Звездни компромати- 61 част

• 80 824
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Да, и аз така мисля. Има хубаво лице, но за мен е откровено дебела.

# 316
И аз не я харесах, ама въобще, особено голата снимка. Бляк

# 317
  • Варна
Много е хубава, едра, но със съразмерно тяло, не е отпусната, в лице е чудна.

# 318
  • на пистата
готина е,но снимката с многото шкембета ми идва в повече,да ни я бяха спестили

# 319
  • UK
Ей, хора, дано не ви се случва да натрупате малко излишни килограми, че сигурно ще има масови самоубийства. Simple Smile

# 320
  • на пистата
Малката Госпожица Мърморана
била съм и 90кг и 48,но когато съм била 90 не съм се показвала по списания,пак казвам,момичето ми харесва,но не мога да приема да гледам 4-5 ката шкембета на корица или в списание, пък  и да им се възхищавам Naughty

# 321
  • UK
Аз не виждам 4-5 ката шкембе, не казвам, че момичето е слабо или има особено прекрасна фигура, но разнообразието е хубаво нещо, колко броя има Ел, а колко са с пълно момиче на корицата?

# 322
Ей, хора, дано не ви се случва да натрупате малко излишни килограми, че сигурно ще има масови самоубийства. Simple Smile

А ти що смяташ, че сме като манекенки и някои от нас нямат излишни килограми?

# 323
  • на пистата
Аз не виждам 4-5 ката шкембе, не казвам, че момичето е слабо или има особено прекрасна фигура, но разнообразието е хубаво нещо, колко броя има Ел, а колко са с пълно момиче на корицата?
ето тази снимка не ми хареса,иначе другите са хубави

# 324
  • UK
Ава, да сте живи и здрави, съвсем чистосърдечно, мненията са точно в стила "убийте я с камъни, понеже се е снимала в Ел с тея килограми", затова е логично да предположа, че сте с манекенски мерки. Далеч съм от мисълта че само хора с такива мерки могат да коментират, разбира се. Simple Smile

Аз лично приветствам хора, които не се притесняват от това, което са, аз се притеснявам, може би затова. Аз не бих могла да се снимам в подобна фотосесия, затова свалям шапка на момичето, което може.

# 325
  • Варна
Жалко е, че възприятията ни за красиво са вкарани в абсолютно клише от телевизията и другите медии.

# 326
  • UK
Абсолютно. С не малко удоволствие мога да заявя, че не се влияя от клишета относно собствения си вкус.

# 327
Ава, да сте живи и здрави, съвсем чистосърдечно, мненията са точно в стила "убийте я с камъни, понеже се е снимала в Ел с тея килограми", затова е логично да предположа, че сте с манекенски мерки. Далеч съм от мисълта че само хора с такива мерки могат да коментират, разбира се. Simple Smile

Аз лично приветствам хора, които не се притесняват от това, което са, аз се притеснявам, може би затова. Аз не бих могла да се снимам в подобна фотосесия, затова свалям шапка на момичето, което може.

Аз също не бих се снимала, имам около 4-5 излишни кг. И евала, че те се чувства добре в тялото си, аз нямаше да мога да се чувствам така в нейното. Но за мен е дебела. Не казвам нито да е убият, нито нищо. Обаче е дебела, особено за голата снимка.

# 328
Добре де, нали красотата е в естетиката? На мен ми се губи на последната показана снимка.

# 329
A, ако не беше в списание, а я бяхте видели по бански на плажа, какво щяхте да мислите?

За Никол Шерцингер отдавна се каня да кажа, че всеки път се чудя как така не е българка. Много го фолк излъчване има според мен.

Общи условия

Активация на акаунт