Жестокост към куче...

• 53 167
  • 1 149
  •   1
Отговори
# 1 095
Мисля, че достатъчно добре отговорих на въпроса, че съм помагал на хора в беда. Точка. След два часа имам образователна инициатива - помагам на хора по друг начин. Конкретно за бабата - не съм и прочел. Но пък ако има кампания, защо да не помогна?

Цитат
Мхм. И котката е опитомена дива котка, затова се казва Felis silvestris catus  Mr. Green - и те трябва да минат под ножа!

ОМГ.. Веднага за дивата котка

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B8%D0%B2%D0%B0_%D0%BA%D0% … D1%82%D0%BA%D0%B0

Предпочита да ловува нощем и избягва срещите с хора, поради което са много редки случаите на прякото ѝ наблюдение в природата.

Котката, за разлика от кучето (опитомен вълк) поне не се събира на глутници и не напада хора.

Цитат
Хапана съм от куче . Може ли да побере черепа ти трудно смилаемия факт,че не съм ги намразила ?

Що пък не? Мазохисти - бол Simple Smile

# 1 096
Садисти също .  Peace Реми.

# 1 097
  • София

Имам чувството, че трябва да ви нахапе някое от тези милички кученца, за да си смените мирогледа. Но спокойно... като сме тръгнали да узаконяваме правата на кучетата - това ще стане.

Мда, и аз такова чувство имам...
Мен не ме бяха хапали и много се чудех една колежка, яка българка, какво толкова я е страх от уличните кученца (така им виках) до .... един ден когато имах среща с третия вид  Confused На никого не го пожелавам това, просто моля за разбиране! Хората имат реални причини да се страхуват от кучета и да настояват за стриктни мерки за отглеждането им.
И да - човешкият живот е по-важен от кучешкия! Факт!

Извинявам се, ако се включвам малко ни в клин ни в ръкав, проследих последните страници.

# 1 098
Как никой да не се оплаква от ловците? Аз се оплаквам. Това са комплексирани особи, с които нямам вземане-даване.

Ох лелееее... ами риболовците? Аз съм запален риболовец (легален, имам билет) и колко риба е минала пред рибарския ми нож...

Боже, вие съвсем ще ме уморите хахааа... Хората от няколко хилядолетия имат изграден морал, изградени навици, сега някакви напреднали представители на 21 век се мислят за по-висши и искат да променят дори хобито на човек...

Знаете ли... имате късмет, че не живеем на запад. Там на такива като вас не им се обръща внимание.

# 1 099
  • На земята, която е всъщност звезда.
Мисля, че достатъчно добре отговорих на въпроса, че съм помагал на хора в беда. Точка. След два часа имам образователна инициатива - помагам на хора по друг начин. Конкретно за бабата - не съм и прочел. Но пък ако има кампания, защо да не помогна?

Да, така пред компа всеки може да си измисли, че помага. Факт е, че в момента си тук. Точка. Naughty

# 1 100

Цитат
Да, така пред компа всеки може да си измисли, че помага. Факт е, че в момента си тук. Точка.

Какво намекваш? Че във всяка една минута трябва да обикалям и да помагам на хората непрекъснато, така ли? Че още малко и в правото ми на сън ще бръкнете, не само в правото ми на спокоен от помияри живот.

Честно казано очаквах да размърдате малко горния завършек на тялото.

# 1 101
Мен не ме бяха хапали и много се чудех една колежка, яка българка, какво толкова я е страх от уличните кученца (така им виках) до .... един ден когато имах среща с третия вид  Confused На никого не го пожелавам това, просто моля за разбиране! Хората имат реални причини да се страхуват от кучета и да настояват за стриктни мерки за отглеждането им.

Извинявам се, ако се включвам малко ни в клин ни в ръкав, проследих последните страници.

Ако беше прочела малко повече, щеше да прочетеш, че всички това искаме  ooooh!
И кой тук е степенувал важността на живота? Кой? Кажи ми!
Звезд, на кое викаш морал? На рязането на лапи, или на стрелбата по котки?

