Жестокост към куче...

• 52 104
  • 1 149
  •   1
Отговори
# 75
А твойто гардже що флиртува с тоз "боклук"?
Ееее, не може да иска хем да топне гага в кацата с меда, хем да не се набута в шамарите.
Друг път да си отваря очите на четири, и да си търси кротко агънце. Да не се бута при лъвиците Laughing

Ами и за миличката Катрин туй казвам.    не може да иска хем да топне гага в кацата с меда, хем да не се набута в шамарите.

Къде видя Катрин да има гага? И какъв мед? Този дори не играе в момента. Не е много ясно и дали има въобще възможност да си плаща за разни забавления.
Айде стига спам.

Когато се научим да обичаме животните, тогава ще оценим и хората.

# 76

Когато се научим да обичаме животните, тогава ще оценим и хората.

Абсолютно! Способна съм да го линчувам този изверг! Макар да не посмях да гледам репортажите, не можах да спя тази нощ.
Кажете какво можем да направим- аз съм готова. Мъжът ми също е като болен, само за това говорим.
Петицията ми се вижда глас в пустиня, макар че я подписахме с всичките си възможни имейли.

# 77
Тук е темата, в която се канят хора, за да се помисли какви действия да се предприемат, за да се започне кампанията "Срещу насилието" отново: http://forum.dog.bg/index.php?showtopic=33092
А в тази http://forum.dog.bg/index.php?showtopic=33052 може да видите развитието на темата, като на осма страница пише и синът на собственика.

Съжалявам, ако това вече съм го пускала, но пиша в още три други форума активно и вече се обърквам.

# 78
А твойто гардже що флиртува с тоз "боклук"?
Ееее, не може да иска хем да топне гага в кацата с меда, хем да не се набута в шамарите.
Друг път да си отваря очите на четири, и да си търси кротко агънце. Да не се бута при лъвиците Laughing

Ами и за миличката Катрин туй казвам.    не може да иска хем да топне гага в кацата с меда, хем да не се набута в шамарите.

Къде видя Катрин да има гага? И какъв мед? Този дори не играе в момента. Не е много ясно и дали има въобще възможност да си плаща за разни забавления.
Айде стига спам.

Защо двечките не се върнете в определената тема, за да си довършите Спора.

По темата, щом човек е способен да направи такъв ужас спрямо животно, ще го направи и спрямо Човек. Снимката на кученцето я видях в една друга тема, и толкова ме разтърси, в първият момент просто си гушнах моето кученце/което ни е като член на семейството и вече 14 години си е с нас т.е. вече си е на преклонна възраст/ и сълзите не спираха, просто нито ума ми, нито сърцето ми възприемаше видяното. Жестоко е малко казано. Разписах, още в началото на темата, без да говоря много, защото по-важното е да се направи нещо, отколкото да си приказваме/дано петицията да помогне/ Hug

# 79
Дунавска бабо, какво предлагаш ти да направим? Thinking
(Благодаря за напомнянето, но когато те повишат в ранг модератор ще имаш правото да ми казваш къде, и какво да пиша)

# 80
Shai, благодаря! Отивам там да чета.

# 81
Трещерица напразно оригиналничи. Не знам защо винаги в подобни на тази теми някои се опитват да блеснат като по-умни пред другите. На всички вече им стана ясно, че омаловажаването на един проблем не води до изчезването му. Нещата се задълбочават. Народът изродяса, хората се изпотрепват от жестокост, безхаберие и чиста глупост. И най-вече от безнаказаност.Не може така безнаказано да се оскотява и осакатява!  Боли ме за това куче, защото наистина никъде в животинския свят не би могла да му се случи подобна нелепост. А тук разни изтрещялки на два крака даже да го смятат за нормално. Тъжно ми е и гнусно това престорено обръгване...

# 82
Buttinsky, за жалост обръгването не е престорено, а напълно реално и осъзнато. Confused

# 83
 Shocked Shocked Shocked
Потресена съм и съм възмутена... и оставам безмълвна, защото това е един от моментите, в които ми се иска човешкия вид да се самоунищожи още по-бързо и да спре да пречи на природата.

# 84
Дунавска бабо, какво предлагаш ти да направим? Thinking
(Благодаря за напомнянето, но когато те повишат в ранг модератор ще имаш правото да ми казваш къде, и какво да пиша)

Разбира се, да се обявим масово срещу коленето на прасета. 

# 85
И прасетата имат общо с отрязаните лапи на кучето?  Laughing ooooh!

# 86
Това с коленето на прасетата като аргумент стана такова клише, че вече наистина ми се струва, че някои хора мислят и говорят със задните си части.

# 87
Видях по телевизията снощи ...
За мен това са ненормални хора, изроди. Дано да го приспят това куче да не го мъчат.
А защо се появяват - защото прагът на поносимост е много висок.
Спомням си първият път, когато по Витошка започна да лази един човек и да проси.  С дни не можех да се възстановя. Това беше в началото на 90тте.
После най-различни гледки станаха ей така просто, част от фона  - болни кучета с 3 лапи, старци, деца, инвалиди просещи по улицата, някакви хора идват да ти доядат пастата или да ти допият кафето, някой спи в кашон, друг рови в кофата ... и когато това стане част от 'нормалността'  просто затваряш очи, за да се съхраниш...прагът на поносимост се вдига, вдига.. успоредно с агресията, с разни модели идиотски на поведение в реалния и виртуалния живот.
И така, нещата са много свързани.
Незабавно трябва да се вземат мерки, не само законови Всичко трябва да се промени - от съдържанието на новините ( да, какво ненормално има, докато си вечерям със семейството да слушам кой кого е разфасовал..), до спирането на БигБрадър тутакси ... и като намалее напрежението, може би чувствителността на хората ще се върне и ще реагират..

# 88
Има огромна разлика между това да убиеш с един удар и да осакатиш и оставиш да умре в мъки някое същество. Стига вече с тия прасета, телета и други. Никой тук не призовава да бъдем вегетарианци или вегани. Винаги ще се намери някой, който да зададе заядлив въпрос от рода на "Ми кво сега? Като убия някой комар, да влизам в затвора ли?"... Животните не са преносители на болести, когато са обезпаразитени и ваксинирани. Според мен е дълг на всеки човек да се грижи за по-слабите от него - без значение човек или животно. Нали уж сме на върха на еволюцията?

# 89
Въпросното осакатяване е направено за кеф.
Това е ужасът. Някой се е кефил, докато е  зверствал.
Чувал е как вие, как се мъчи, как го боли и е продължавал, защото му е било приятно. Не е искал да го изяде, искал е само да причини болка.
Какви прасета, телета и комари тук са намесени изобщо...

Общи условия

Активация на акаунт