Жестокост към куче...

• 52 166
  • 1 149
  •   1
Отговори
# 1 125
А защо ви е различно отношението към кучеетата и прасетата?
В някои страни домашният любимец е прасе. По-лесно придобива хигиенни навици, пишка и ака над сифона на пода на банята, посреща гостите на вратата, не се скубе, активно гледа телевизия, с удоволствие приема баня и душ, не е хапало и убивало деца.
Ан тей....рекни им го Joy Joy Joy

# 1 126
В някои страни домашният любимец е прасе. По-лесно придобива хигиенни навици, пишка и ака над сифона на пода на банята, посреща гостите на вратата, не се скубе, активно гледа телевизия, с удоволствие приема баня и душ, не е хапало и убивало деца, всеядно е - ще ви спести старият хляб, обелките от плодове и зеленчуци, дори костилките и огризките.

Добре, че Звездичко му свършиха 2-та часа, отиде ти Прасето да знаеш, изял го е с Лимонче, без да се замисля, щото служи за задоволяване на потребностите на  Човека,айде де.............. мъжката солидарност де е  Grinning

# 1 127
Накъде е тръгнал този свят, щом Вълците почнаха да предпочитат прасетата за домашни любимци Joy Joy

# 1 128
  • Costa Rica
В някои страни домашният любимец е прасе. По-лесно придобива хигиенни навици, пишка и ака над сифона на пода на банята, посреща гостите на вратата, не се скубе, активно гледа телевизия, с удоволствие приема баня и душ, не е хапало и убивало деца, всеядно е - ще ви спести старият хляб, обелките от плодове и зеленчуци, дори костилките и огризките.

Че е и умно. Почти колкото човек.
Понякога повече Mr. Green
Кой е казал, че отношението ми е различно?

Вълк, някакси не си в лигата на Звезди... Не мож го докара на простотия, нищо че се стараеш Wink

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 20:17 от Делфина фон Ю.

# 1 129
Вълк,отношението ми към всички животни е еднакво. Peace

# 1 130

Вълк, някакси не си в лигата на Звезди... Не мож го докара на простотия, нищо че се стараеш Wink
Боли ме пииит.
Просто попитах, защо никой не скача против заколението на прасетата,
а нагъва вратна пържола алангле. Че и Дюканки се навъдиха, дето не пасат трева.
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=246625

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 20:40 от Вълкът с дълъг ник

# 1 131
Отношението ми към кучета, котки, костенурки и водни кончета е напълно еднакво- уважавам всяка форма на живот. Коя съм аз, да казвам кое е вредно и кое- не?

# 1 132
Докъде са стигнали някои хора ..... ooooh!

Вълче , тоя дет е отрязал краката на Мима не ги е отрязал ,за да ги яде !

# 1 133
Блога ми Simple Smile

Иначе... свърши ми времето за забавления с вас. Предстоят ми истински смислени занимания. Приятно киснене!
Ау, колко  си жалък  Mr. Green

# 1 134
Пляскайте си простотиите.Кучетата лаят,кервана си върви .
ОТ безсилие човек прави много глупости,вярно .
Трябва да ви е яд на вас си ,не на кучето !

# 1 135
Отношението ми към кучета, котки, костенурки и водни кончета е напълно еднакво- уважавам всяка форма на живот. Коя съм аз, да казвам кое е вредно и кое- не?

Вярвам ти, но защо в такъв случай не съм видял никой, никага от вас някъде да е гъкнал в защита на прасе.

Вълче , тоя дет е отрязал краката на Мима не ги е отрязал ,за да ги яде !
Значи свински крачета могат да бъдат отрязани, щом ще бъдат изядени.

# 1 136
Вярвам ти, но защо в такъв случай не съм видял никой, никага от вас някъде да е гъкнал в защита на прасе.

Не ме познаваш, затова не си видял  Mr. Green Ако имахме общи познати, дори без да си ме виждал, щеше да си чувал за мен  Crazy

По-напред в темата разисквахме и отношението към животните, отглеждани в селското стопанство. Под всякаква критика е. Повръща ми се, като си представя.

# 1 137

Не ме познаваш, затова не си видял  Mr. Green Ако имахме общи познати, дори без да си ме виждал, щеше да си чувал за мен  Crazy

По-напред в темата разисквахме и отношението към животните, отглеждани в селското стопанство. Под всякаква критика е. Повръща ми се, като си представя.

Е, как нали откакто сме европейци има изисквания - за квадратура, чистота.  А в Англия наистина видях щастливи прасета - на полянка, с къщички. Вкусът не успях да различа.

# 1 138
За всички човеколюбители ,поздравче :

Всичко изхвърля ,изоставя , плоди,множи .

Ето една .,...точица,един пиксел от картинката на бездомните кучета :

Това нещастно същество е бил нечий домашен любимец . Ходи на повод ,с хигиенни навици .Стискал се е в клиниката да не се напишка .
http://forum.dog.bg/index.php?showtopic=33618

Женски дог с малки .Цитирам : " Ужасно съжалявам, че така ви разтревожих, но, както видяхте от снимките, освен по нашийника, по нищо не личи, че това куче има стопани. Говорих с няколко независими един от друг съседи, които ми обясниха, че кучето е собственост на някакъв полицай "от втория етаж", живеела вързана на синджир в двора, но понякога се отскубвала и се разхождала..(...)Наистина е много гладна и слаба, може би хората нямат възможност да я хранят достатъчно и затова я пускат.

Имала е 6 кученца, всички са раздадени "
:

http://forum.dog.bg/index.php?showtopic=33774

Тея малки сигурно няма да бъдат кастрирани .Ще родят още малки . Чиято съдба знае ли се знае ли се...

Как се взима куче :
"От една седмица вече съм собственик на голдън ретривър на 2 годинки. Кучето е най – милото и възпитано куче, което някога съм виждала, но за съжаление ми е доста трудно да полагам грижи за него и да отделям време за разходки и игра с него. Поради тази причина, реших да му потърся мил и грижовен стопанин, който много да го обича и да се грижи за него, подходящ дом, където кученцето да бъде много щастливо. "
http://forum.dog.bg/index.php?showtopic=33772

Сетер .
Немска овчарка в Сеславци.
Дядо каракачанка,Сеславци.

# 1 139
Брех, два часа да ме няма и ... много злоба по мен бе, много бе Simple Smile

Тамън се бях започнал да се страхувам, че няма да си оправдаете мнението ми за вас. Споко. По-лошо не може да бъде.

Айде, вървете си гледайте кучетата, че ако ви се наложи да гледате децааааа... жална им майка.

Общи условия

Активация на акаунт