# 1 102
Звездичко ....... е....ти и философията дето ти е в главата. Та кълвал ме е Петел ... до кръв, ама като го видя в Кокошарника пред нас, само ме е страх не ми иде да му откъсна главата ей тъй с една ръка. Без малко да остана без показалец, щото магарето на село Кирчо го беше захапало и с хиляди приказки ми пусна пръста, но това не означава, че като видя магаре трябва да му режа краката, а пък за Котката ами не се събирала на глутница, ............ да не дава господ да те одраска/още ми седи белега/, ама не съм тръгнала да й им изтръгвам ноктите на котките, и от бездомни кучета ме е страх, особено да са ми зад гърба, ама няма да вадя пищова и да ги стрелям. И много добре знам разликата между права лопата и гребатна лопата.
               Само незнам, ти дали правиш разликата от това кое е Човешко и кое Нечовешко. И въобще осъзнаваш ли за какво приказваш. Mr. Green

# 1 103
Мен не ме бяха хапали и много се чудех една колежка, яка българка, какво толкова я е страх от уличните кученца (така им виках) до .... един ден когато имах среща с третия вид  Confused На никого не го пожелавам това, просто моля за разбиране! Хората имат реални причини да се страхуват от кучета и да настояват за стриктни мерки за отглеждането им.

Ако беше прочела малко повече, щеше да прочетеш, че всички това искаме  ooooh!
Звезд, на кое викаш морал? На рязането на лапи, или на стрелбата по котки?
Елиас,по-лесно е на всички им да мислят другояче.Колкото и пъти да им повториш ,че говориш за същото ,което и те...Ето го ,и Звезди говори за разни горни части на тялото ,но не съм много сигурна ,че няма предвид собствения си език.

# 1 104
  • Припят, Украйна
Цитат на: Zvezdichko
Тези "общоприети социални норми" не са никакви общоприети норми, това е последен писък на зелената мода и на разлигавените гражданчета, които не знаят каква е разликата между права и гребатна лопата.

В много неразвити аграрни общества е перфектно ок да правиш секс по взаимно съгласие с 13 годишно момиче например. Обратното там се смята за преструвки на "разлигавени госпожички" и "педалчета" например. Това обаче не означава, че правото в съвременното цивилизовано общество не трябва да прави разлика между секса по взаимно съгласие с 19 годишно момиче и този с 13 годишно, на основание довода, че "там някъде, на село, през 19-ти век било така и слънцето пак си изгрявало всяка сутрин". Аналогията с правата на животните е ясна.

Така че пак опираме до общоприетите норми и аз лично съм доволен, че законодателните органи почти навсякъде по света споделят моите виждания, а не твоите.  Peace

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 16:52 от filkam

# 1 105
  • На земята, която е всъщност звезда.

Цитат
Да, така пред компа всеки може да си измисли, че помага. Факт е, че в момента си тук. Точка.

Какво намекваш? Че във всяка една минута трябва да обикалям и да помагам на хората непрекъснато, така ли? Че още малко и в правото ми на сън ще бръкнете, не само в правото ми на спокоен от помияри живот.

Честно казано очаквах да размърдате малко горния завършек на тялото.

Да, но тук не става въпрос за сън, а че предпочиташ да лаеш в тема за кучета. Толкова за твоите приоритети.naughty:

# 1 106
Да, но тук не става въпрос за сън, а че предпочиташ да лаеш в тема за кучета. Толкова за твоите приоритети.naughty:

Моите приоритети са да разбивам на пух и прах пропагандата на всякакви зелени, природозащитници, кучезащитници и подобни, които не заслужават внимание, но получават.

chef

# 1 107

Моите приоритети са да разбивам на пух и прах пропагандата на всякакви зелени, природозащитници, кучезащитници и подобни, които не заслужават внимание, но получават.

chef

След това изказване, всеки коментар би бил излишен  Tired

# 1 108

chef
Ориентирай се към дейност,в която си способен .Кормене на слънчевки например.

# 1 109
Ориентирай се към дейност,в която си способен .Кормене на слънчевки например.

Не само в това съм способен. Ку знаеш колко олимпиади и конкурси съм напечелил, е-хеееееееее!

А иначе да, мразя зелените Simple Smile Нали? Без коментар... Както някои хора мразят БСП, НДСВ... така и аз мразя зелените Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт