Жестокост към куче...

• 52 995
  • 1 149
  •   1
Отговори
# 825
  • София
На мен пък ми напомня за един превод на "Карлсон, който живее на покрива" - нали Карлсон обичаше да изкривява думите. Беше яхнал метла и летеше около лампата - "Аз не съм вещица, аз съм една дива и страшна Трещерица!" или нещо подобно. Беше много сладко...

Миме, моля се процедурите да свършат бързо и безболезнено и скоро да можеш да ходиш  Praynig Толкова хора се молят за теб, мила душице...

# 826
  • Costa Rica
Точно от "Карлсон" беше!

Моля се за нашето момиче и все повече се отчайвам от човешкия род. Ей, и на тая нещастна душица завидяха, ма**а им!

# 827
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Предлагат минимално до 3г. #Cussing out #2gunfire Twisted Evil ooooh! newsm11 newsm11 newsm11Поне до 5г. мамка му!!!

# 828
  • Бургас
Момичета, току-що официално съобщиха по новините на БТВ, че Мими е вече на лечение в Германия, както и че поправките в НК са готови и се очаква да бъдат гласувани. Не че казвам нещо ново, но толкова се развълнувах, виждайки Мими в ръцете на немските лекари, че не можех да не споделя радостта си...Милата душица, дано да направят най-доброто за нея..

# 829
  • София
Аз не успях да изпратя парички през седмицата. Дали все още има нужда, тук ли ще я върнат после?

# 830
Аз не успях да изпратя парички през седмицата. Дали все още има нужда, тук ли ще я върнат после?
Мисля,че ще я върнат. Peace

# 831
# 832
Кат, не се отчайвай.
Има и добри хора, които знаят защо гледат животни, и какво им дава това Hug

# 833
Мила Мими, с цялото си сърце ще се моля за теб!

Подписах, разпращам и на приятели!

Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 834
  • София
А пък аз искам да се оплача от един съсед, който преди седмица някъде нарочно си държа песа (нещо като каракачанка) да се бие с две други полудомни кучета. Едното доста пострада.

# 835
  • На земята, която е всъщност звезда.
И ти какво направи? newsm78

# 836
  • София
Е как какво. Оплаках се в темата. Тя да не е резервирана само за вас?  Laughing
Нито знам въпросният чичо къде живее точно, нито мога да пропълза под портата откъдето изскочиха кучетата. Но дотук виждам двама изрода - единият, който доказа, че неговото куче е по-силно и другият, който не се грижи за собствените си кучета, камо ли за другите.

# 837
  • На земята, която е всъщност звезда.
Е как какво. Оплаках се в темата. Тя да не е резервирана само за вас?  Laughing
Нито знам въпросният чичо къде живее точно, нито мога да пропълза под портата откъдето изскочиха кучетата. Но дотук виждам двама изрода - единият, който доказа, че неговото куче е по-силно и другият, който не се грижи за собствените си кучета, камо ли за другите.

Замислих се, че случаят с Мими и кампанията за жестокостта ще имат щастливо развитие, точно защото нещата не спряха само с оплакване по форумите. Май точно това е поводът за голямото недоволство срещу лечението на Мими от хората по форумите. Ако нещата бяха спрели само до дружни оплаквания нямаше да има нападки. Laughing

# 838
  • София
Вселена, ти какво би направила?
Да хвана да пратя някой SMS или да подпиша някоя подписка, м? Точно за тези три нещастни кучета? Да се оплача в общината, в еко-то? Не ме разсмивай.
Бих отишла да ги разтърва, ама на, аз съм от лиглите, които ги е страх и заобикалят отдалече.
Не разбрах ти какво мислиш за тези двама собственици, обаче.

# 839
Аз бих се развикала, както съм го и правила между другото. И да, бих се обадила в полиция да съобщя за агресивни кучета и безотговорното поведение на собствениците им. Утре разяреното куче на инфантилния съсед може да нападне и дете. Разбира се, има и улични кучета, които са агресивни. Ако случая е такъв донякъде разбирам защо собственикът на каракачанката я е оставил да се бие, ако е имал друг вариант обаче не му прави чест.

Общи условия

Активация на акаунт