Размишлявах над "тъмното минало " на Феяз бей-защо ми се струва,че може би той е помощника на капитана,който държеше двете деца.Сигурно са имали уговорката,че ще се оттърват от момченцето,защото е във възраст,която помни какво и кой е направил това с родителите му,а момиченцето уж е  осиновил въпросния капитан.Ето защо Феяз е толкова изненадан ,че има живи от семейството на Осман,освен това ми се струва ,че когато Харун му дава телефона,Бату е този,който му казва нещо и затова е така променена физиономията  му на фрагмана.Вие как мислите?

От самото начало го подозирам Феяз, че не му е чиста работата.
Жалко, че затова трябва да плащат децата му и внуците.
И Еда, която е съвсем невинна.
Бату наистина е побъркан, явно оттук нататък ще му остане един път - да си тегли сам куршума, дето Ниса не успя да го уцели.

Общи условия

Активация на акаунт