Жестокост към куче...

• 52 906
  • 1 149
  •   1
Отговори
# 735
Заради поста на violenza

# 736
  • София
За Мила прочетох, че ще бъде протезирана в Германия и ще я дадат за осиновяване. Както знаете в Западна Европа са по-склонни да се нагърбват с грижите към болни животни и деца. Слава богу, че тук имахме Laska от Русе да осинови Мима, защото натискът за евтаназия беше сериозен.
Момичета, хич не им влизайте в темите на "онези" жени. Аз се излъгах да вляза да чета в една група във Фейсбук, създадена като контрапункт и на гърба на групата за Мима, и само се ужасих какви чудовища от женски пол има. Една от тях нарече едно момиче от застъпничките за Мима, че е "ялова кучка" и затова обича кучета... нямам думи

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 10:02 от Туцка

# 737
  • На земята, която е всъщност звезда.

Какво за поста на виоленца? Тя пита за конкретна тема на жената, която се прави на пребита. Струва ми се, че ти не си нито едно от двете.

Изключително лошо впечатление ми прави фактът, че тези, които влизат тук да се заяждат, изобщо не си правят труда да прочетат темата от началото. Тогава щяха да видят, че ние отдавна сме казали поне по три пъти това, което те сега пишат. По- важно е да намерят отдушник и да избълват жлъчта, която ги изпълва.

# 738
  • София
По- важно е да намерят отдушник и да избълват жлъчта, която ги изпълва.

По-добре тук да я изливат, отколкото на гърба на безпомощно животинче.

# 739
Една от тях нарече едно момиче от застъпничките за Мима, че е "ялова кучка" и затова обича кучета... нямам думи

Брат ми и жена му нямат деца, но имат две кучета и три котки (живеят в къща). Ако ви кажа какви коментари е чула снаха ми за себе си  Rolling Eyes Като била ялова, да вземела едно дете от дом да "храни", вместо да гледа кучeтата като деца... Грозно е.

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 11:00 от елиас

# 740
  • Варна
Грозно е меко казано.

# 741
Малоумието никога не е красиво.

# 742
  • Costa Rica
Не. И ти ли пишеш такива лъжи? newsm78

Да, сега видях, че и ти ги пишеш. А защо реши, че те търсим? newsm78
Гузна съвест, мейби?  Mr. Green

# 743
Хаха, не, просто следя темата и ми стана смешно , като го видях  Simple Smile

# 744
  • www.bg-mamma.com
Цитат
Следващата седмица във вторник – 20.04.2010 г. в предаването „Под лупа” на ТВ „Европа” ще дискутираме проблема: „За и против наказанието на хората, проявили жестокост към животните”.
Тъй като видях, че във форума темата е обсъждана и особено активно се включват майките, според които бездомните кучета са огромна опасност както за тях самите, така и за децата им, затова искаме да поканим една майка, която да изрази позицията си по въпроса.
Предаването “Под лупа” се излъчва на живо всеки ден от понеделник до петък от 17:30 до 18:30 часа.

Поканата ни е за вторник – 20.04.2010 г. от 18:00 часа.

Благодаря предварително!

Координати за връзка: 0896663816 , s.jordanova@tvevropa.com

С уважение: Силвия Йорданова - редактор на предаване

# 745
  • на брега на морето
Тъй като видях, че във форума темата е обсъждана и особено активно се включват майките, според които бездомните кучета са огромна опасност както за тях самите, така и за децата им, затова искаме да поканим една майка, която да изрази позицията си по въпроса.
но!

Винаги едно и също  smile3514

# 746
  • София
"Особено активно" се включват и двете страни от спора, ама канят само едната... Медии  Sick, хем български  Sick Sick Sick

# 747
Явно майки са само особите с отровата и саламчето.
Ние не сме майки, за нашите деца няма проблем да живеят в общество, в което се разхождат ненаказани садисти  Rolling Eyes

# 748
Аз мога да отида.Други?

# 749
Аз мога да отида.Други?
Аз не мога, но се радвам че точно ти отиваш Peace

Общи условия

Активация на акаунт