Получихте ли семейни добавки за деца /детски/ този месец?- тема 12

• 37 398
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
В Пловдив Пиреус банк - НЯМААААА

# 556
Сливен Ивест-има детски Peace

# 557
Варна Райфаизен има  bouquetдано всички си ги вземат вече  bouquet

# 558
Варна Алианц - има.

# 559
Благоевград-има.

# 560
  • София
Не знам как ще прозвучи поста ми,дано не ме нападнете...много.
Зная,че всички имат нужда от тези 35лв.Обаче според мен е крайно неприемливо последни да се превеждат парите на децата с увреждания.Така мисля.Редно е,по мое мнение,първо тези пари да се преведат,а не както сега.Даже си мислех самосиндикално ад пиша до някоя институция,с ясната цел ,че няма да има смисъл.Просто това са пари за лекарства и рехабилитации,логопеди,психолози....мисля,че първо те трябва да бъдат давани на родителите.
А то какво се получава-детските са преведени,на някои преди 10,12 дни вече,а парите за деца с увреждания ще дойдат буквално в последния ден.

# 561
Права са Валенце.И аз имам дете с увреждане и напълно те подкрепям. Peace

# 562
  • Бургас
Абсолютно си права подкрепям мнението ти напълно .Нуждите на децата с увреждания са най-големи.Но никой не хае за тях.Много жалко.

# 563
  • София
Не е само защото имам дете с увреждане.Просто си мисля,че така е редно-да има някакво степенуване.Първо да се отпускат пари за болните деца.

# 564
Права са Валенце.И аз имам дете с увреждане и напълно те подкрепям. Peace
Моите не са с увреждане но и аз съм на принципа на дечицата с увреждане да се пускат първо.А по темата в Хасково още няма.

# 565
Зависи от банката. В Експресбанк - няма. Нито детски, нито интеграционни.

# 566
плевен има

# 567
Не знам как ще прозвучи поста ми,дано не ме нападнете...много.
Зная,че всички имат нужда от тези 35лв.Обаче според мен е крайно неприемливо последни да се превеждат парите на децата с увреждания.......
Звучи напълно логично  и правилно.

# 568
Валенце,не знам за какви точно болести се отпускат тези пари,и искрено се надявам да не разбера.Имам две деца,да са ми живи и здрави,бюджетът ни е адски свит,НО и аз съм на мнение,че мога да почакам още 1-2 седмици ако се налага в името на това болните дечица да си получат парите първи!Не мисля,че някой от тук присъстващите би те нападал заради такова мнение!Естествено и човешко е болните деца да са с предимство!За жалост обаче в България винаги те са на последно място!!

# 569
Сливен - Райфайзен - още няма...но сигурно днес ще е  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт