Получихте ли семейни добавки за деца /детски/ този месец?- тема 12

• 37 406
  • 749
  •   2
Отговори
# 135
И аз се чудя незнам за какви се имат и колко са интелигентни.Тук сме една съдба и чакаме едно и също не е тема за интелигентност и кой е объркал една дума или буква

# 136
Колективно ли трябва да пуснем жалба към омбудсман или ще има тежест и от един човек.Има ли смисъл да се прави това?От какво да се жалваме малкото пари или това че срока за получаването е много голям ?

Може колективно, а може и по отделно. Ако има достатъчно жалби, омбудсмана може сам да назначи проверка. Имайте предвид, че законово нарушение на срок няма. Аз лично вече пуснах жалба, но на основание дискриминация. Нека те ме убедят, че такава няма, при условие, че парите не се превеждат поне по признак "населено място". Как може по пощите в цяла България да се преведат наведнъж, а по банков път който и както му скимне и то доста след преводите по пощата?

Така поне ще ни дадат някаква информация, която се надявам да е полезна при следващи наши искания

а в Пловдив и днес не се очертава да има детски  newsm45

# 137
На който не му харесва или не е на нашето ниво да не пише и да не чете.По темата май днес няма да е

# 138
Димитровград-ЦКБ-няма,проверих преди 30-тина минути.

# 139
Колективно ли трябва да пуснем жалба към омбудсман или ще има тежест и от един човек.Има ли смисъл да се прави това?От какво да се жалваме малкото пари или това че срока за получаването е много голям ?

Може колективно, а може и по отделно. Ако има достатъчно жалби, омбудсмана може сам да назначи проверка. Имайте предвид, че законово нарушение на срок няма. Аз лично вече пуснах жалба, но на основание дискриминация. Нека те ме убедят, че такава няма, при условие, че парите не се превеждат поне по признак "населено място". Как може по пощите в цяла България да се преведат наведнъж, а по банков път който и както му скимне и то доста след преводите по пощата?

Така поне ще ни дадат някаква информация, която се надявам да е полезна при следващи наши искания

Аз също пуснах жалба но до омбудсмана на ЕС

# 140
До този нашия съм пускала и друг път и нищо.

# 141

[/quote]

[/quote] сигурна ли си newsm78 аз звънах одевве на СП казаха до 31 март ще бъдат преведени да чакаме Sick

# 142
сега се занимават с друго             160 гласа имали за свалянето на президента                             в абв излиза направо като тема 1

# 143
ако искате да участвате в общия чат за проблемите с изплащането на детските и идеите ни как да се борим със ситуацията в момента или просто да си поговорите с приятели - добавете ме към списъка си с абонати

скайп: mare_virha

# 144
Нещо за Ловеч? Thinking

# 145
сега се занимават с друго             160 гласа имали за свалянето на президента                             в абв излиза направо като тема 1
по-добре правителството да бъде свалено и сменено като цяло #Crazy

# 146
  • Абсурдистан
ако искате да участвате в общия чат за детските и идеите ни как да се борим със ситуацията в момента - добавете ме към списъка си с абонати

Очевидно е, че в момента няма желаещи,
след като не те добавят.
Не е необходимо да го повтаряш на всяка страница.

И с какво се борите в момента, и каква е ситуацията,
така и не ми стана ясно.

# 147
Имайте предвид, че законово нарушение на срок няма.

как да няма, като има?

за септември получих детските на 1 ноември, за януари - на 2 март

# 148
ако искате да участвате в общия чат за детските и идеите ни как да се борим със ситуацията в момента - добавете ме към списъка си с абонати

след като не те добавят.

така и не ми стана ясно.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    еййййййййййййййййй не се заяжаай с жената                     борим се стдла на бойко неможа ли да разбереш до сега

# 149

след като не те добавят.

така и не ми стана ясно.

кой ти каза, че няма =)

като не ти е ясно, питай Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт