Звездни компромати- 61 част

• 80 857
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Сега гледах клипа на Андрея в Америка - изкуствено раздухана работа. Не струва. ooooh!
Навремето Коста Марков беше в Лондон да снима клип и очакванията не се препокриха с действителността.
Тука се повтаря историята.

# 286
# 287
# 288
Аштън е с жълти чорапи?!  Shocked

# 289
Аштън е с жълти чорапи?!  Shocked
верно Joy Joy

# 290

Андреа

Тези обувки на Андреа.. са страхотни:) И очевидно удобни, някой  има ли представа на коя марка са?  newsm78

# 291

Андреа

Тези обувки на Андреа.. са страхотни:) И очевидно удобни, някой  има ли представа на коя марка са?  newsm78

Чезаре Пачоти са обувките.

# 292
  • На погрешната планета

Ето тази снимка мисля че дава отговор на постоянния въпрос-защо все носят Сури на ръце Peace

# 293
Колкото и да не ми е симпатична, браво, амбициозна е.

Аз съм на същото мнение, а името Сахара й отива.

И аз съм така...не ми е симпатична, но евала за амбицията, която не е само на думи  Peace Това не е малко постижение за български изпълнител, пък ми е странно да гледам наша поп-фолк фурия в тая компания  Mr. Green

пп - песента не ми харесва, по между другото...

# 294
Дебелата манекенка е хубава само в лице ... тялото някак няма как да ме привлече, ни нежност  намирам ни красота в него .

# 295
Естествените форми, тип Рубенсов, поне за мен, са въплъщение на истинската красота.
Всеки има свой вкус, и възприятия, разбира се Peace

# 296
Естествените форми, тип Рубенсов, поне за мен, са въплъщение на истинската красота.
Wink Peace

Въпрос на вкус . Ще ми е интересно ако бъде така  добре приета както сред жените и сред мъжете  Thinking

# 297
Wink Peace

Въпрос на вкус . Ще ми е интересно ако бъде така  добре приета както сред жените и сред мъжете  Thinking

Има много мъже ,които харесват жени по 100-150 кг.
На мен не ми харесва.Харесвам атлетични тела, които спортуват.А това тяло ме отбълсква.

За да не е спам:
Брус Уилис Доста е поостарял.

# 298
Току що чух, че Джордж Клуни се е разделил с приятелката си! Но официално не е потвърдена информацията!

# 299
Ма кви 100 кила? Вие се оляхте вече..Говорим за златната среда- Рубенсовия тип не е 150 килограмова мадама Crazy

Както и да е, край на спама Peace

Общи условия

Активация на акаунт