Звездни компромати- 61 част

• 80 830
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Жалко е, че възприятията ни за красиво са вкарани в абсолютно клише от телевизията и другите медии.
  Да, признавам, естетическите ми критерии са вкарани в клише, но клише, наложено от многовековната човешка история. Дори така преекспонираните рубенсови форми не са така огромни. Дори Даная на Рембранд- символ на женската ренесансова красота, е много по-слаба. Сега, не казвам, че е грозно, напротив, излъчва виталност и даже своеобразен сексапил, нооо тоя огромен бут никак не ми е красив...

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 23:00 от Thumbelina

# 331
# 332
На мен моделката много ми хареса. Харесвам формите ѝ, лицето, косата ...  Разгледах цялата сесия и мисля, че е много естетска ,снимката, тип "Емануела" и тя  ми харесва.  Не е деформирана, според мен е около 80-85кг. Като я гледам  мисля, че е 52-54 мярка ( за панталон), бедрото й е пълно, но не е грозно, някак си пасва с нея. Бих я харесала и на плажа, там много зависи в какъв тен ще се появи, но това мисля че е валидно за всички... Мога да живея на нейните килограми и няма да се чувствам зле bowuu

# 333
Мацката е готина, но е около 100.
Аз имам същата структура, и никой не ми дава килограмите, които съм в действителност.
Дори в магазина ми дават поне два номера по-малки дрехи.
Достатъчна височина и стегната плът , създават оптическа измама относно килограмите.
Ако и на 35 изглежда така, при същите килограми, това ще е постижение

# 334
Дебелата манекенка е хубава само в лице ... тялото някак няма как да ме привлече, ни нежност  намирам ни красота в него .
Естествените форми, тип Рубенсов, поне за мен, са въплъщение на истинската красота.
Всеки има свой вкус, и възприятия, разбира се Peace
Wink Peace
Въпрос на вкус . Ще ми е интересно ако бъде така  добре приета както сред жените и сред мъжете  Thinking
Ау, що не ни изпозастреляте 100 килограмовите, де не ви загрозяваме и да не хабиме мъжете! ooooh! Joy

# 335
Дебелата манекенка е хубава само в лице ... тялото някак няма как да ме привлече, ни нежност  намирам ни красота в него .
Естествените форми, тип Рубенсов, поне за мен, са въплъщение на истинската красота.
Wink Peace
Въпрос на вкус . Ще ми е интересно ако бъде така  добре приета както сред жените и сред мъжете  Thinking
Ау, що не ни изпозастреляте 100 килограмовите, де не ви загрозяваме и да не хабиме мъжете! ooooh! Joy
щото сме лъчезарни и добродушни, и изглеждаме като безопасни игли Laughing
каква голяма заблуда

# 336
... изглеждаме като безопасни игли Laughing
Въобще не съм безопасна игла ... Twisted Evil

# 337
Wink Peace

Нямам проблем с каквито и да е килограмови хора  Laughing Реакцията ти определено не съответства на това което искам да кажа .
Да са живи и здрави и 100 те и 45 килограмовите , но по рядко са мъжете които биха си легнали с 100 кг момиче ... трябва ли да се чувствам виновна за мнението си и  то ако  преценяваме в проценти не е ли факт ?

# 338
  • Пловдив
Ами преди две години дебеланка стана подгласничка на мис Англия:

http://pikantno.eu/images/stories/liubopitno/Mis_Anglia.jpg
http://www.ndt1.com/article.php?story=20080914121051514&quer … E5%25E2%25E8%25F7

А между другото познавам доста 100 килограмови жени, които са предпочетени пред значително по-слаби от мъжете  Simple Smile

# 339
, но по рядко са мъжете които биха си легнали с 100 кг момиче ...

Бих го перефразирала, че са по- рядко момчетата, които биха легнали със 100кг момиче, тъй като на млади години са сравнително малко момичетата с тия килограми, но мъжете, когато лягат с жени - там 100кг са много често срещана гледка (говоря +/- 10кг) Жените с ръст над 165см и възраст между 25г и 65г и кила около 100 са поне едно 50%. Определено смятам, че 100-те кила са надценявани.

# 340
Все пак говорим за Ел, не за Пентхаус. На кого му дреме с кой би си признал, че ще си легне някой мъж?
Освен това двуизмерното пренасяне на човешки образ обикновено отнема доста от впечатлението, което би получил човек при нормално общуване.

# 341
  • София-в сърцата на моите деца
А вие бихте ли си легнали със 200кг мъж? Laughing

# 342
А вие бихте ли си легнали със 200кг мъж? Laughing

Само ако съм отгоре  Blush  ooooh!

На къде се отплеснахте?

# 343
A, ако не беше в списание, а я бяхте видели по бански на плажа, какво щяхте да мислите?
......

Че е дебела  Laughing

# 344
Ако искате да спамите за момичето, направете отделна тема, не разводнявайте тази с въпроси от сорта: "Какво ще си помислиш ако я видиш" , "Би ли легнала с 200 кг мъж". Аман от стереотипи и предразсъдъци!
И за да не е спам:
http://www.sportal.bg/news.php?id=231437

Общи условия

Активация на акаунт