Звездни компромати- 61 част

• 80 723
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Стига сте спорили за Шайло. Много е просто - Бранджелинови никога не обличат цветни дрехи!
Бяло, черно, сиво, в краен случай беж и кафяво!
Почти няма как да облекат момичетата си като момичета.
Ето:
http://blogs.timeslive.co.za/beautifulyoungthings/files/2010/01/brangelina.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_g4jfQ9COILQ/SJli_cg8UEI/AAAAAAAAEuE/pE … _twins_photo3.jpg

Иначе Шайло и малката близначка ми приличат много на щерките на едни приятели, голямата е точно с такава прическа и тя.

Последна редакция: вт, 20 апр 2010, 22:20 от Дилянка

# 556
  • UK
Захара почти винаги е с роклички и е със сравнително дълга коса - така се харесва момичето, така се носи.

# 557
Аз съм на личното ми мнение, че Шайло е прекалено малка за да си избира определен тип облекло или визия, още повече момчешка подстрижка. . странно ми е малко да го контят детето като момченце, ама нищо де щом пък така са решили тяхна си работа, лошо няма..
Сури пък ми харесва, какво му е на детето, има нещо интересно в нея, очичките й са интересни, дръпнати някакси. Забелязвам, че е доста коментирана в тези теми  Simple Smile
колко е малка, почти на 3 години е. Моят син точно в този си период не излизаше от нас без потник и нищо не бе в състояние да го накара да не е с такъв, което е причина той да има 100 потника Peace
ако се разтърсите в снимките и като бебе, ще видите, че си я обличаха изключително "момичешки"
ама нали е дете на тези двамцата, или трябва да е за "пример" или те са кофти родители:)

http://blog.emitations.com/wp-content/uploads/2008/07/starcover-186.jpg

# 558
  • In The Middle Of Nowhere
Е не специално за Брад И Анджелина не съм си и помислила, че са кофти родители. Само че с рокличка Шайло не би ме объркала, както стана с 1 по-предна снимка, където леко ме смути понеже я помислих момче, какво да направя сега като така ми заприлича  Thinking

# 559
нищо разбира се, друга ми беше идеята - че има много деца, които не обичат ( момиченца най - вече) да са като Сури например и това си е мнение на децата, което доста успешно налагат ако са случили на родители, които да не умират от ужас, ако момиченцето им не е цялото в розови рокли, и тн Peace

# 560
При справката,която направих Шайло е родена на 27.05.2006 т.е. скоро ще навърши четири годинки и е напълно вероятно детето само да определя "стила" си.А за прическата май винаги са я носили с къса косичка -практично ,удобно и наистина не робуват на суетата.Все пак Сури е една на мама и тате ,а Пит-Джоли се грижат за 6 деца ,ако не се лъжа.

# 561
Гледайте бившата Зорница Динева, сега Петкова при Гала...

# 562

мхм, немога да повярвам какаъв акцент вади, определено и трябват субтитри..

# 563
  • pomorie

мхм, немога да повярвам какаъв акцент вади, определено и трябват субтитри..
не е много разговорливо момичето...аз с такъв интерес седнах да гледам а тя нищо не каза.трудно прави смислени изречения  #Crazy Sick

# 564
  • София
Джесика Алба
Ашли Симпсън
Кристина Агилера
Джон Траволта
Риана с гадже Пак

А тук за феновете на Колин Фаръл има папарашки снимки от един не много лицеприятен скандал (да предупредя)
http://www.mrpaparazzi.com/post/10908/Colin-Farrell-Denies-Repor … st-Otherwise.aspx

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 11:30 от Maidenly

# 565
  • на село
Зорница никога не е била Динева, поради простата причина, че не е имала официално сключен граждански брак. Същото важи и за Соня, бившата на по-големия брат.

# 566
Може ли в резюме Зорница какво казва. Снощи анонсираха, че работи и сама гледа децата, чудя се какво работи.

# 567
Може ли в резюме Зорница какво казва. Снощи анонсираха, че работи и сама гледа децата, чудя се какво работи.
има си магазин за подаръци

# 568
  • UK
Зорница нищо не каза, да не говорим в какъв шок изпаднах като и чух гласа, каква нежна външност, а глас като мъж, въх! Гласа настрана, жената трудно прави смислени изречения, чак ми стана жал за Гала как се мъчеше да поддържа разговор. А каква трогателна статия бяха написали за Зорница миналата седмица в ''24 часа'', ако не се лъжа. Изкараха я някакъв философ. Да не говорим за абсурдите от пайети и камъни, които показа.

# 569
Зорница беше притеснена.

Цък

Общи условия

Активация на акаунт