Получихте ли семейни добавки за деца /детски/ този месец?- тема 12

• 37 382
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
майчета   вече  не се   издьржа

Wearyтака е,знам,но не можем нищо да направим,а само да чакаме и да се надяваме,че поне в понеделник ще ги пуснат

# 91
Ох!Какво става с тези пари?Да бяха ги пратили с костенурски впряг пак щяха да са пристигнали до сега.Нали уж на 15 са ги превели? hahaha
имали технеческо затруднение ама все така се получава това затруднение на 15 число

# 92
Общинска банка-Варна-12.30ч. Няма детски.Имаше мами които обаче си теглиха парите.Дано и нашите бъдат пуснати днес Rolling Eyes
Сигурна ли си ,че теглиха детки да не са теглили заплати нещо  smile3546

Да,майката каза детски.
моми4ета от ВАРНА току що разговарях със служителка в социалните ,та тя ми каза че днес  НЯМА да има пари,в понеделник,живот и здраве Weary
Ха,сега де !! На кого да вярвам?

# 93
нали уж някой са ги дръпнали?  newsm78   #Crazy   Sick

# 94
майчета   вече  не се   издьржа

Wearyтака е,знам,но не можем нищо да направим,а само да чакаме и да се надяваме,че поне в понеделник ще ги пуснат
вярвяшли им newsm78

# 95
Общинска банка-Варна-12.30ч. Няма детски.Имаше мами които обаче си теглиха парите.Дано и нашите бъдат пуснати днес Rolling Eyes
Сигурна ли си ,че теглиха детки да не са теглили заплати нещо  smile3546

Да,майката каза детски.
моми4ета от ВАРНА току що разговарях със служителка в социалните ,та тя ми каза че днес  НЯМА да има пари,в понеделник,живот и здраве Weary
Ха,сега де !! На кого да вярвам?

И двете информации може да са верни!
Както виждате ги пускат по банки за големите градове.. не за всички ..  Rolling Eyes

# 96
аз затова си направих интернет банкиране да не търча до банкомата като шантава,ако следобед има нещо ще пиша........  Money

# 97
в интерес на истината вече незнам в какво да вярвам. newsm78,затова само ще се надявам,но ако днес няма до 16,то значи че и в събота няма да има

# 98
  • Pleven
в плевен преди малко проверих и няма !!!

# 99
Колективно ли трябва да пуснем жалба към омбудсман или ще има тежест и от един човек.Има ли смисъл да се прави това?От какво да се жалваме малкото пари или това че срока за получаването е много голям ?

# 100
Колективно ли трябва да пуснем жалба към омбудсман или ще има тежест и от един човек.Има ли смисъл да се прави това?От какво да се жалваме малкото пари или това че срока за получаването е много голям ?
И от двете мисля погледни тук
 http://www.ombudsman.europa.eu/home/bg/default.htm

# 101
ЦКБ-Петрич няма и да има днес

# 102
в плевен преди малко проверих и няма !!!

Нали ви казах за Плевен, че няма да има . Ако получа стреличка по тел. ще пиша.
Влез тука скайп mare virha

# 103
Не мисля че всяка от нас ако пусне жалба ще загуби нещо.Или ще спечелим а ако не не губим нищо като пробваме

# 104
За Сливен няма,проверено в 11.40ч.

Общи условия

Активация на акаунт